Esi mi dobarfarukzidane je napisao/la:nekontam zasto place,,,,,treba joj objasniti,,,,sta se desava,,,zao mi je,,,,nije ona kriva,,,uhhhhhUrbyEmanuelson je napisao/la:I za kraj za veceras od mene,rekli su da slika govori 1000 rijeci![]()

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Esi mi dobarfarukzidane je napisao/la:nekontam zasto place,,,,,treba joj objasniti,,,,sta se desava,,,zao mi je,,,,nije ona kriva,,,uhhhhhUrbyEmanuelson je napisao/la:I za kraj za veceras od mene,rekli su da slika govori 1000 rijeci![]()
" onclick="window.open(this.href);return false;farukzidane je napisao/la:nekontam zasto place,,,,,treba joj objasniti,,,,sta se desava,,,zao mi je,,,,nije ona kriva,,,uhhhhhUrbyEmanuelson je napisao/la:I za kraj za veceras od mene,rekli su da slika govori 1000 rijeci![]()
Ovakav sam i ja bio kad ste me bacili za 100 ojraUrbyEmanuelson je napisao/la:I za kraj za veceras od mene,rekli su da slika govori 1000 rijeci![]()
Istina"This team does not have a soul.Sassuolo gave their everything for 95 minutes.Milan played only in the first 15 & the last 15 mins"- Boban
Do ovdje sam čitao...Sarajevo1946 je napisao/la:Allegri nije loš trener
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.