Jbg Sloboda nikad nije znala fer igrati oni sta nemogu pobjediti kupe ili sudca ili klub oni misle da to samo par ljudi zna to se u Bihacu na ulicama prica, a mislim da je tako i u drugim gradovima, ali nas nece ni tako zaustaviti7april je napisao/la:danas slučajno na kafi slušam neke članove uprave bratstva koji spominju PL,neide bratstvo na PL ide sloboda definitivno bratstvo će pomoć slobodi.dat će im bodove u gračanici i dobit jedinstvo,a bratstvo će sljedeće sezone na ulazak jer će malešići ove sezone uć u prvu ligu sa bratstvom,a kako sam čuo sloboda je sve završila sa kantonalnim ekipama(radnički,budućnost,gradina)da se pomogne da bratstvo uđe u PL sljedeće sezone.
NK Bratstvo Gračanica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Bratstvo Gračanica
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
ti si drago dijete neki kompleksas al bas teski....opusti se bolan malo..bas si se primio...a to za kupovinu..sta da ti se kaze...ima se,moze seIceplayer je napisao/la:Jbg Sloboda nikad nije znala fer igrati oni sta nemogu pobjediti kupe ili sudca ili klub oni misle da to samo par ljudi zna to se u Bihacu na ulicama prica, a mislim da je tako i u drugim gradovima, ali nas nece ni tako zaustaviti7april je napisao/la:danas slučajno na kafi slušam neke članove uprave bratstva koji spominju PL,neide bratstvo na PL ide sloboda definitivno bratstvo će pomoć slobodi.dat će im bodove u gračanici i dobit jedinstvo,a bratstvo će sljedeće sezone na ulazak jer će malešići ove sezone uć u prvu ligu sa bratstvom,a kako sam čuo sloboda je sve završila sa kantonalnim ekipama(radnički,budućnost,gradina)da se pomogne da bratstvo uđe u PL sljedeće sezone.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Drug zelim sve najbolje Slobodi da ude u PL, odma iduce godine poslije nasstaragarda je napisao/la:ti si drago dijete neki kompleksas al bas teski....opusti se bolan malo..bas si se primio...a to za kupovinu..sta da ti se kaze...ima se,moze seIceplayer je napisao/la:Jbg Sloboda nikad nije znala fer igrati oni sta nemogu pobjediti kupe ili sudca ili klub oni misle da to samo par ljudi zna to se u Bihacu na ulicama prica, a mislim da je tako i u drugim gradovima, ali nas nece ni tako zaustaviti7april je napisao/la:danas slučajno na kafi slušam neke članove uprave bratstva koji spominju PL,neide bratstvo na PL ide sloboda definitivno bratstvo će pomoć slobodi.dat će im bodove u gračanici i dobit jedinstvo,a bratstvo će sljedeće sezone na ulazak jer će malešići ove sezone uć u prvu ligu sa bratstvom,a kako sam čuo sloboda je sve završila sa kantonalnim ekipama(radnički,budućnost,gradina)da se pomogne da bratstvo uđe u PL sljedeće sezone....kupujemo,otimamo,zavrsavamo..DOMINIRAMO
Ko vise ponudi Capljini, Bratstvu i Branitelju osvaja 
-
GracanicaAA
- Moderator
- Kontakt:
Cujem da dolaze 2 igraca iz Jedinstva, sad da li je to istina vidit cemo 20 Januara.
Moguce samo ovaj Dzaferovic sto mu se je klub zahvalio i otpustio i za tog 2 neznam ko bi mogao biti svi zele u PL jedino ako je neko ko nije mogao igrati od drugih...GracanicaAA je napisao/la:Cujem da dolaze 2 igraca iz Jedinstva, sad da li je to istina vidit cemo 20 Januara.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Iceplayer je napisao/la:Jbg Sloboda nikad nije znala fer igrati oni sta nemogu pobjediti kupe ili sudca ili klub oni misle da to samo par ljudi zna to se u Bihacu na ulicama prica, a mislim da je tako i u drugim gradovima, ali nas nece ni tako zaustaviti7april je napisao/la:danas slučajno na kafi slušam neke članove uprave bratstva koji spominju PL,neide bratstvo na PL ide sloboda definitivno bratstvo će pomoć slobodi.dat će im bodove u gračanici i dobit jedinstvo,a bratstvo će sljedeće sezone na ulazak jer će malešići ove sezone uć u prvu ligu sa bratstvom,a kako sam čuo sloboda je sve završila sa kantonalnim ekipama(radnički,budućnost,gradina)da se pomogne da bratstvo uđe u PL sljedeće sezone.
