Pisanje žute štampe po Italiji ne uzimam za ozbiljno.Italia je napisao/la:Saurman je napisao/la:Marchisio je prosječan igrač i ne bi uopšte bio neko kvalitetno pojačanje za razliku od npr Vidala.![]()
zato ga je i bayern htio kupiti, jer je prosjecanFergi ga je godinama pratio i htio angazovati, toliko o njegovoj prosjecnosti..
Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: FC Manchester United
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Ali porediti tehniku od Markizija i Kerika je stvarno.. Ne kažem da je sad velika razlika al' bi vam sigurno bio kreativniji vezni red nego što je sad.Saurman je napisao/la:Imamo Carricka koji uopšte nije slabiji od Italijana a tu je i Fellaini.Carli je napisao/la:Koga imate da vam igru organizuje, Flečer il Kerik?Saurman je napisao/la:Marchisio je prosječan igrač i ne bi uopšte bio neko kvalitetno pojačanje za razliku od npr Vidala.
P.S nisam tu da podj ebavam

Allegri je gospodin!
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Jes' to postao navijač UnitedaSaurman je napisao/la:
Imamo Carricka koji uopšte nije slabiji od Italijana a tu je i Fellaini.

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Vidim podcjenjujes pomenuti dvojac..Carli je napisao/la:Koga imate da vam igru organizuje, Flečer il Kerik?Saurman je napisao/la:Marchisio je prosječan igrač i ne bi uopšte bio neko kvalitetno pojačanje za razliku od npr Vidala.

Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Kako mi se obraćaju izgleda da jesam.rio_Ferdy88 je napisao/la:Jes' to postao navijač UnitedaSaurman je napisao/la:

Ma cijenim te igrače ali ne možeš reći da Markizijo nije apgrejd za vaš vezni red i da bi dobili na kreativnosti. Haj nebitno možda je Moyes nako doš'o 

Allegri je gospodin!
zasto da pljujem i ismijavam klub koji je veoma slican klubu za koji navijam, ne iderio_Ferdy88 je napisao/la:Ma ne govorim za njega, znam da od toga nema ništa, to samo mediji bezveze naklapajuItalia je napisao/la: ali vam vam dajem repliku za Marchisija da se bezveze niko ne nada njemu![]()
Ja sam napisao da Moyes vjerovatno skautira Astoria (a ne nekog igrača Juvea, iako nije ni to isključeno), pošto je danas bio u Cagliariu![]()
Govorim o tvom komentarisanju Uniteda, gdje mi se učinilo da pokušavaš popljuvati United i ismijati ga, a nema potrebe za tim, možeš napisati konstruktivan komentar bez nepotrebnog podsmijeha na račun Uniteda, ako već pratiš United. Iznesi svoje mišljenje o Moyesu ili bar nekim igračima koje ti vidiš da bi dobro došli Unitedu![]()
Pa napisao sam da je jači, pročitaj ponovo moj komentarItalia je napisao/la:a ako Juve danas nije jaci od Utd-a, jbga sad..

jesi ti, ali je to bilo upuceno tvojim kolegama

kao sto ni Juventus ne uzima za ozbiljno pokusaje ponuda za Vidala i Marchisija od strane BavaracaPisanje žute štampe po Italiji ne uzimam za ozbiljno.
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
Ponuda nije bilo a vjerujem da neće ni biti jer niko još nije interesantan iz lidera Serija A europskom prvaku.Italia je napisao/la:kao sto ni Juventus ne uzima za ozbiljno pokusaje ponuda za Vidala i Marchisija od strane BavaracaPisanje žute štampe po Italiji ne uzimam za ozbiljno.
Gledate li ovaj Liverpool? Toliko srece da nije normalno. Ko ce ih stignut kad ovako daju golove.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ma to su obične špekulacije medija, ne treba ih uzimati za ozbiljnoItalia je napisao/la: samo sam istakao da su Vidal i Marchisio obicna mastanja, jer razloga je pregrst

To je ono o čemu govorim, zašto si zapeo za taj plasman Uniteda, zašto ne napišeš nešto konstruktivno o razlozima tog mogućeg lošeg plasmana, a ne samo baviti se prognozamaItalia je napisao/la: gdje ce Utd tesko moci racunati na titlu prvaka lige prvaka jer su sve manje sanse igranja u istoj![]()

Onda citiraš njih lično, a ne meneItalia je napisao/la:jesi ti, ali je to bilo upuceno tvojim kolegama![]()

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Jel se odustalo od momka ?
Jedan komentar sa yt: .. watching his passes made me cum 5 times in a row. SIGN HIM UP MOYES! 

“I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball.”
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Davno, ne vrijedi 36 mil, a ni United neće nikad toliko dati njega i to je to, jasno kao dan 
Uostalom veće su mu šanse da zaigra u LP dogodine sa Baskijcima, negoli sa Unitedom

Uostalom veće su mu šanse da zaigra u LP dogodine sa Baskijcima, negoli sa Unitedom

________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Cartman je napisao/la:Gledate li ovaj Liverpool? Toliko srece da nije normalno. Ko ce ih stignut kad ovako daju golove.

Ja te volim, volim Željo..
2-2 comeback stoka 

George Best and Cantona,They came to us from heaven..
1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
Ko danas vrijedi realne novce ? Svi preplacuju. Samo mogao bi kasnije vrijediti i vise. Ovo je savrsen igrac za ono sto je potrebno Unitedu.rio_Ferdy88 je napisao/la:Davno, ne vrijedi 36 mil, a ni United neće nikad toliko dati njega i to je to, jasno kao dan
“I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball.”
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ma koliko god on bio savršen, dok god se za njega bude moralo dati 36 mil transfer u United ostaje u domeni SF-aKorinov je napisao/la: Ko danas vrijedi realne novce ? Svi preplacuju. Samo mogao bi kasnije vrijediti i vise. Ovo je savrsen igrac za ono sto je potrebno Unitedu.

________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
rio_Ferdy88 je napisao/la:Jes' to postao navijač UnitedaSaurman je napisao/la:

Steta. Koliko je placen Fellaini ?rio_Ferdy88 je napisao/la:Ma koliko god on bio savršen, dok god se za njega bude moralo dati 36 mil transfer u United ostaje u domeni SF-aKorinov je napisao/la: Ko danas vrijedi realne novce ? Svi preplacuju. Samo mogao bi kasnije vrijediti i vise. Ovo je savrsen igrac za ono sto je potrebno Unitedu.
- majestic24
- Kontakt:
Najbolje da dovedemo milnera...pravo mi se svidja njegova igra.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
preko noćirio_Ferdy88 je napisao/la:Jes' to postao navijač UnitedaSaurman je napisao/la: Imamo Carricka koji uopšte nije slabiji od Italijana a tu je i Fellaini.

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.