Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Danasnji, samo 3 para(2 kosarke i jedan fudbalski):
Selcuk K. - Efes 13.1. 17:00h tip 2 1.20
Turska kosarka. Efes na strani od 7 utakmica izgubio samo jednu i to od Fenerbahcea. Zadnju kuci su izgubili od prvvoplasirane ekipe Banvita koji igra odlicno ove sezone, a prije toga su uvezali niz od nevjerovatnih 11 pobjeda u prvenstvu. Selcuk je ekipa koja je prosle sezone igrala drugu ligu turske. Nisu dorasli ovom prvenstvu. Nalaze se na predzadnjem mjestu, a uz to su u posljednjih 8 utakmica vezali svih 8 poraza. Nisu uspjeli pobjediti niti jednu jacu ekipu. Pobjeda gosta je izuzetno izgledna.
Hap.Tel Aviv - Hap.Holon 13.1. 17:15h tip 1 1.40
Ciffutska prva liga u kosarci. Hapoel Tel Aviv vezao zadnjih 6 pobjeda i igraju u odlicnoj formi, te se nalaze na 6. mjestu prvvenstva. Kuci imaju omjer 5 pobjeda i 2 poraza(ta 2 poraza su od prvoplasirane i od 4.plasirane ekipe). Hapoel Holon od zadnjih 5 tekmi imaju 3 poraza. Omjer na strani im je 3 pobjede i 4 poraza. Prosle sezone ekipa Hapoel Tel Aviva odnijela je pobjedu i kod kuce i na strani u medjusobnom duelu. S obzirom na formu, kvalitet i tradiciju, te domace navijace ocekujem pobjedu domacina.
Aston Villa - Arsenal(s.t.) 13.1. 21:00 h tip 2 1.75
Arsenal ove godine igra preporodjeno. Od 10 utakmica na strani, dobili su cak 7, gdje su uspjeli da zabiju cak 21 god, a primili su 12. Vezali us zadnje 3 pobjede, a od toga dobili su na strani Newcastle koji igra odlicno kod kuce ove godine. S druge strane Aston Vila od zadnjih 6 utakmica imaju 4 poraza jedan remi(Swansea) i jednu pobjedu(19.olasirani Sunderland). Kod kuce igraju posebno lose, i od 10 utakmica imaju 2 pobjede, 2 remija i cak 6 poraza. Sve u svemu, ocekuje se pobjeda Wengerovih pulena veceras po super ponudi i velikoj kvoti.
Ukupna kvota je: 2.94
Selcuk K. - Efes 13.1. 17:00h tip 2 1.20
Turska kosarka. Efes na strani od 7 utakmica izgubio samo jednu i to od Fenerbahcea. Zadnju kuci su izgubili od prvvoplasirane ekipe Banvita koji igra odlicno ove sezone, a prije toga su uvezali niz od nevjerovatnih 11 pobjeda u prvenstvu. Selcuk je ekipa koja je prosle sezone igrala drugu ligu turske. Nisu dorasli ovom prvenstvu. Nalaze se na predzadnjem mjestu, a uz to su u posljednjih 8 utakmica vezali svih 8 poraza. Nisu uspjeli pobjediti niti jednu jacu ekipu. Pobjeda gosta je izuzetno izgledna.
Hap.Tel Aviv - Hap.Holon 13.1. 17:15h tip 1 1.40
Ciffutska prva liga u kosarci. Hapoel Tel Aviv vezao zadnjih 6 pobjeda i igraju u odlicnoj formi, te se nalaze na 6. mjestu prvvenstva. Kuci imaju omjer 5 pobjeda i 2 poraza(ta 2 poraza su od prvoplasirane i od 4.plasirane ekipe). Hapoel Holon od zadnjih 5 tekmi imaju 3 poraza. Omjer na strani im je 3 pobjede i 4 poraza. Prosle sezone ekipa Hapoel Tel Aviva odnijela je pobjedu i kod kuce i na strani u medjusobnom duelu. S obzirom na formu, kvalitet i tradiciju, te domace navijace ocekujem pobjedu domacina.
Aston Villa - Arsenal(s.t.) 13.1. 21:00 h tip 2 1.75
Arsenal ove godine igra preporodjeno. Od 10 utakmica na strani, dobili su cak 7, gdje su uspjeli da zabiju cak 21 god, a primili su 12. Vezali us zadnje 3 pobjede, a od toga dobili su na strani Newcastle koji igra odlicno kod kuce ove godine. S druge strane Aston Vila od zadnjih 6 utakmica imaju 4 poraza jedan remi(Swansea) i jednu pobjedu(19.olasirani Sunderland). Kod kuce igraju posebno lose, i od 10 utakmica imaju 2 pobjede, 2 remija i cak 6 poraza. Sve u svemu, ocekuje se pobjeda Wengerovih pulena veceras po super ponudi i velikoj kvoti.
Ukupna kvota je: 2.94
Zadnja izmjena: Amarkony, dana/u 13 jan 2014, 14:05, ukupno mijenjano 3 puta.
Rutenka propusta prvu utakmicu protiv Hrvatske zbog visoke temperature...
ovo sam vidio na jednom forumu ,pa ne znam je li istina
ovo sam vidio na jednom forumu ,pa ne znam je li istina
Zadnja izmjena: jozinho, dana/u 13 jan 2014, 13:24, ukupno mijenjano 1 put.
sto se tice hrvata ja bi samo ovu trojicu igrao i to ne ne svu trojicu nego odluciti:samson je napisao/la:Jel Duvnjak tako slab, da granica od 4.5 golova nije sigurna preko? Vidim, niko ga ne stavlja ..
18:00 Kopljar M.(-2,5+)-Hrv-Bje više DA @ 1.75
18:00 M. Štrlek (-3,5+) VIŠE 2 @ 1.75
18:00 I.Ćupić(-5,5+) više 2 @ 1.75
e sad ne mogu vala pisat za svu trojicu ali svaki ima objasnjenje zasto, al evo ukratko:
Kopljar igra odlicno u PSG i u LP daje 3-4 gola nije veliika margina a neke klad. su vec digle na 3,5
Strlek ima ogroman motiv nije igro proslo prvenstvo a isto odgovara mu igra preko krila.
Cupic puca sedmerce i odgovaraju mu kontre preko krila