Hahahah sloboda nije znala igrat fer a vi to znate?..ne seri ziv bio igramo fer evo dvije godine dok drugi stimaju..igrali fer I ispali iz live dok su drugi ucjenjivali..sta si se prepao covjece....ako cemo posteno zahvalite nama I Bratstvu sto ste danas kinkurenti za PL jer bi ispali da nas I njih nije bilo...posteno cete dobit 4 komada na Tusnju kO one godine kad ste toto kup igrali..I mi smo posteno zijanili 3:0 od vas a sve ostalo jednim I drugim ce biti neko kriv
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- anonymous001
- Kontakt:
haj ti dijasporac malo iskuliraj,odi zavrni jedan dzoint .. Jedinstvo je pripreme vec pocelo i ima vec tri ugovorene prijateljske utakmice u Medulinu,pojacali smo se i trebalo bi jos doci jedan ili dva igraca a Sloboda kad ce na pripreme,kad je skupstina kluba?! mi smo pet bodova ispred Slobode, zasto si toliko siguran da ce te nas stici uopste? mozda nas kvalitet prevagne na utakmicama u Tuzlanskom kantonu koje ti smatras da cemo 100% izgubiti i mi pobjedimo i sta ces onda?... cekaj dijasporac ima jos vremena pa da vidimo sta ce biti.. kao sto sinoc onaj Stjepanovic rece u jednoj emisiji u kojoj su ga pitali "prate li nasi igraci stanje u drugim klubovima, pojacanja... " Kad ce Stjepanovic: "Naravno da pratimo, 4 boda smo od Bratstva, 5 od Slobode, mi smo prvi pa neka se oni brinu vise o nama'' ... PET BODOVA DIJASPORAC! ... cekaj mart pa cemo se onda cuti !SaltCityAttack je napisao/la:Iceplayer je napisao/la:Jbg Sloboda nikad nije znala fer igrati oni sta nemogu pobjediti kupe ili sudca ili klub oni misle da to samo par ljudi zna to se u Bihacu na ulicama prica, a mislim da je tako i u drugim gradovima, ali nas nece ni tako zaustaviti7april je napisao/la:danas slučajno na kafi slušam neke članove uprave bratstva koji spominju PL,neide bratstvo na PL ide sloboda definitivno bratstvo će pomoć slobodi.dat će im bodove u gračanici i dobit jedinstvo,a bratstvo će sljedeće sezone na ulazak jer će malešići ove sezone uć u prvu ligu sa bratstvom,a kako sam čuo sloboda je sve završila sa kantonalnim ekipama(radnički,budućnost,gradina)da se pomogne da bratstvo uđe u PL sljedeće sezone.
Hahahah sloboda nije znala igrat fer a vi to znate?..ne seri ziv bio igramo fer evo dvije godine dok drugi stimaju..igrali fer I ispali iz live dok su drugi ucjenjivali..sta si se prepao covjece....ako cemo posteno zahvalite nama I Bratstvu sto ste danas kinkurenti za PL jer bi ispali da nas I njih nije bilo...posteno cete dobit 4 komada na Tusnju kO one godine kad ste toto kup igrali..I mi smo posteno zijanili 3:0 od vas a sve ostalo jednim I drugim ce biti neko kriv
to je taj momak. to je anonimni
legao je u 21h kao i svaki dan ali je imao kosmare
sanjao Ciru i cirinu taktiku pa se brze bolje digao da ostavi komentar na forumu
jbg tako se ohrabruje decko 
Sloboda Tuzla
- anonymous001
- Kontakt:
neznam zasto pokusavas da me vrijedjas konstantno ti i jos par vas na ovom forumu? znas koliko mene to dira sto vi mene smatrate da sam dijete itd .. evo placem u mukefukaratz je napisao/la:to je taj momak. to je anonimnilegao je u 21h kao i svaki dan ali je imao kosmare
sanjao Ciru i cirinu taktiku pa se brze bolje digao da ostavi komentar na forumu
jbg tako se ohrabruje decko
cekaj mart pa cemo se prepucavati a do tad haj šišaj ribe !
