Pola forumasa su se ukakili od Nigerijanaca, ali Mali je ih pobjedio pa ako oni mogu onda valjda mozemo i mi
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci
nisu velesila,vjerujem da ih mozemo uzet,a za tvoju info igrali su u lijevom sastavu protiv maliaPauk je napisao/la:Nigerija je velesila![]()
Pola forumasa su se ukakili od Nigerijanaca, ali Mali je ih pobjedio pa ako oni mogu onda valjda mozemo i mi
Odemwingie nije los u Cardifu.. Martins ima "tek" 29, s tim da igra u SAD, a to nista ne mora znaciti, otisao koju paru vise da ubere..tuzlak1987 je napisao/la:Nesto ne vjerujem da Taiwo igra za Nigeriju zadnje vrijeme, a mozda i godine..
Utaka i Odemwingie su se raspaliObina isto, kao i Martins. To su sve stari igraci, Nigerija sad ima neke nove igrace
Od ovih su za respekta tu jos uvijek Mikel, Musa, Emenike, Uche, Moses. Veoma dobri igraci i spremni
nije to mjerilo, evo u kakvom sastavu su igrali tu utakmicu :Pauk je napisao/la:Nigerija je velesila![]()
ovako otprilike izgleda kondicijski trening reprezentacije Nigerije:trxel je napisao/la:Moguce, ali jedno je sigurno, ekipa je "trkacki luda", vec su poceli sa pripremama, ovi sto igraju u domacem prvenstvu, trce za antilopama ili bjeze od hijena, kako god `oces...
pa rješenje je tutrxel je napisao/la:Ne znam ko da ga cuva.. Skontat ce Pape nesto..
Gledao sam ga zadnjih pet utakmica, predzadnu u Kupu usao i igrao pola sata nije nista napravio , ostale tekme vrhunski igrao fakat predobar igrac i bice dosta problema ukoliko bude igrao protiv nas.Goalgetter je napisao/la:Opasan je ovaj Uche iz Villareala.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.