Rukometna reprezentacija BiH
Moderator/ica: Pasha
Re: Rukometna reprezentacija BiH
Igramo sa dva pivota a nemamo desno krilo,nisam neki poznavalac rukometa al ovo prvi put vidim
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
-
- Kontakt:
Pa vjerovatno se krilo ubacilo na poziciju pivotaesprit24 je napisao/la:Igramo sa dva pivota a nemamo desno krilo,nisam neki poznavalac rukometa al ovo prvi put vidim
"Rukomet je danas najatraktivniji sport s loptom. Smatram ga perjanicom loptačkih sportova."
- QUARTERBACK
- Kontakt:
super, vodimo 

Mislio sam na klasicne pivote burica i toretaRukomet do smrti je napisao/la:Pa vjerovatno se krilo ubacilo na poziciju pivotaesprit24 je napisao/la:Igramo sa dva pivota a nemamo desno krilo,nisam neki poznavalac rukometa al ovo prvi put vidim
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Traži time out kada je svakako prekid
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Dva čista probijanja - ništa i dvije minute za našeg igrača.
Sudijski otpad iz Turske ravan onoj dvojici Islanđana iz baraža protiv Mađarske.
Sudijski otpad iz Turske ravan onoj dvojici Islanđana iz baraža protiv Mađarske.
nismo ni navikli na boljeDukeOfWellington je napisao/la:Dva čista probijanja - ništa i dvije minute za našeg igrača.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- alan_kardec
- Kontakt:
tačno, sudije su za.srale na kraju, ali brate šta ono toromanović fuli.
sam ko duh bio. 

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Ono je bolje od penala, a on promaši cijeli gol. I ranije Čelica pravo u golmana. Bezveze smo izgubili ovo.alan_kardec je napisao/la:tačno, sudije su za.srale na kraju, ali brate šta ono toromanović fuli.![]()
sam ko duh bio.
Portugalci su bili zreli za poraz na kraju kvalifikacija. Prenos utakmice nenadyebiv. Nevjerovatno.
Ereš FOTM. Sudije su također dobro zassrale. Tore je bio dobar kao i Terzić, mada ne onda kada je bilo najviše potrebno. Imali smo ih, a onda se desio poraz.
Ereš FOTM. Sudije su također dobro zassrale. Tore je bio dobar kao i Terzić, mada ne onda kada je bilo najviše potrebno. Imali smo ih, a onda se desio poraz.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
-
- Kontakt:
Steta ali nebitan poraz 
Koga mozemo dobiti u barazu?

Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
U baraž će pobjednici pet grupa iz kvalifikacija (BiH, Litvanija, Rumunija, Grčka i Slovenija/Ukrajina), Njemačka (koja ide direktno u baraž) i reprezentacije od pozicije 4 do 16 (bez Španije) sa EP-a (5 do 16 ako Španija bude među prve tri jer ide direktno kao branilac titule prvaka svijeta ).Amar Dzeko je napisao/la:Steta ali nebitan poraz
To znači 5+1+12=18.
Prošli put je prvi pot činilo najboljih sedam sa EP-a (izuzimajući one koji su išli direktno), a zadnji pot je činilo 7 pobjednika kvalifikacionih grupa, dok su tzv. srednji pot činile četiri preostale reprezentacije sa EP-a koje su žrijebom raspoređene u pot 1 i pot 2. Sada to očigledno neće biti tako, ali sam siguran da će pobjednici pet kvalifikacionih grupa ići u pot 2 i vrlo vjerovatno Njemačka. Da li će prvi pot činiti reprezentacije sa EP-a isključivo po plasmanu ili će tu biti nekog žrijeba kao prošli put vidjećemo.
ne, nego selektor je poveo samo eresa kao krilo s kojim smo mogli samo izgubiti 10 razlike.Rukomet do smrti je napisao/la:Pa vjerovatno se krilo ubacilo na poziciju pivotaesprit24 je napisao/la:Igramo sa dva pivota a nemamo desno krilo,nisam neki poznavalac rukometa al ovo prvi put vidim
Naprijed Bosno ljubavi moja !
- el-fighter
- Kontakt:
Na kraju poraz u totalno nebitnoj utakmici, ali svakako da bi bilo lijepo da smo pobijedili. Kompletna utakmica je bila amaterizam teski, krenuvsi od podloge, sudija do prijenosa. Kako mi samo ove hebene sudije mogu izvuci zivac iako je potpuno svejedno kako ce tekma zavrsiti. Na kraju ne sviraju Portugalu 2 cista probijanja, vec nasem igracu daju iskljucenje. Al sta Toromanovic promasi na kraju
Sada malo odahnuti i onda se nadati povoljnom zrijebu. Kod nas je ista stvar u svim sportovima, kada nas krene mozemo pobjediti svakoga, tako da se nadam da cemo imati svoj dan u barazu.

