COYB je napisao/la:Red Or Dead,ako mogu da te zamolim da promijeniš taj avatar jer to nije pravi grb Veleža !
jel ovaj bolji

COYB je napisao/la:Red Or Dead,ako mogu da te zamolim da promijeniš taj avatar jer to nije pravi grb Veleža !
Ok...hvala na info.Red je napisao/la:Ljevak napadac, po meni nikad nije dobio pravu sansu, nikad necu zaboravit kad zabi Jedinstvu svoj prvi gol glavom za 3-0, tad mu 16 godina bilo koliko se sjecam:)
Neznam koliko ce vam Stupac biti pojacanje, ali mislim da je spreman i u dobroj formi da bi ga Ibrakovic ostavio...rob do bagro je napisao/la:Kakav je ovaj igrac Arnel Stupac, moze li mi ko reci na kojoj poziciji igra.Kako sam sad procitao prikljucio se Celiku i vec trenira sa ekipom???
Arnel Stupac, igrac kojeg je napravio trener Edhem Bratic. Trener, koji je napravio Vladavica, Skaljica, Colica, Jugu... Uvijek je govorio da najvise nade od njih ulaze u Stupca. Medjutim, zbog debilske politike naseg kluba zadnjih godina, uvijek su ga negdje bacali po nekakvim selendrama. Uz to su ga pratile i povrede. Opet su ga, eto, pustili kao slobodnog igraca, a doveli Ronalda iz Zivinica.rob do bagro je napisao/la:Kakav je ovaj igrac Arnel Stupac, moze li mi ko reci na kojoj poziciji igra.Kako sam sad procitao prikljucio se Celiku i vec trenira sa ekipom???
Znaci po vasim komentarima taj igrac nije los, dobar potez ove nase "sjajne" uprave.Mislio sam da je neki igrac sa slabim kvalitetima al eto ispostavilo da je taj malac dobar.Nadam se da ce to pokazat na BP i da ce zabijati golove zajedno sa Obucom.Hvala na informacijama.carina je napisao/la:Arnel Stupac, igrac kojeg je napravio trener Edhem Bratic. Trener, koji je napravio Vladavica, Skaljica, Colica, Jugu... Uvijek je govorio da najvise nade od njih ulaze u Stupca. Medjutim, zbog debilske politike naseg kluba zadnjih godina, uvijek su ga negdje bacali po nekakvim selendrama. Uz to su ga pratile i povrede. Opet su ga, eto, pustili kao slobodnog igraca, a doveli Ronalda iz Zivinica.rob do bagro je napisao/la:Kakav je ovaj igrac Arnel Stupac, moze li mi ko reci na kojoj poziciji igra.Kako sam sad procitao prikljucio se Celiku i vec trenira sa ekipom???
Jel njega ono Nurkovicu pokosioAdnel je napisao/la:Stupac je po meni vazio za najveceg talenta al ga sjeba povreda ,ija bi volio da je ostao al eto pustise ga sretno mu.
COYB je napisao/la:To je taj igrač.
@Pastuh:Mislim da je Avdić u Češkoj,a ne Mahinić.
Imam jednu, ne treba mi još jedna.BRIGATA_ROSSA je napisao/la:http://www.fkvelez.ba/index.php?option= ... 35:vijesti
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.