Semper Fidelis
što se tiče Kopljara ja ću ga igrati UNDER jer ne bi trebao igrati više od 35-40 min jer njegova je zamjena Buntić koji je bolji u napadu od njega,pa sam se za danas odlučiofixator je napisao/la:sto se tice hrvata ja bi samo ovu trojicu igrao i to ne ne svu trojicu nego odluciti:samson je napisao/la:Jel Duvnjak tako slab, da granica od 4.5 golova nije sigurna preko? Vidim, niko ga ne stavlja ..
18:00 Kopljar M.(-2,5+)-Hrv-Bje više DA @ 1.75
18:00 M. Štrlek (-3,5+) VIŠE 2 @ 1.75
18:00 I.Ćupić(-5,5+) više 2 @ 1.75
e sad ne mogu vala pisat za svu trojicu ali svaki ima objasnjenje zasto, al evo ukratko:
Kopljar igra odlicno u PSG i u LP daje 3-4 gola nije veliika margina a neke klad. su vec digle na 3,5
Strlek ima ogroman motiv nije igro proslo prvenstvo a isto odgovara mu igra preko krila.
Cupic puca sedmerce i odgovaraju mu kontre preko krila
Kopljar M.(-2,5+)-Hrv-Bje 1,95 manje
Nikčević I.(-2,5+)-Srb-Pol 1,65 više
Panathin(h-36,5)-ApollPat 1,30 2
Kalloni-Aris x/2 @ 4,80
Skyline je napisao/la:
Onako, jedan random listic