Sada malo odahnuti i onda se nadati povoljnom zrijebu. Kod nas je ista stvar u svim sportovima, kada nas krene mozemo pobjediti svakoga, tako da se nadam da cemo imati svoj dan u barazu.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Za prolaz sto se tice baraza nam trebaju dva nasa dana i da protivnici nemaju ni jedan danel-fighter je napisao/la:Na kraju poraz u totalno nebitnoj utakmici, ali svakako da bi bilo lijepo da smo pobijedili. Kompletna utakmica je bila amaterizam teski, krenuvsi od podloge, sudija do prijenosa. Kako mi samo ove hebene sudije mogu izvuci zivac iako je potpuno svejedno kako ce tekma zavrsiti. Na kraju ne sviraju Portugalu 2 cista probijanja, vec nasem igracu daju iskljucenje. Al sta Toromanovic promasi na kraju![]()

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Makedonija je imala (i jos uvijek ima) dosta jaku ekipu.. Samo uzmi Lazarova, najbolji strijelac lige prvaka i int. prvenstva u vise navrata.. Ponajbolji igrac svijeta zadnjih 10ak godina.Rukomet do smrti je napisao/la:Ova reprezentacija je imala strašan potencijal tamo negdje oko 2007 kada su okosnicu tima činili igrači sarajevske Bosne. Pad je uslijedio nakon onog poraza od Mađara u baražu 2008 za Svjetsko prvenstvo, mada smo npr i 2010 imali strašan tim, mislim da je tad oko 10, 11 igrača iz A tima igralo u Ligi prvaka (i Bašić je bio jedan od njih).
Sjećam se jedne pripremne utakmice sa Hrvatskom 2008 mislim u Puli, gdje hrvatski komentator kaže igramo protiv moćne selekcije Bosne i Hercegovine. Ali eto nikad se nismo kvalifikovali a npr Makedonija je zauzela 5 mjesto na Evropskom prvenstvu 2012 a mi smo imali sličan potencijal.
Imali su Mojsovskog koji je mozak ekipe.. Igrac koji podsjeca na Balica. Trenutno ga nema zbog ozljede, ali i kao takvi pruzaju odlican odpor Dancima, u sred Danske.. Trenutno je samo -3..
- legenda reala
- Kontakt:
Pa nama u rukometu upravo to i fali jedan pokretač svega, fale nam rukometni Mirza Teletović i Edin Džeko
u rukometu ti je dovoljan jedan vrhunski igrač da se kolektiv njemu podredi i da budeš stalni učesnik prvenstava

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
crna gora mi nam dobro dosla. od ovih ajcih reprezenacija mozda bi se mogli nekako nositi s njemackom, s tim da bi se tu i sam djavo udruzio da ne dobijemo ipak je to velika njemacka
sa srbijom bi se mogli isto nositi, samo zamisljam kakva bi atmosfera bila
madjarska nije jaka ali imamo kompleks te reprezentacije
..skandinavce cemo nadam se izbjeci...ne znam...
madjarska nije jaka ali imamo kompleks te reprezentacije

Naprijed Bosno ljubavi moja !
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Ne vjerujem da će Njemačka biti nositelj obzirom da ne igra prvenstvo. A Crna Gora teško da može biti među nositeljima.abezgov je napisao/la:crna gora mi nam dobro dosla. od ovih ajcih reprezenacija mozda bi se mogli nekako nositi s njemackom, s tim da bi se tu i sam djavo udruzio da ne dobijemo ipak je to velika njemacka
madjarska nije jaka ali imamo kompleks te reprezentacije..skandinavce cemo nadam se izbjeci...ne znam...
Ne gine nam Island, Švedska, Poljska ili tako neko.
[youtube][/youtube]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.