Reci mu neka sa telefona pusti nam stream preko UStream app-a. Ako je na licu mjesta.lucif3R666 je napisao/la:evo hoce u mene rodjak da ukljuci stream preko skajpa dali ce funkcionisat ??
BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH Tenis
Karlovic - Dodig 0 : 3
-
- Kontakt:
Evo jos jedan OFF-TOPIC: Dodig *ebo Karlovica!!!
-
- Kontakt:
evo ja se ukljucio nista ne kasni , u damira plava maica , ne znamo stream napravitiChuckie je napisao/la:Reci mu neka sa telefona pusti nam stream preko UStream app-a.lucif3R666 je napisao/la:evo hoce u mene rodjak da ukljuci stream preko skajpa dali ce funkcionisat ??
Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!
Dodig uzeo!!!!
0:1 40:15
0:1 40:15

Zadnja izmjena: sahmat, dana/u 13 jan 2014, 03:10, ukupno mijenjano 1 put.
<333 CFC & GSW <333
Ma samo skine na telefon ustream app i pokrene stream jednostavno skroz.lucif3R666 je napisao/la:evo ja se ukljucio nista ne kasni , u damira plava maica , ne znamo stream napravitiChuckie je napisao/la:Reci mu neka sa telefona pusti nam stream preko UStream app-a.lucif3R666 je napisao/la:evo hoce u mene rodjak da ukljuci stream preko skajpa dali ce funkcionisat ??
Pravi to kako znaš.

- anelbavarac
- Kontakt:
Samo da popravi procenat break lopti ,, 1/5 (20%)
Pravi kako znas i umijes,,,,neka neko covjeku objasni ko zna hehheelucif3R666 je napisao/la:evo ja se ukljucio nista ne kasni , u damira plava maica , ne znamo stream napravitiChuckie je napisao/la:Reci mu neka sa telefona pusti nam stream preko UStream app-a.lucif3R666 je napisao/la:evo hoce u mene rodjak da ukljuci stream preko skajpa dali ce funkcionisat ??
- Liverpool. YNWA
- Kontakt:
de pravi matere ti 
pu yebem ti nafaku, što ja nemam koga tamo u Kengurlandu :S

pu yebem ti nafaku, što ja nemam koga tamo u Kengurlandu :S
Zadnja izmjena: Liverpool. YNWA, dana/u 13 jan 2014, 03:10, ukupno mijenjano 1 put.
#Ynwa
Ko nije gledao, cuju se i nasi navijaci "Volim te Bosno"...snimak zadnjeg gema.... (ne ovog sad meča, da ne bude zabune)
" onclick="window.open(this.href);return false;

" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: Adibhf88, dana/u 13 jan 2014, 03:11, ukupno mijenjano 1 put.
Kindže, kindže...
Lucifere pravi, nemoj se zajebavati! 

rodjace pravi zaposlicu te u TELECOMU

Hajdeeeeee!!!
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Moram ustat u 7 i baš me boli tuki za to 

FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
- anelbavarac
- Kontakt:
0-30 haj sad
3 BREAK LOPTE 
EDIT:BREAKKK bez izgubljenog poena

EDIT:BREAKKK bez izgubljenog poena

Zadnja izmjena: Fecox, dana/u 13 jan 2014, 03:14, ukupno mijenjano 1 put.
Ko priča o slobodi,često zaboravi cenu,nekad slobodni hod je po kostima ..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.