AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- _forzamilan_
- Kontakt:
Re: AC Milan
AJMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOAJMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOAJMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOAJMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOAJMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOAJMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOAJMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOAJMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOAJMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOAJMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOAJMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOAJMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOAJMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOAJMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOAJMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOAJMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOAJMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOAJMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOAJMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOAJMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOAJMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOAJMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOAJMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOAJMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOAJMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOAJMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOAJMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOAJMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOAJMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOAJMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOAJMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOAJMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOAJMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOAJMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOAJMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOAJMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOAJMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOAJMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOAJMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOAJMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOAJMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOAJMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
Dobar ovaj Honda, vidi se da covjek zna,, bice on veliko pojacanje za Milan. Steta za ona udaraca maloprije...
Zadnja izmjena: Nedved11, dana/u 12 jan 2014, 22:30, ukupno mijenjano 1 put.
*38* SCUDETTI VINTI SUL CAMPO*
Evo ga, proradio kapiten napokon.
Joj, kud ne udje ona Hondina aaaaaaa. Sad ce nasi znalacki izjednaciti, mogu se okladiti.
Joj, kud ne udje ona Hondina aaaaaaa. Sad ce nasi znalacki izjednaciti, mogu se okladiti.

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Hahahahahahaha, e pa kad ti se ne da, onda ne može da ga je.beš
Il club piu titolato al mondo!
sta se desaje glava me zabolila ne mogu vise gledat konje
- Fantasista
- Kontakt:
jAOOO Pazzzoo **** te život i lopta
- francobaresi
- Kontakt:
E kurate sreće!!
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
O je*o te pita sta promasi.
Pa dobro Pazzo, drag si mi, ali se ne moras pretvarati u proslogodisnjeg Panjcinija.
Dosad vec tri gola mogao zabiti.

Pa dobro Pazzo, drag si mi, ali se ne moras pretvarati u proslogodisnjeg Panjcinija.

Dosad vec tri gola mogao zabiti.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Fantasista
- Kontakt:
Baloteli je obično smeće od igrača, pa napravi nešto korisno majmune.
- _forzamilan_
- Kontakt:
Kako je odvratan ovaj Balotelli, mrš debilu 

Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
zadnji par od 15 00 samo vas cekam,vodite 2:0 ja zaokruzio poceo dernek i onda hladni tuš.
ebem ti sugavu ligu
ebem ti sugavu ligu
Bolje imat jedan nov BMW nego dva polovna Golfa 2
sve ovo treba pobiti i ugasiti klub, ovo je sramota.....nemam rijeci...
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- francobaresi
- Kontakt:
Na kraju je moglo biti i 4:4 ili 4:5, ali sreća prati hrabre a igrači Sassuola su bili hrabri i svaka im čast. Allegri je opet zasrao sa Bonerom i Nocerinom, i njemu čestitke.
Honda je u ovih 20-ak minuta pokazao da će biti itekako koristan Milanu. Mogao je biti junak ali ovaj put mu je sreća okrenula leđa. Cristante također danas jako dobar, veliki je talenat i samo treba raditi sa njim.
Honda je u ovih 20-ak minuta pokazao da će biti itekako koristan Milanu. Mogao je biti junak ali ovaj put mu je sreća okrenula leđa. Cristante također danas jako dobar, veliki je talenat i samo treba raditi sa njim.
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Od velikog kluba ostalo je samo ime!!!
Sezona je vec izgubljena, ne znam ako je ljude u klubu briga zasto mi da se nerviramo.
Sezona je vec izgubljena, ne znam ako je ljude u klubu briga zasto mi da se nerviramo.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Milan sada treba da gradi svoju igru oko Honde a na kraju sezone poslati Kaku u MLS 

Google Prevodilac - https://translate.google.com/?hl=bs
Je.bi ga, sta reci nego sramota. Katastrofa. Sve bi ovo drugacije bilo da je na teren izasla ova postava bez Bonere koji je zasrao sve sto se zasrati moze.
Jedino izmjene zadovoljile, Montolivo i Honda. Ovo ostalo, bez komentara. Skupa sa trenerom.
Na stranu Bonera, ali Pazzo nam je dohako, tri zicera, a od toga 110 % -tne prilike promasio. Je*i ga, uvijek nam neko dohaka. Ako nije Matri, onda je on. Ako nije on, onda neko deseti. Efikasnost nula.
U svakom slucaju, cestitke Sassoulu. Momacki su odigrali.
Jedino izmjene zadovoljile, Montolivo i Honda. Ovo ostalo, bez komentara. Skupa sa trenerom.
Na stranu Bonera, ali Pazzo nam je dohako, tri zicera, a od toga 110 % -tne prilike promasio. Je*i ga, uvijek nam neko dohaka. Ako nije Matri, onda je on. Ako nije on, onda neko deseti. Efikasnost nula.
U svakom slucaju, cestitke Sassoulu. Momacki su odigrali.

FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Historijska pobjeda malog Sassuola, sto bi rekli David porazio Golijata
. Katastrofalnih pola sata Milana je rezultiralo ovim porazam, a glavni krivac je smotani Alegri koje nije u stanju posloziti kockice i motivisati ekipu u momentima kad Milan treba svaki bod. Milan tone sve dublje, i slobodno se mogu razmisljati i razradjivati plan za novu sezonu jer od ove sezone nema nista, jedino ostaje tracak nade u LP...
Cini mi se da Honda obecaje i moze biti bitan faktor u buducnosti Milana...
Btw. Berardi pokazao neke stvari u pravom mecu, jedva cekamo povratak u maticni klub

Cini mi se da Honda obecaje i moze biti bitan faktor u buducnosti Milana...
Btw. Berardi pokazao neke stvari u pravom mecu, jedva cekamo povratak u maticni klub

*38* SCUDETTI VINTI SUL CAMPO*
Svasta bih imao napisat al ne znam odakle da pocnem. Drago mi sto nismo izjednacili. Corav je vidio da puno bolje igramo u 4-2-3-1 formaciji, al konj ce opet forsirat 4-3-3. Konj vadi najboljeg igraca u 60.min. Cuj mene, pa konj je inteligentna zivotinja. Dosao vakat da i ja ovo kazem, Balotellija treba prodat sto prije ako ga iko hoce.
Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Il Club più titolato al mondo!
Balotelli da ima malo mozga ko sto nema ne bi se onoliko bacao nego pokusao ko normalan fudbaler da natjera Anteia da ga jace cuva i hladno izvuce crveni karton(drugi zuti), al to je u glavu udareno i Bog, baca se i gotovo.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
A kako je sve fino krenulo, dva gola, dobra igra... i onda ovo. Prije svega zahvaljujuci stoperskom dvojcu, da smo sacuvali svoj gol u kljucnim momentima, sve bi ovo drugacije bilo.
Pobijedili sami sebe, eto sta ti je.
Pobijedili sami sebe, eto sta ti je.

FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.