FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Evo sad i pise na sportsport portal, ode vam skoro u urugvaj. Citao sam u Urugvajski mediji da je potpisao sa neki Meksikanski tim al nemaju mjesta za njega pa ga salju u Penarol na posudbu.
- jalehordas
- Kontakt:
valjda nece nigdje
I NA ONOM SVJETU TAMO CUT CE SE MOJ GLAS BORDO BJELI CJELI ZIVOT JA NAVIJO SAM ZA VAS
http://sportsport.ba/bh_fudbalp-29931.htm
To je izgleda ona relacija sa meksikom sto je bila aktuelna pred Novu godinu, meksikanci izgleda popunili kvotu stranaca pa ce ga posuditi Penarolu do kraja sezone. Hebo lud zbunjenog

To je izgleda ona relacija sa meksikom sto je bila aktuelna pred Novu godinu, meksikanci izgleda popunili kvotu stranaca pa ce ga posuditi Penarolu do kraja sezone. Hebo lud zbunjenog

Ovo boldirano me brine!Urugvajski mediji navode da se Škoro nalazi u Madridu gdje aplicira za vizu za ulazak u ovu južnoameričku državu, ali trener Sarajeva za SportSport.ba je prije par trenutaka rekao:
"Evo upravo sam na treningu. Iznenadili ste me sa tom informacijom. Škoro je došao na trening i to je jedino istina, a urugvajski mediji već su ga poslali u Penarol. Ne znam stvarno šta se može desiti, no Alen će upravo odraditi trening sa nama."
-
- Kontakt:
Ma to je neka foluska,oni pisu da je u Mdridu,a on jutros imao trening sa Sarajevombiskitt je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbalp-29931.htm
To je izgleda ona relacija sa meksikom sto je bila aktuelna pred Novu godinu, meksikanci izgleda popunili kvotu stranaca pa ce ga posuditi Penarolu do kraja sezone. Hebo lud zbunjenog![]()
Ovo boldirano me brine!Urugvajski mediji navode da se Škoro nalazi u Madridu gdje aplicira za vizu za ulazak u ovu južnoameričku državu, ali trener Sarajeva za SportSport.ba je prije par trenutaka rekao:
"Evo upravo sam na treningu. Iznenadili ste me sa tom informacijom. Škoro je došao na trening i to je jedino istina, a urugvajski mediji već su ga poslali u Penarol. Ne znam stvarno šta se može desiti, no Alen će upravo odraditi trening sa nama."

ma nevjerujem da ce skoro otic.pa sam je covjek rekao da zeli zavrsiti karijeru u Sarajevu.nevidim sad razlog da ode u urugvaj ili meksiko...a vidi odmah strumfova jes im drago...
Ode vam skoro 

tekst od 15. januara
google translate je pa ima greskica ali se moze skontati vise od spanskog
Cuo sam za pricu prije dvije tri sedmice da je Skoro potpisao za meksikance i da je ustvari posudjen Sarajevu, a izgleda da je to i istina. Nazalost posudbu nece odraditi kod nas kako stvari stoje. Nadam se da ipak nema nista od ovoga.
google translate je pa ima greskica ali se moze skontati vise od spanskog

Cuo sam za pricu prije dvije tri sedmice da je Skoro potpisao za meksikance i da je ustvari posudjen Sarajevu, a izgleda da je to i istina. Nazalost posudbu nece odraditi kod nas kako stvari stoje. Nadam se da ipak nema nista od ovoga.
Sreca za vas !TeroweNth je napisao/la:Ode vam skoro
Imate razloga da slavite datum kada on ode !
Urugvajski mediji navode da se Škoro nalazi u Madridu gdje aplicira za vizu za ulazak u ovu južnoameričku državu, ali trener Sarajeva za SportSport.ba je prije par trenutka rekao:
Kazu covjek u Madridu

Usput covjek je vidjen na Malti pa je moguce da je sve zbunilo ovo slovo M pa su Madrid pomjesali sa Maltom

Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
Vi ocigledno ne mozete bez nas, pa vise ste na nasoj temi, nego na bilo kojoj drugoj, a cini mi se najmanje na svojojTeroweNth je napisao/la:Ode vam skoro

Btw, Ne sekiraj se, za to ima ko da brine

Svake druge subote se rano budim ja, Moja raja već me čeka ispod prozora,
Stara pita s' kim to danas igra Saraj'vo, Ni zbog kog' se tako rano ne bih budio...
Stara pita s' kim to danas igra Saraj'vo, Ni zbog kog' se tako rano ne bih budio...
Jbg ako Skoro ode nece valjat za Sarajevo,znao sam da uprava FK Sarajevo nece moci zadrzat igrace,a nikog nisi doveli u ovom prelaznom roku,valjda sta dovedu ako Skoro ode...
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Nadjoh temu o Skori na forumu navijaca Penarola:
http://www.redmanya.com/foro/index.php?topic=17462.0
-
- Kontakt:
Sta kazu,de nam prevedi ovobiskitt je napisao/la:Nadjoh temu o Skori na forumu navijaca Penarola:

Jesu se ljudi nalozili na njega. Sve znaju o njemu i klipove postavljaju. Al' su se sjebali kad su pogledali majstoriju protiv Rudara.biskitt je napisao/la:Nadjoh temu o Skori na forumu navijaca Penarola:

ultra@rajvosa je napisao/la:Sta kazu,de nam prevedi ovobiskitt je napisao/la:Nadjoh temu o Skori na forumu navijaca Penarola:
prevod na engleski
ma nista prenose tu vijest iz njihovih medija za skoru, sad neki se raspituju, neki postavljau klipove skorine, neki govore nece se uklopiti ne zna spanski i tako. Jedan je napisao da je cuo na radiju kako skoro treba da potpise ako prodje preglede.
Hebiga ne znam fakat

Ma nece Skoro nigdje ici ba, pustite ove kospicarske vijesti.
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Ma ciste lazi nebudite smijesni covjek hoce u Europu oni njega u J.Ameriku koje provale danas imaju ova gora od once price sa Tonijem

Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
je** mater nema ni jedno jutro da dođe sa odličnom informacijom
nadam se da nije istina ovo u vezi sa maksikancima, urugvajcima i ostalim budalaštinama

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Bjezi ba vidis da su sve lazi cuj ima ugovor sa Meksikancima pa ce ga posuditi Urugvajcima ovo je gore od spanske sapuniceMirza_Hordas je napisao/la:je** mater nema ni jedno jutro da dođe sa odličnom informacijom![]()
nadam se da nije istina ovo u vezi sa maksikancima, urugvajcima i ostalim budalaštinama
![]()
![]()

Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
urugvajci/meksikanci ko li su već, prvi put čuju za njega a već su ga izdrkali na njega

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,