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Hahaha dijasporac
...pa brate sto ti smetaju dijasporci?.bojis se da ne uletim u tal sa Azmirom pa I Capela dovedemo na Tusanj :kad Ciro umre
jesam li upravu? .nemoj se iznenadit jaka je tuzlanska dijaspora vamo na zapadu
..vidis ja nisam nista lose rekao osim istinu gdje sam se nadovezao na tvog druga..istina je da ovu ligu mozes samo preskociti ako dobro podmazes..mi nismo takvi mi nismo to radili dok drugi jesu..i istina je da ipak nije bilo Slobode i Bratstva da bi tesko izborili opstanak...ako sam se ja nadovezao zato sto je moj klub prozvan u tom losem kontekstu onda brate nosite se sa tom cinjenicom da ste i vi na jedan takav nacin opstali u ligi to su cinjenice koje ti ja ne moram govoriti odavdje iz dijaspore, jer ti bi trebao valjda bolje da znas...malo prije cak sezonu dvije i ranije najteze je bilo biti TK ligas :0..svi jedni protiv drugih gledali ko ce kome kuku poturiti ..danas izgleda to je dosta drugacije sto me rafduje, jer drugi su uvjek imali korist od toga dok ekipa sa TK je uvjek izvisila ..kad se sjetim samo one prve lige kad su bili sa TK Sloboda,Zmaj,lukavac,Gradina,Drina,Buducnost ...pa ako cemo iskreno Sloboda je titulu izgubila u Srebreniku to jeste onda kad je Suljo razbio sdiji (Caliji) glavu ..jest da smo i nakon toga imali sansu ali iipak mislim da je tu eventualni bodovi donjeli bi nam mozda jedinu titulu.
I ne znam zasto spominjes nesto sto nisam spominjao?..ja nisam rekao da ce Sloboda dostici jedinstvo..moj porvi cilj je da mi klub stane na noge ..sad se postavljaju zdravi temelji, a kad cemo uci u PL to je za mene najmanje bitno..ja zelim kad udjemo u PL odmah da se borimo za vrh a ne za opstanak, dok drugi sanjaju ulazak i borbu za opstanak..zato eto ako je vi izborite sretno vam od srca ipak je meni Jedinstvo drag klub i mnogi navijaci osim ovdje novopecene djecurlije.
I ne znam zasto spominjes nesto sto nisam spominjao?..ja nisam rekao da ce Sloboda dostici jedinstvo..moj porvi cilj je da mi klub stane na noge ..sad se postavljaju zdravi temelji, a kad cemo uci u PL to je za mene najmanje bitno..ja zelim kad udjemo u PL odmah da se borimo za vrh a ne za opstanak, dok drugi sanjaju ulazak i borbu za opstanak..zato eto ako je vi izborite sretno vam od srca ipak je meni Jedinstvo drag klub i mnogi navijaci osim ovdje novopecene djecurlije.
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
-
budimo_realni
- Kontakt:
Koja ste Vi (tuzlanski kanton) ****. pa kod Vas ne moze nista posteno. Da imamo pravi savez sada bi oni trebali provesti istragu i vratiti sve te klubove u najnizi moguci rang pa nek onda tamo po nekim selima dogovaraju susrete.7april je napisao/la:danas slučajno na kafi slušam neke članove uprave bratstva koji spominju PL,neide bratstvo na PL ide sloboda definitivno bratstvo će pomoć slobodi.dat će im bodove u gračanici i dobit jedinstvo,a bratstvo će sljedeće sezone na ulazak jer će malešići ove sezone uć u prvu ligu sa bratstvom,a kako sam čuo sloboda je sve završila sa kantonalnim ekipama(radnički,budućnost,gradina)da se pomogne da bratstvo uđe u PL sljedeće sezone.
