Mislimd a je prije pucao Ekberg ali nisam 100% siguranjozinho je napisao/la:tko u šveđana puca sedmerce ,pošto se mislim da li igrati Ekdahl D.R.ili Ekberg N. VIŠE
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Dobro je imati PlanB !
Znači Ekberg(4.5 VIŠE) i Kopljar(2.5)MANJE
Mene ovaj Nikčević iz Srbije vuče preko. Nije velika granica za krilo 2,5 gola, još ako puca sedmerce? to će proći veoma lagano.
Što se ostalog tiče, stavio sam Abalo-a preko 3,5 gola, Ekberga preko 4,5.
Trebaju mi još dva para, jedan od tih će biti Nikčević ako puca sedmerce?
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Zar u Srbiji ne puca sedmerce Ilic ? Pa onda Vujin?FaraonTM je napisao/la:Mene ovaj Nikčević iz Srbije vuče preko. Nije velika granica za krilo 2,5 gola, još ako puca sedmerce? to će proći veoma lagano.
Dobro je imati PlanB !
U srbiji sedmerce sutaju Ilic i vujinFaraonTM je napisao/la:Mene ovaj Nikčević iz Srbije vuče preko. Nije velika granica za krilo 2,5 gola, još ako puca sedmerce? to će proći veoma lagano.
Ne znaci ti puno ta clutch igra, kad se (..ako se..) Hrvatska udalji u startu.PlanB je napisao/la:Rutenka over 7,5@1,85 PSK
Jedan od najboljih vanjskih igraca na svijetu, kandidat za najboljeg strijelca prvenstva- clutch igrac u Bjelorusiji, puca i sedmerce.
Al sve u svemu, rutenka bi mogao proći danas. Ako se ne napali na Hrvate, neće na nikoga!
U desetom selu živi Antuntun!
E onda ništa od njega mada mislim da će opet biti over ali neću ni igrati. Onda ću Ilića over i kod Hrvata šta bi moglo najprije biti?
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
iskreno prevelika granica. na njemu ce biti kopljar koji je odlican obrambeni igrac, a i prosle godine na SP-u se nije proslavio protiv hrvatske...
Ilić 4,5 višeFaraonTM je napisao/la:E onda ništa od njega mada mislim da će opet biti over ali neću ni igrati. Onda ću Ilića over i kod Hrvata šta bi moglo najprije biti?
Štrlek 3,5 više
Karabatic 4,5 manje
6:2, 6:1Willy je napisao/la:Iznenadio sam se kad sam vidio kvotu na Serenu under. Preporučujem:
S.Williams - Barty (15,5) Manje 2.10
WIN
- vendeta1921
- Kontakt:
Inter - Chievo hx2 1.55 (pobjeda domacina sa golom razlike, nerjeseno ili pobjeda gosta)
Inter - Chievo pk2 1.65 (sve kombinacije osim 1/1)
Premier kladionica
Inter - Chievo pk2 1.65 (sve kombinacije osim 1/1)
Premier kladionica
Za ovaj grb nije umrjeti grijeh!!!
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Davis 20,5 over 1,90
Anthony u zadnjim ut. igra odlicno, prosjecno ubacuje nesto vise od 23 p.
Kuci je efikasniji, ide 4 ut. u nizu preko 20p. i u ovom trenutku je prva violina i najefikasniji igrac Pelicansa.
U susretima protiv Dallasa imao je veliku minutazu, uzimao 19 suteva (najvise u ekipi) + odlicno izvodi slobodna bacanja, i svakako jako dobro se slaze sa Gordonom koji ga jako lijepo uposljava (jako brz u tranziciji za svoju poziciju). Voli igrat protiv velikih i mislim da ponovo ide preko 20p.
(npr. prosle sezone je ubacivao Spursima 17,18,21 i 9)
Anthony u zadnjim ut. igra odlicno, prosjecno ubacuje nesto vise od 23 p.
Kuci je efikasniji, ide 4 ut. u nizu preko 20p. i u ovom trenutku je prva violina i najefikasniji igrac Pelicansa.
U susretima protiv Dallasa imao je veliku minutazu, uzimao 19 suteva (najvise u ekipi) + odlicno izvodi slobodna bacanja, i svakako jako dobro se slaze sa Gordonom koji ga jako lijepo uposljava (jako brz u tranziciji za svoju poziciju). Voli igrat protiv velikih i mislim da ponovo ide preko 20p.
(npr. prosle sezone je ubacivao Spursima 17,18,21 i 9)
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Nikcevic 2.5 vise ( njega sam stavio umjesto Rutenke..krilo srbije,dobar igrac,igrat ce puno
M.Ilic 4.5 vise izvodi sedmerce ( bar se nadam ) najbolji i glavni igrac srbije..ici ce preko 10 suteva
M.Strlek 3.5 vise realizira suteve u visokim % zamjena mu je samo nincevic pa ce igrat preko 40 min
Ekberg vise sve kao za strleka, izvodi sedmerce ( barem se nadam )
kladionica formula
M.Ilic 4.5 vise izvodi sedmerce ( bar se nadam ) najbolji i glavni igrac srbije..ici ce preko 10 suteva
M.Strlek 3.5 vise realizira suteve u visokim % zamjena mu je samo nincevic pa ce igrat preko 40 min
Ekberg vise sve kao za strleka, izvodi sedmerce ( barem se nadam )
kladionica formula
Zadnja izmjena: mirzatele, dana/u 13 jan 2014, 12:57, ukupno mijenjano 1 put.
Eto ja ne vjerujem da cemo ih bas razbiti, te prve utakmice znaju cesto biti prilicna mukabevanda4 je napisao/la:Ne znaci ti puno ta clutch igra, kad se (..ako se..) Hrvatska udalji u startu.PlanB je napisao/la:Rutenka over 7,5@1,85 PSK
Jedan od najboljih vanjskih igraca na svijetu, kandidat za najboljeg strijelca prvenstva- clutch igrac u Bjelorusiji, puca i sedmerce.
Al sve u svemu, rutenka bi mogao proći danas. Ako se ne napali na Hrvate, neće na nikoga!