proslo ovo

GGMU!
Beckham... into Sheringham... and Solskjær has won it! 1999!
Beckham... into Sheringham... and Solskjær has won it! 1999!
Ma znam igropula zato i kazem drugi celo,zaboravio da je dibirov...ugl. Igrao sam ga preko pa nEK Nam je sretnofixator je napisao/la:Igropulo je ćelomirzatele je napisao/la:@ fixator jesil siguran da igropulo izvodi sedmerce,ima onaj drugi celo ?![]()
a taj ćelo na kojeg ti misliš je Dibirov i on neće igrati na europskom jer se posvađao sa selektorom
sretno nam caremirzatele je napisao/la:Ma znam igropula zato i kazem drugi celo,zaboravio da je dibirov...ugl. Igrao sam ga preko pa nEK Nam je sretnofixator je napisao/la:Igropulo je ćelomirzatele je napisao/la:@ fixator jesil siguran da igropulo izvodi sedmerce,ima onaj drugi celo ?![]()
a taj ćelo na kojeg ti misliš je Dibirov i on neće igrati na europskom jer se posvađao sa selektorom
a ne mogu da nadjem nigdje ovaj info da Rutenka ima temperaturu sto je postao Jozinjo
zna li neko jel tacno ovo da odmah puknem bjelorusiju UNDER
Semper Fidelis
ova "anakonda" mi je još u igri sve šti je bilo za danas prošlo:fixator je napisao/la:evo jedan ziceraski teniski na prvo kolo:
uplaćeno @ bet365
Wawrinka
Berdych
Ferrer
Gasquet
Chardy
ovi ostali igraju sutra

Semper Fidelis
- Milanista92
- Kontakt:

Gana je kvalitetnija ekipa i mislim da bi trebali da otvore pobjedom , kvota solidna
Inter je jednostavno kvalitetniji i ako zele da idu naprijed moraju dobiti ekipe kao chievo
Cska M dobar kuci , gosti su slabi na strani mislim da dolazi kec
Spanci ko spanci , ekipe koje i daju i primaju golove ... 3+ izgledno
Svi favoriti englezi , dobili Arsenal mora dobiti da drzi prikljucak
Ruski hokej manje , cisto na statisktiku
Francuska je Favorit suvisno je davati analizu
Srbija Poljska , u medjusobnim idu manje , ali mislim da je vijeme da se prekine taj niz ipak je mala granica po mom misljenju ...
Strlek lijevo krilo , dobar % realizacije , uvijek u kontrama
L.Abalo desno krilo , dobra realizacija uvijek je u kontri .. (Zivotinja )
Ako ko sta isprati Sretno momci

http://www.24sata.hr/rukomet/dobre-vije ... mec-349004" onclick="window.open(this.href);return false;
Zbog ovoga se namece kao ZICER DANA Bjelorusija 24,5 UNDER!!!
Sretno!
Sretno!

- dr.van nostrand
- Kontakt:
Svedska-C Gora 1 h-3,5 1,65
Svedska bolja, a utakmicu ce odigrati kao da su na domacem terenu, ocekuje se puna dvorana svedskih navijaca.
Gorci igraju bez imperativa, mlada i neiskusna ekipa, izgubili u pripremama od Macedonije 32:27, od Srbije 32:25.
4-5 golova najmanje gube danas.
Hrvatska-Bjelorusija 1 h-3,5 1,30
Pocetak zna biti neugodan, ali kako god Bjelor. je uz C Goru najslabija rep. u grupi i njih ce danas Hrv. dobit.
Igrali su jednom, dobila Hrv. 9 golova razlike. Tesko da mogu Bjelor. pruziti takav otpor pa da izgube samo 2-3 gola razlike.
koef. 2.14

Svedska bolja, a utakmicu ce odigrati kao da su na domacem terenu, ocekuje se puna dvorana svedskih navijaca.
Gorci igraju bez imperativa, mlada i neiskusna ekipa, izgubili u pripremama od Macedonije 32:27, od Srbije 32:25.
4-5 golova najmanje gube danas.
Hrvatska-Bjelorusija 1 h-3,5 1,30
Pocetak zna biti neugodan, ali kako god Bjelor. je uz C Goru najslabija rep. u grupi i njih ce danas Hrv. dobit.
Igrali su jednom, dobila Hrv. 9 golova razlike. Tesko da mogu Bjelor. pruziti takav otpor pa da izgube samo 2-3 gola razlike.
koef. 2.14