Znaci ne branim nikog ali samo da te pitam nesto, zar nesto sto je neki lik na forumu napisao stvarno nuzno mora biti istina ? Znaci ja sad napisem "danas na kafi kad ono clanovi uprave pricaju da se ulazi u p.l. da je sve dogovoreno sa nekim ekipama" i to mora biti istina ? Ja ne mogu slagat ? Previse se brines o necemu sto ne moze znati neko s forum... Ne kazem da 7april laze ali sto se Bratstva tice moze uprava pricat sta hoce ali pita se samo jedan covjek tako da nemoj zaboravit ni tobudimo_realni je napisao/la:Koja ste Vi (tuzlanski kanton) ****. pa kod Vas ne moze nista posteno. Da imamo pravi savez sada bi oni trebali provesti istragu i vratiti sve te klubove u najnizi moguci rang pa nek onda tamo po nekim selima dogovaraju susrete.7april je napisao/la:danas slučajno na kafi slušam neke članove uprave bratstva koji spominju PL,neide bratstvo na PL ide sloboda definitivno bratstvo će pomoć slobodi.dat će im bodove u gračanici i dobit jedinstvo,a bratstvo će sljedeće sezone na ulazak jer će malešići ove sezone uć u prvu ligu sa bratstvom,a kako sam čuo sloboda je sve završila sa kantonalnim ekipama(radnički,budućnost,gradina)da se pomogne da bratstvo uđe u PL sljedeće sezone.
www.nkbratstvogracanica.com
- SaltCityAttack
- Kontakt:
prvo ispitati kako smo ispali mi..i kako su drugi usli u pl...azmir da je htijeo davno bi usao,,nebi uzeo bus,placao hotele,placao trenera..vec bi nas uveo na taj nacin u ligu..a to sto mi u kantonu moramo zamolit za podrsku da ne puste konkurente kao sto je bilo ranije to je druga stvar..koliko se u kantonu volimo svima su nam draiz oni sa strane ..zato trebas urgirat da se bore ljudi protiv Jedinstva a ne da ih puste
i to sto pise neko na forumu nemoj svatati ozbiljno..pa budi brate ozbiljan ako zelis bit tako realan
i to sto pise neko na forumu nemoj svatati ozbiljno..pa budi brate ozbiljan ako zelis bit tako realan
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
-
wienultras
- Kontakt:
svi posteni samo mi stelimo,jbg sami smo sebi nastelili i da ispadnemo
ja prvi sam glupirao se upustao u neke rasprave sa biscanima.necu pisnut do 5 kola a onda neka se pokriju usima..inace i bez priprema mi cemo biti prvi,jer tako mora biti,i bice,dusmani neka crknu od muke
ja prvi sam glupirao se upustao u neke rasprave sa biscanima.necu pisnut do 5 kola a onda neka se pokriju usima..inace i bez priprema mi cemo biti prvi,jer tako mora biti,i bice,dusmani neka crknu od muke
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
-
budimo_realni
- Kontakt:
Ma razumijem ja i tebe i sve druge koji evo pisu protiv mog komentara, ali meni je iskremo pun vise ku..c svega kada je u pitanju ne samo fudbal nego sve u ovoj napacenoj ( ne mogu reci je...enoj drzavi jer su mnogi ginuli za nju, a i ja bi vjerovatno) drzavi. Pa moze li ista u ovoj drzavi posteno? Sve neke stele, stimajke, a nama svima smeta i samo calimo po forumima. Dok je u nasu korist sutimo, kad nas klepi po usima onda se nesto bunimo. Mislim da je moj Rudar svoje postenje dokazao izbacivanjem Bosne iz prve lige jer da ih nije izbacio mogli su racunati na 6 bodova ove godine od njih.cesc4 je napisao/la:Znaci ne branim nikog ali samo da te pitam nesto, zar nesto sto je neki lik na forumu napisao stvarno nuzno mora biti istina ? Znaci ja sad napisem "danas na kafi kad ono clanovi uprave pricaju da se ulazi u p.l. da je sve dogovoreno sa nekim ekipama" i to mora biti istina ? Ja ne mogu slagat ? Previse se brines o necemu sto ne moze znati neko s forum... Ne kazem da 7april laze ali sto se Bratstva tice moze uprava pricat sta hoce ali pita se samo jedan covjek tako da nemoj zaboravit ni tobudimo_realni je napisao/la:Koja ste Vi (tuzlanski kanton) ****. pa kod Vas ne moze nista posteno. Da imamo pravi savez sada bi oni trebali provesti istragu i vratiti sve te klubove u najnizi moguci rang pa nek onda tamo po nekim selima dogovaraju susrete.7april je napisao/la:danas slučajno na kafi slušam neke članove uprave bratstva koji spominju PL,neide bratstvo na PL ide sloboda definitivno bratstvo će pomoć slobodi.dat će im bodove u gračanici i dobit jedinstvo,a bratstvo će sljedeće sezone na ulazak jer će malešići ove sezone uć u prvu ligu sa bratstvom,a kako sam čuo sloboda je sve završila sa kantonalnim ekipama(radnički,budućnost,gradina)da se pomogne da bratstvo uđe u PL sljedeće sezone.Pozzz i nadam se da ces shvatit sta sam htio reci