4 iz igre i 4 iz semderaca i meni dosta!

Dobro je imati PlanB !
Evo jedan zicer od jednog mog kolege
K.Igropulo (Rusija) (3,5) OVER DA @ 1.75
Rusija dolazi na ovo EP desetkovana čak bez četiri svoja standardna reprezetativca.Igropulo je glavni izvođač sedmeraca za reprezentaciju Rusije i koliko mi je natuknuo ovaj moj kolega igra samo u napadu dok ga u obrani zamjenjuje Nasyrov.Igrač Füchse Berlin Reinickendorfa u svome klubu daje u prosjeku 4,5 gola po utakmici i kako ovdje preuzima jednu od vrlo važnih uloga vjerujem da i u reprezentaciji može zadržati ovaj prosjek. Po meni vrlo izgledan par.
Švedska-Crna Gora/ 27,5 Švedska over DA @ 1.85
Švedska se po meni nameće kao potencijalno iznenađenje ovog prvenstva trenerski dvojac Lindgren i Olsson imaju zaista respektabilan sastav i igraju po uigranom skandinavskom sistemu sa čvrstom odbranom i disciplinom u napadu.Crna Gora je definitivno najlošija reprezentacija ovog prvenstva jer je kod njih došlo do potpune smjene generacija tako da više nema Mrvaljevića, Melića, Roganovića već će na ovom prvenstvu se pojaviti jedna potpuno druga podmlađena ekipa u kojoj je glavni igrač Ševaljević dok vrijedi još izdvojiti Rakčevića i Lasicu.

K.Igropulo (Rusija) (3,5) OVER DA @ 1.75
Rusija dolazi na ovo EP desetkovana čak bez četiri svoja standardna reprezetativca.Igropulo je glavni izvođač sedmeraca za reprezentaciju Rusije i koliko mi je natuknuo ovaj moj kolega igra samo u napadu dok ga u obrani zamjenjuje Nasyrov.Igrač Füchse Berlin Reinickendorfa u svome klubu daje u prosjeku 4,5 gola po utakmici i kako ovdje preuzima jednu od vrlo važnih uloga vjerujem da i u reprezentaciji može zadržati ovaj prosjek. Po meni vrlo izgledan par.
Švedska-Crna Gora/ 27,5 Švedska over DA @ 1.85
Švedska se po meni nameće kao potencijalno iznenađenje ovog prvenstva trenerski dvojac Lindgren i Olsson imaju zaista respektabilan sastav i igraju po uigranom skandinavskom sistemu sa čvrstom odbranom i disciplinom u napadu.Crna Gora je definitivno najlošija reprezentacija ovog prvenstva jer je kod njih došlo do potpune smjene generacija tako da više nema Mrvaljevića, Melića, Roganovića već će na ovom prvenstvu se pojaviti jedna potpuno druga podmlađena ekipa u kojoj je glavni igrač Ševaljević dok vrijedi još izdvojiti Rakčevića i Lasicu.

Semper Fidelis
@ fixator jesil siguran da igropulo izvodi sedmerce,ima onaj drugi celo ?
Dibirov je ozljeđen,pa se ovo nameće kao logično rješenjemirzatele je napisao/la:@ fixator jesil siguran da igropulo izvodi sedmerce,ima onaj drugi celo ?
Igropulo je ćelomirzatele je napisao/la:@ fixator jesil siguran da igropulo izvodi sedmerce,ima onaj drugi celo ?

a taj ćelo na kojeg ti misliš je Dibirov i on neće igrati na europskom jer se posvađao sa selektorom

Semper Fidelis
- Fantasista
- Kontakt:
Štrlek 3,5 više @ 1.75
Abalo 3,5 više @ 1.85
Ekberg 4,5 više @ 1.70
Inter-Chievo 1 @ 1.60
Premier kladionica kvota 8.81 Uplata 5km
Abalo 3,5 više @ 1.85
Ekberg 4,5 više @ 1.70
Inter-Chievo 1 @ 1.60
Premier kladionica kvota 8.81 Uplata 5km
Jel Duvnjak tako slab, da granica od 4.5 golova nije sigurna preko? Vidim, niko ga ne stavlja ..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.