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Sta mislite hocel rutenka ikako ulaziti u igru?vjesnicar je napisao/la:http://www.24sata.hr/rukomet/dobre-vije ... mec-349004
Sretno!
-
- Kontakt:
Ljep osjecaj kad udjes na premijer da odigras kladionicu a vidis racun odma mi dan uljepsa
http://prntscr.com/2iz2xp" onclick="window.open(this.href);return false; ima neko koji siguran par da ovo uduplamo

Da li je istina da ne igra Rutenka ???

-
- Kontakt:
Evo od mene nešto rukometa :
Srbija - Poljska 2 2,15
Poljaci ekipa za koju uvijek navijam i koja je po meni trebala uzeti više medalja zadnjih godina. Imaju strašnu ali sada i staru ekipu koja ima prednost a to je iskustvo. Glavne violine su za mene najbolji golman prošle decenije Slawomir Szmal, Bartolomej Jaszka, Bartosz i Michal Jurecki, Wisniewski, Krzysztof Lijewski, Jurkiewicz i Karol Bielecki igrač koji bi bio rame uz rame sa Hansenom da ga nije povrijedio onaj kloc Valčić. Imaju strašnu bekovsku liniju i jaku odbranu. Igra Srbije najviše zavisi od Ilića, Vujina, Nikčevića i Darka Stanića za kojeg mislim da ne može ponoviti prošlo prvenstvo. Mislim da bi ovo trebalo proći i da će Poljaci dobiti sa 2,3 razlike.
Ivan Nikčević 2,5 više 1,75
Nikčević igra poziciju krila i veoma je brz igrač. Trebao bi istrčati 3,4 kontre večeras, a uz to i poneki gol za krila. Nikčević večeras može zabit 5,6 pogodaka.
Konstantin Igropulo 3,5 više 1,70
Mislim da je ovo zicer dana i da bi Igropulo trebao ići čak na 7,8 golova. Uz Gorboka najbolji Ruski igrač.
Bartolomiej Jaszka 2,5 više 1,85
Jaszka je možda i trenutno najkvalitetniji igrač Poljaka. Igra srednjeg beka i tu je uglavnom da razigrava Bieleckog,braću Lijewski,Jureckog i ostale. Večeras bi se Jaszka trebao odvažiti na 5,6 šuteva i preći ovu granicu. Moja prognoza je da bi trebao dati 3,4 gola.
Srbija - Poljska 2 2,15
Poljaci ekipa za koju uvijek navijam i koja je po meni trebala uzeti više medalja zadnjih godina. Imaju strašnu ali sada i staru ekipu koja ima prednost a to je iskustvo. Glavne violine su za mene najbolji golman prošle decenije Slawomir Szmal, Bartolomej Jaszka, Bartosz i Michal Jurecki, Wisniewski, Krzysztof Lijewski, Jurkiewicz i Karol Bielecki igrač koji bi bio rame uz rame sa Hansenom da ga nije povrijedio onaj kloc Valčić. Imaju strašnu bekovsku liniju i jaku odbranu. Igra Srbije najviše zavisi od Ilića, Vujina, Nikčevića i Darka Stanića za kojeg mislim da ne može ponoviti prošlo prvenstvo. Mislim da bi ovo trebalo proći i da će Poljaci dobiti sa 2,3 razlike.
Ivan Nikčević 2,5 više 1,75
Nikčević igra poziciju krila i veoma je brz igrač. Trebao bi istrčati 3,4 kontre večeras, a uz to i poneki gol za krila. Nikčević večeras može zabit 5,6 pogodaka.
Konstantin Igropulo 3,5 više 1,70
Mislim da je ovo zicer dana i da bi Igropulo trebao ići čak na 7,8 golova. Uz Gorboka najbolji Ruski igrač.
Bartolomiej Jaszka 2,5 više 1,85
Jaszka je možda i trenutno najkvalitetniji igrač Poljaka. Igra srednjeg beka i tu je uglavnom da razigrava Bieleckog,braću Lijewski,Jureckog i ostale. Večeras bi se Jaszka trebao odvažiti na 5,6 šuteva i preći ovu granicu. Moja prognoza je da bi trebao dati 3,4 gola.
