EDIT:Evo spominju ga na ES 2 ovaj komentator ga hvali i čestita mu i kaže kako je ovo fenomenalan rezultat te da je šteta što ga nećemo moci gledat

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Gledat ce mo ga akoBogda protiv zagrepcanina/hercegovca u drugom kolu!samocelik je napisao/la:Osjecam se kao da ja igram.Nervozan sam
EDIT:Evo spominju ga na ES 2 ovaj komentator ga hvali i čestita mu i kaže kako je ovo fenomenalan rezultat te da je šteta što ga nećemo moci gledat
Sta se moze pratiti na bet365?BegAx je napisao/la:Damir igra na terenu 10. Ostaje nam bet365.dino-92 je napisao/la:na kojem terenu igra damir?
vidim upravo eurosport pocinje u 1 sat prenose sa terena: rod laver, margaret, 2, 3, 6 i 8
nadam se da ci biti na jednom od ovih
Ma live score, nema prenosa.Chuckie je napisao/la:Sta se moze pratiti na bet365?BegAx je napisao/la:Damir igra na terenu 10. Ostaje nam bet365.dino-92 je napisao/la:na kojem terenu igra damir?
vidim upravo eurosport pocinje u 1 sat prenose sa terena: rod laver, margaret, 2, 3, 6 i 8
nadam se da ci biti na jednom od ovih
Ma ova francuskinja je dobila WC za MD tako da sam se potajno i nadao da ce je cehinja dokrajcit brzo. Dobro je pocela, 4-0. Mogli bi mi ranije da Damira docekamo.Liverpool. YNWA je napisao/la:dobro je pa je ova pliškova navalila ko budala, brzo će ovo završit
Šta je s njim? Kotrlja li se lopta?lucif3R666 je napisao/la:danas sam s basicem pricao oko ovog meca , kaze da bi trebao dzumi pobijedit , ovaj samo igrao kvale dohe i nije se proslavio , cak i vuce povredu , ako kaze basic da dzumi uzima onda i ja kazem
garant joj neko radi u wta, na lijepe oči joj sigurno nisu dali, vidi je matere tisajo10 je napisao/la:Ma ova francuskinja je dobila WC za MD tako da sam se potajno i nadao da ce je cehinja dokrajcit brzo. Dobro je pocela, 4-0. Mogli bi mi ranije da Damira docekamo.Liverpool. YNWA je napisao/la:dobro je pa je ova pliškova navalila ko budala, brzo će ovo završit
Hahaha, jest vala neka zrtva al etoLiverpool. YNWA je napisao/la:garant joj neko radi u wta, na lijepe oči joj sigurno nisu dali, vidi je matere tisajo10 je napisao/la:Ma ova francuskinja je dobila WC za MD tako da sam se potajno i nadao da ce je cehinja dokrajcit brzo. Dobro je pocela, 4-0. Mogli bi mi ranije da Damira docekamo.Liverpool. YNWA je napisao/la:dobro je pa je ova pliškova navalila ko budala, brzo će ovo završit
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.