Ne znam sta da kazem za ove komentare,da mi je samo znati koje si ti ljude sluso iz uprave bratstva da su pricali o tome da se ne ulazi,to daso odlucuje i covjek je reko da je ova 2014 godina za ulazak i on ce pokusati sve da udje,provjereno ovo govorim,bratstvo ima forimiranu ekipu uz jos 2 dobra pojavcanja su prvi kandidati uz jos najpovoljniji raspored mogu uci lagano,nekakve malesice spominju ljudi cccc pa gdje ce igrati mozda u gracanici????vidis koliko savez j..e ove ekipe sto su usle za uslove,malesicima onda treba 100000 da samo pripreme uslove,ne znam kako ljudi mogu ovako trabunjat dzaba,cuj uprava bratstva a samo daso je tu bog a provjereno ti kazem slobodi na kantonu mogu pomoci samo banovici a lukavac,gracanica,srebrenik nema sanse pred nama je,nego imal kakvi pojavcanje,kao spominju se neki igraci iz bihaca neki dzaferovic ako neko zna sta je i koju poziciju igro u jedinstvu???7april je napisao/la:danas slučajno na kafi slušam neke članove uprave bratstva koji spominju PL,neide bratstvo na PL ide sloboda definitivno bratstvo će pomoć slobodi.dat će im bodove u gračanici i dobit jedinstvo,a bratstvo će sljedeće sezone na ulazak jer će malešići ove sezone uć u prvu ligu sa bratstvom,a kako sam čuo sloboda je sve završila sa kantonalnim ekipama(radnički,budućnost,gradina)da se pomogne da bratstvo uđe u PL sljedeće sezone.
Sa njim se ja klub zahvalio, posto nije igrao puno ima jake konkurencije on ti igra central midfield ima 28 godina, neznam hoceli vam doci ali ako neko bude dolazio iz Jedinstva kako je jedan lig gore rekao on vam je jedina mogucnost jeli nevjerujem da bi iko drugi ko je stvarno dobar i igra prvih 11 nece doci...ado78 je napisao/la:Ne znam sta da kazem za ove komentare,da mi je samo znati koje si ti ljude sluso iz uprave bratstva da su pricali o tome da se ne ulazi,to daso odlucuje i covjek je reko da je ova 2014 godina za ulazak i on ce pokusati sve da udje,provjereno ovo govorim,bratstvo ima forimiranu ekipu uz jos 2 dobra pojavcanja su prvi kandidati uz jos najpovoljniji raspored mogu uci lagano,nekakve malesice spominju ljudi cccc pa gdje ce igrati mozda u gracanici????vidis koliko savez j..e ove ekipe sto su usle za uslove,malesicima onda treba 100000 da samo pripreme uslove,ne znam kako ljudi mogu ovako trabunjat dzaba,cuj uprava bratstva a samo daso je tu bog a provjereno ti kazem slobodi na kantonu mogu pomoci samo banovici a lukavac,gracanica,srebrenik nema sanse pred nama je,nego imal kakvi pojavcanje,kao spominju se neki igraci iz bihaca neki dzaferovic ako neko zna sta je i koju poziciju igro u jedinstvu???7april je napisao/la:danas slučajno na kafi slušam neke članove uprave bratstva koji spominju PL,neide bratstvo na PL ide sloboda definitivno bratstvo će pomoć slobodi.dat će im bodove u gračanici i dobit jedinstvo,a bratstvo će sljedeće sezone na ulazak jer će malešići ove sezone uć u prvu ligu sa bratstvom,a kako sam čuo sloboda je sve završila sa kantonalnim ekipama(radnički,budućnost,gradina)da se pomogne da bratstvo uđe u PL sljedeće sezone.
-
GracanicaAA
- Moderator
- Kontakt:
Od koga si cuo ?baltazar1 je napisao/la:prozivka koliko sam skužio u subotu 18.1.
Zar nije 20??
Trenutno korisnika/ca: Crkvice1988, Google Adsense [Bot], samoposteno, SeadT i 18 gostiju.