Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
Uh, hvala ti Bože, pa ja ću šećer fasovati.
- donCorleone1892
- Kontakt:
Crouch
Svaki centaršut skine

Svaki centaršut skine

Naredno kolo koristim full opremu :

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Fujj ste... 

Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Kakva utakmica ljudi moji, ovo je ono sto je trebalo Liverpoolu svih ovih sezona.I kad se ne igra tako dobro, bodovi su tu 

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
Bitna su tri boda, ostalo je manje bitno. Pobeda na Britaniji posle 150 godina.
21. kolo i top 4 a svi dolazi na Anfieeld.
Rodgersuuuuuuu kraljuuuuuuuuu
Rodgersuuuuuuu kraljuuuuuuuuu
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ništa neću komentarisati. Nakon 150 godina ovo je veliki uspjeh za Liverpool. Napokon!
Povratak u top 4.
Povratak u top 4.

cestitke na pobjedi momcima,ali igra je katastrofa i trenutni fond igraca je slab pa zato RODGERS navali na pojacanja 

- Carragher23
- Kontakt:
sta reci za utakmicu osim EPL
vise nece biti SAS nego SSS kako samo Sterling igra fenomenalan je od kako je upao u prvih 11 za mene uz Suareza nas najbolji igrac, Mignolet jeste kiksnuo kod gola Waltersa ali je zato spasio u vise navrata opasne suteve prema golu tako da mu ja to i nezamjeram previse

LIVERPOOL FC
za naredno kolo sturridge od pocetka a coutinho na klupu
You are someone else I am still right here
John W. Henry @John_W_Henry 10m
Stoke conceded 7 goals in
10 home matches. LFC 5 today. What a match. Stoke terrific intensity matched by LFC speed, quality and desire.
I gazda se sjebo
10 home matches. LFC 5 today. What a match. Stoke terrific intensity matched by LFC speed, quality and desire.
I gazda se sjebo

I don't believe in God, but I'm afraid of him.
Kakva je ovo sezona 1-7 mjesto razlika 7 bodova, 10-20 mjesto razlika 6 bodova
Ne znam kako je kod vas, mene adrenalin neki ubi

Ne znam kako je kod vas, mene adrenalin neki ubi

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Kako Sterling igra, a Stu se vraca, mogao bi Coutinho malo na klupu.
Lucasa nisam video na mecu, je li igrao covek ?

- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Samo je Suarez ispo paksu pred kraj utakmice kada mu je Sturridge bio sam y 16-ercu a on nesto solira i ganja taj hat-trick. To mi je onako bas zapalo za oko.
Inace, Cissokho=Vrsajevic. Ma Vrsajevic je pojam za ovog kloca.
Inace, Cissokho=Vrsajevic. Ma Vrsajevic je pojam za ovog kloca.
ZZ
- reds_forever
- Kontakt:
Moze on pricat sta god hoce, ali mogli smo ovdje debelo kiksati...neurofunk je napisao/la:John W. Henry @John_W_Henry 10m
I gazda se sjebo
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
Definitivno.fera je napisao/la:za naredno kolo sturridge od pocetka a coutinho na klupu
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Baš i ja to kontam, Sterling napreduje iz tekme u tekmu, nevjerovatan je, taman bi onda Henderson mogao malo naprijed, evo i Gerrard poslije meča izjavio da će od sad češće igrati defanzivnije.Paradajz je napisao/la:Kako Sterling igra, a Stu se vraca, mogao bi Coutinho malo na klupu.
baj d vej, evo Romano govori da ide bid ove sedmice za M'vilu.
I don't believe in God, but I'm afraid of him.
Rezultat pamti a igru zaboravljaj.
Što prije da se crni Šako vrati, sa njim makar po jedan gol primamo, da je danas neko jači bio petaka bi primili.
Bekova nemamo, sad bi i Flanagan bio pojačanje. Garantujem da bi bekovski par Kelly-Flanagan bolje odradio utakmicu nego ovi danas.
Stoji i da je kiša lila i da je bio težak teren ali brate danas odbrana ku.cu nije valjala. Ljudi nam iz auta nakon jednog poteza prave gol šansu.
Uglavnom više sreće nego pameti smo imali i hvala sudiji na poklonu.
Što prije da se crni Šako vrati, sa njim makar po jedan gol primamo, da je danas neko jači bio petaka bi primili.
Bekova nemamo, sad bi i Flanagan bio pojačanje. Garantujem da bi bekovski par Kelly-Flanagan bolje odradio utakmicu nego ovi danas.
Stoji i da je kiša lila i da je bio težak teren ali brate danas odbrana ku.cu nije valjala. Ljudi nam iz auta nakon jednog poteza prave gol šansu.
Uglavnom više sreće nego pameti smo imali i hvala sudiji na poklonu.