MESSI - NAJBOLJI IGRAČ SVIH VREMENA.
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
Kako pisu mediji u Hrvatskoj uopste nece biti u protokolu za ovu tekmu jer ce ga cuvati za dva nadolazeca meca koji ce im biti odlucujuci :ugeek:amko21 je napisao/la:Sta mislite hocel rutenka ikako ulaziti u igru?vjesnicar je napisao/la:http://www.24sata.hr/rukomet/dobre-vije ... mec-349004
Sretno!
Brest - Lens (-3+) zX2 2,15
Sampdoria - Udinese X2 1,40
Gana - Kongo PM4 3,40 (Pobjeda domacina u oba poluvremena)
i 2-3 kockarska ..
Lok.Yaroslavi - Vityaz tr2 4,50
Atlant - Niz Novgorod tr1 2,80
Malmo - Rogle tr2 3,40
Sampdoria - Udinese X2 1,40
Gana - Kongo PM4 3,40 (Pobjeda domacina u oba poluvremena)
i 2-3 kockarska ..
Lok.Yaroslavi - Vityaz tr2 4,50
Atlant - Niz Novgorod tr1 2,80
Malmo - Rogle tr2 3,40
M.Kopljar (CRO) OVER (2.5) Premier kladionica
Ovog lika mnogi zapostavljaju ali dečko je na prošlom SP u Španiji sve jednu utakmicu u grupi davao po 4 gola , stoga mislim da ovu granicu lako prelazi , jer mora bar 5 lopti povuči za poluvrijeme na postavljeni napad .
Ivan Čupić (CRO) Over (5.5) Premier kladionica
Čupić u overu ide radi jednostavne stvari svaka kontra je njegova u Hrvatskoj repki , penale izvodi i mislim da i on ide također .
Hrvatska - Bjelorusija Over (54.5) Premier kladionica
Igram over ovu utakmicu iz prostog razloga Hrvatska igra brz rukomet i prošle godine na SP je bilo 57 golova i mislim da bi i danas moglo to proći . Također ako Hrvatska riješi utakmicu u prvom poluvremenu onda je očekivati u drugom dijelu drugu postavu i to ostavlja prostora za Bjeloruse da utrpaju još koji gol
M.Vujin (SRB) over (5.5) Premier kladionica
Dečko je strašno napredovao od kako je u Kielu , ne libi se da potegne i sa 10 i 11 m . Prošle godine na SP u duelu između ove dvije ekipe nije igrao . To je možda na kraju i presudilo jer je reprezentacija Srbije izgubila od Poljske .Uglavnom on ja mislim ide u over jer on mora povuči .
N.Karabatić (FRA) over (4.5) Premier kladionica
Kada Francuska igra protiv ekipa koje igraju čvrstu odbranu onda Karabatić preuzima stvar u svoje ruke .Tako je bilo i na prošlom SP u Španiji . Igrao je sjajno u Barceloni za sada . I mislim da ako ostane ova granica na njemu da bi svaku utakmicu u grupi mogao ići over .
Toliko od mene valjda kome šta se svidi pa probere
Ovog lika mnogi zapostavljaju ali dečko je na prošlom SP u Španiji sve jednu utakmicu u grupi davao po 4 gola , stoga mislim da ovu granicu lako prelazi , jer mora bar 5 lopti povuči za poluvrijeme na postavljeni napad .
Ivan Čupić (CRO) Over (5.5) Premier kladionica
Čupić u overu ide radi jednostavne stvari svaka kontra je njegova u Hrvatskoj repki , penale izvodi i mislim da i on ide također .
Hrvatska - Bjelorusija Over (54.5) Premier kladionica
Igram over ovu utakmicu iz prostog razloga Hrvatska igra brz rukomet i prošle godine na SP je bilo 57 golova i mislim da bi i danas moglo to proći . Također ako Hrvatska riješi utakmicu u prvom poluvremenu onda je očekivati u drugom dijelu drugu postavu i to ostavlja prostora za Bjeloruse da utrpaju još koji gol

