Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
sonik24 je napisao/la:tokom protesta u Egiptu, u Kairu 2011. godine, Muslimani se mole (klanjaju), dok ih Kršćani štite...
Bila, ja je tutno davno nekadsonik24 je napisao/la:tokom protesta u Egiptu, u Kairu 2011. godine, Muslimani se mole (klanjaju), dok ih Kršćani štite...
Nema veze da li se zastava vijori,sjene pokazuju da ima više izvora svjetlosti,a koliko ja znam,jedini izvor svjetla na Mjesecu je Sunce. Možda su ranije Amerikanci otišli gore pa postavili generatore i osvjetljenje kako bi fotografije odgovarale velikom poduhvatu koji su izveli.QUARTERBACK je napisao/la:naučno dokazano da se može vijoriti u vakuumuCrank je napisao/la:I zastava koja se viori gdje se vioriti ne mozeQUARESMA 18<<< je napisao/la:
Neil Armstrong 1969 - prvi covjek na mjesecu
tad je nastala njegova uzrecica ovo je mali korak za covjeka ali velik za covjecansvto
Mene eto samo zanima sto nisu otisli nakon 1972. jer je vrhunac tehnologije tih godina danas pussy smokeConsigliere je napisao/la:CCCP nije nasla manu misiji, i time su priznali poraz u svemirskoj trci, ali zato na ss.ba ima forumasha koji znaju bolje sta se desavalo prije 40 godina
Jarane imaš li ti love da ideš malo-malo pa na mjesec? Pa ne ide se Golfom dvojkomtuzlak1987 je napisao/la:Mene eto samo zanima sto nisu otisli nakon 1972. jer je vrhunac tehnologije tih godina danas pussy smokeConsigliere je napisao/la:CCCP nije nasla manu misiji, i time su priznali poraz u svemirskoj trci, ali zato na ss.ba ima forumasha koji znaju bolje sta se desavalo prije 40 godina
kako relevantan dokazmadridist je napisao/la:Mythbustersi dokazali da je slika ok,isto kao i stopa u pijesku,od svih teorija zavjere ova mi je najmanje sumnjiva..
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Google [Bot], MaroonBjelave i 49 gostiju.