Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
Eh da je danas uzeti ova 3 boda
Gledam ovu Fiorentinu i kontam kako bi nam ovaj Borja Valero legao kao budali samar ... kakva igracina.
I ja isto gledao Fiorentinu i zahvaljujem Bogu sto je uzela Iličića ispred nas1L8F9C2 je napisao/la:Gledam ovu Fiorentinu i kontam kako bi nam ovaj Borja Valero legao kao budali samar ... kakva igracina.

Katastrofa

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
Taj genije bi legao svakome, a ne samo nama.1L8F9C2 je napisao/la:Gledam ovu Fiorentinu i kontam kako bi nam ovaj Borja Valero legao kao budali samar ... kakva igracina.
ponistise cist gol Newcastlea 

Nisam znao da igraju Liverpool i Newcastle ?lfc96boy je napisao/la:ponistise cist gol Newcastlea
Maradona good,Pele better,George Best !
Glory Glory Man United !
I wanna tell you,
I might as well do,
About a boy who can do anything,
He comes from Belgium,
His name is Adnan
Januzaj Januzaj Januzaj
Glory Glory Man United !
I wanna tell you,
I might as well do,
About a boy who can do anything,
He comes from Belgium,
His name is Adnan
Januzaj Januzaj Januzaj
Nismo nikad uzeli stoku u gostima u ligi,vrijeme je da srušimo i tu tradiciju danas,iako remi i povratak na 5.mjesto ne bi bio tako loš s obzirom da poslije ove,sljedeće dvije kući igramo od čega je jedna sa direktnim rivalom za LP.
The Liverpool XI in full: Mignolet, Cissokho, Skrtel, Toure, Johnson, Lucas, Gerrard, Henderson, Sterling, Coutinho, Suarez.
Zadnja izmjena: Shanks, dana/u 12 jan 2014, 16:22, ukupno mijenjano 2 puta.
Divovi 1946
You'll Never Walk Alone
You'll Never Walk Alone
Liverpool FC @LFC 35s
Confirmed #LFC team v @stokecity: Mignolet, Johnson, Cissokho, Skrtel, Toure, Lucas, Gerrard, Henderson, Sterling, Coutinho, Suarez.
OcekivanoLiverpool FC @LFC now
Confirmed #LFC subs v @stokecity: Ward, Kelly, Ibe, Aspas, Moses, Sturridge, Alberto.

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Kako je samo klupa smijesna, pogotovo da tu nema stua.Otelo je napisao/la:Liverpool FC @LFC 35s
Confirmed #LFC team v @stokecity: Mignolet, Johnson, Cissokho, Skrtel, Toure, Lucas, Gerrard, Henderson, Sterling, Coutinho, Suarez.OcekivanoLiverpool FC @LFC now
Confirmed #LFC subs v @stokecity: Ward, Kelly, Ibe, Aspas, Moses, Sturridge, Alberto.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Sasvim očekivan tim, ova odbrana nas baš treba brinuti. 

bilo bi dobro da uzmu koji bod CitiyuAlcatraz je napisao/la:Nisam znao da igraju Liverpool i Newcastle ?lfc96boy je napisao/la:ponistise cist gol Newcastlea
Dajte sopcast link da i ja jednom odgledam ko čovjek
- BeyKopites
- Kontakt:
Prenos je na SportKlub1 najljepše je gledati utakmicu na TV-u.
Vakat je da se vratimo u TOP4

"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
Još da ja imam SKBeyKopites je napisao/la:Prenos je na SportKlub1 najljepše je gledati utakmicu na TV-u.
http://dazsports.org/index.php/stream-2" onclick="window.open(this.href);return false;
Eto, sta kukate..
Eto, sta kukate..

Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Neću preko tvojih linkova,sigurno sihire bacaš na njih
Nisu moji, posudio ih.. 

Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Hajmo momcovi 

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOl
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.