M.Vujin (SRB) over (5.5) Premier kladionica
Dečko je strašno napredovao od kako je u Kielu , ne libi se da potegne i sa 10 i 11 m . Prošle godine na SP u duelu između ove dvije ekipe nije igrao . To je možda na kraju i presudilo jer je reprezentacija Srbije izgubila od Poljske .Uglavnom on ja mislim ide u over jer on mora povuči .
N.Karabatić (FRA) over (4.5) Premier kladionica
Kada Francuska igra protiv ekipa koje igraju čvrstu odbranu onda Karabatić preuzima stvar u svoje ruke .Tako je bilo i na prošlom SP u Španiji . Igrao je sjajno u Barceloni za sada . I mislim da ako ostane ova granica na njemu da bi svaku utakmicu u grupi mogao ići over .
Toliko od mene valjda kome šta se svidi pa probere

Tako blizu, a tako daleko.
B. Jaszka 2,5 OVER 1,85 wwin
Vec dugo godina pratim Bundesligu u rukometu i dosta sam upucen u taj sport, samim tim i dosta pratim veliku petorku Njemackog rukometa u koju spada i ekipa Fuchse Berlina za koju igra Poljak Jaszka. Igrac sjajnog kretanja, mozda i najbolje finte u cijeloj ligi kojom moze izbaciti igraca da ne zna je li pos'o ili dos'o a uz to i jako precizan. Uzima preko 6 suteva u toku utakmice a nerjetko se namece i kao glavni igrac u veoma vaznim utakmicama. Reci cu samo da je u posljednjih 10 utakmica za Fuchse granicu od 2,5 prebacio 8 puta i to sa lakocom u jako bitnim utakmicama protiv Kiela, Hamburga, Melsungena i Gumersbacha gdje je preuzimao ulogu realizatora veoma dobro bez obzira sto je razigravac a nije presao u utakmicama u kojima je imao smanjenu minutazu jer su utakmice rjesavali u prvih 20 minuta. Uvjeren sam da ce i danas povuci svoju ekipu i pored razigravanja svojih bekova i pivota, koji ce imati jako malo prostora jer Srbi igraju 6-0, uzeti svojih 6-7 suteva i pogoditi za njega mizernih 3 gola!
Po meni 7/10
Sretno!
Vec dugo godina pratim Bundesligu u rukometu i dosta sam upucen u taj sport, samim tim i dosta pratim veliku petorku Njemackog rukometa u koju spada i ekipa Fuchse Berlina za koju igra Poljak Jaszka. Igrac sjajnog kretanja, mozda i najbolje finte u cijeloj ligi kojom moze izbaciti igraca da ne zna je li pos'o ili dos'o a uz to i jako precizan. Uzima preko 6 suteva u toku utakmice a nerjetko se namece i kao glavni igrac u veoma vaznim utakmicama. Reci cu samo da je u posljednjih 10 utakmica za Fuchse granicu od 2,5 prebacio 8 puta i to sa lakocom u jako bitnim utakmicama protiv Kiela, Hamburga, Melsungena i Gumersbacha gdje je preuzimao ulogu realizatora veoma dobro bez obzira sto je razigravac a nije presao u utakmicama u kojima je imao smanjenu minutazu jer su utakmice rjesavali u prvih 20 minuta. Uvjeren sam da ce i danas povuci svoju ekipu i pored razigravanja svojih bekova i pivota, koji ce imati jako malo prostora jer Srbi igraju 6-0, uzeti svojih 6-7 suteva i pogoditi za njega mizernih 3 gola!
Po meni 7/10
Sretno!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.