Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Ma, kolega @Cartman nam je malo nervozan zbog svih ovih dešavanja. Kolega ipak mora shvatit da Moyes nema podršku ovdje zato što je Moyes ili što je nekome nešto drag, nego zato što je (novi) menadžer Uniteda, menadžer koji je naslijedio najvećeg ikad i koji treba malo strpljenja od fanova. Nije on jedini krivac za sve, to garantujem. Uostalom, sezona još nije gotova. Kad završi, onda ćemo moć' nešto više reć'. Be cool.trxel je napisao/la:Ljudi koji vam je.. Msm da je ovde vladalo jedinstvo dok su rezultati bili dobri, sada milion nekih struja..
Cartman je napisao/la:Ne znam sta cete ti i Mor kad ode Moyes, morate ga pratit.rio_Ferdy88 je napisao/la:To je to, iako sumnjam u Cartmana, on bi mog'o tražiti azil kod Jozinih uskoromotty je napisao/la:ako nekog dovedemo dobro dosao, ako ne patit cemo se do kraja sezone ali cemo ustrajat i nijednog trenutka ovaj klub nece imat manju podrsku taman da zavrsi u Championshipu.
Dok su rezultati bili na nivou glumila se gospodština, sad kad je malo zapelo pokazuju se prava lica. Kad Moyes bude dizao naredni trofej, budi siguran da ćemo znati da se sjetimo ovog vremenatrxel je napisao/la:Ljudi koji vam je.. Msm da je ovde vladalo jedinstvo dok su rezultati bili dobri, sada milion nekih struja..
Pretpostavljam da ne slavis njegove golove? To je tvoja logika.MoR je napisao/la:
Ako moram nekoga od igrača prozvati, to bi bio Welbeck. Ja ne znam šta taj dečko radi na fudbalskom terenu, a posebno ne znam šta radi u jednom Manchester Unitedu. Potpuni fenomen mi je njegovo igranje za United
Koga pljujem, gdje sam to popljuvao nekog od legendi, nađi dokaz za to, ja garantujem svojim životom da nikad nikoga nisam pljuvao, ti očito ne znaš razlikovati kritiku od pljuvanjaCartman je napisao/la:Ja kritikujem Moyesa, oni pljuju legende kluba, i onda meni nesto govore.![]()
I šta si sada pokazao? Osim što si indirektno rekao da je legenda, Welbeck je u tom momentu bio kritičan i ne samo tu utakmicu nego je u serijama bio loš. Istina igrao je na nekakvim krilnim pozicijama, ali je sve u svemu bio loš za popiz.dit i sasvim je normalno da sam ga ga kritikovao. Sada nije loš i ne kritikujem ga i slavim njegove golove. Je li to nenormalno nešto? Ne znam šta hoćeš da kažeš, da ne smijem slaviti njegove golove ili da bih ga trebao i sada kritikovati, bez obzira što nema razloga za kritiku?Cartman je napisao/la:Ja kritikujem Moyesa, oni pljuju legende kluba, i onda meni nesto govore.
A da se sjetimo komentara na racun Welbecka?
Pretpostavljam da ne slavis njegove golove? To je tvoja logika.MoR je napisao/la:
Ako moram nekoga od igrača prozvati, to bi bio Welbeck. Ja ne znam šta taj dečko radi na fudbalskom terenu, a posebno ne znam šta radi u jednom Manchester Unitedu. Potpuni fenomen mi je njegovo igranje za United
Gdje sam ja pljuvao Moyesa? Ne znam jesi li ti, ali sta su sve pojedini ovdje pisali o Vidicu, Evri, Giggsu i Ferdinandu, ja bi ne bi imao obraza ni pogledat grb Uniteda da sam na njihovom mjestu.rio_Ferdy88 je napisao/la:Koga pljujem, gdje sam to popljuvao nekog od legendi, nađi dokaz za to, ja garantujem svojim životom da nikad nikoga nisam pljuvao, ti očito ne znaš razlikovati kritiku od pljuvanjaCartman je napisao/la:Ja kritikujem Moyesa, oni pljuju legende kluba, i onda meni nesto govore.![]()
Valjda bi cuo da jest.jose je napisao/la:Je li Pjanić potpisao za United ili ne?
Jeste.jose je napisao/la:Je li Pjanić potpisao za United ili ne?
Pa eto onda, čemu takva reakcija, jel' se to ne smije kritikovati neko od njih kad igra loše, ja ću ga kritikovati kad zasluži, makar bio i Fergie ličnoCartman je napisao/la: Gdje sam ja pljuvao Moyesa? Ne znam jesi li ti, ali sta su sve pojedini ovdje pisali o Vidicu, Evri, Giggsu i Ferdinandu, ja bi ne bi imao obraza ni pogledat grb Uniteda da sam na njihovom mjestu.
Aj malo se saberi, ozbiljno. Vidiš neprijatelje gdje ih nemaš. Par puta sam reagovao kada si onanisao na portugalskog čergara, čisto iz razloga što dotični nije dostojan ovako gospodskog kluba, a tim više što su i Ferguson i Chartlon tako odlučili.Cartman je napisao/la:
@Smor: I sta je tu razlika sa Moyesom? I on je kritican, ocajan i zasluzuje kritike. Sto ne znaci da se ne nadam da ce preokrenut. Ja navijam za United, ne za ili protiv Moyesa. On je najmanje bitan.
" onclick="window.open(this.href);return false;Cartman je napisao/la:Valjda bi cuo da jest.jose je napisao/la:Je li Pjanić potpisao za United ili ne?
Evo ti pise ispod videa neki Laki o cemu je rijec..jose je napisao/la:" onclick="window.open(this.href);return false;Cartman je napisao/la:Valjda bi cuo da jest.jose je napisao/la:Je li Pjanić potpisao za United ili ne?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.