Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
I tad je najbolje igrao ako me pamcenje sluzi.
jel ozbiljno igrao?
znam da je igrao,nisam debil
nego imamo 350 veznjaka
,pa kontam da se Profa ne zezne 
A.F.C. Bournemouth!
Uzvrat protiv Milana je igrao na Cmf ili Amf i to mu je po meni najbolja utakmica za Arsenal...
Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...
ako zafali krilo, uvijek mogu Rambo ili Jack uskocitrambo16 je napisao/la:jel ozbiljno igrao?znam da je igrao,nisam debil
nego imamo 350 veznjaka
jašta...možemo se razbacivat na svim pozicijama kad smo jakki ko Švicarska privredaProfesor je napisao/la:ako zafali krilo, uvijek mogu Rambo ili Jack uskocitrambo16 je napisao/la:jel ozbiljno igrao?znam da je igrao,nisam debil
nego imamo 350 veznjaka
A.F.C. Bournemouth!
Ne znam koliko mozemo ocekivati od Ox-a kada pocne igrati. Dugo ga nije bilo i trebat' ce mu vremena da uhvati ritam. A opet ako ne bude 100% fit, a Wenger ga gurne u igru moglo bi doci do nove povrede, sto nikako nebi bilo dobro. Potreban nam je taj mali, sada kada smo ostali bez Thea do kraja sezone.
@bega majstore svaka cast za sliku
@bega majstore svaka cast za sliku
Nikad docekat Villa Park away.
- anelbavarac
- Kontakt:
Jel ovo treba da bude smijesno ili..BigBigBang je napisao/la:Anelbavarac, je li istina da ti je djevojka rekla kako joj je nana na aparatima a ti je pitao koliko se zavalila?
Koji pacenik
O tome ko ce da dobije po pi.cki cemo vidjeti u Februaru,samo laganiniOrion87 je napisao/la:Ovi kobasičari kad god dođu ovdje da provociraju dobiju po phicki
Vasu hrabrost smo vidjeli nebrojeno puta,kada je trebalo baciti trajni ban,nigdje nijednog nije bilo,razbjezali ste se kao zadnje picckice
Treba razumjeti navijace arsića,ipak ekipa koja nista nije osvojila 8 godina,je za zaljenje iskreno,frustracija i nemoc je ocigledna
- Rockefeller
- Kontakt:
@Seaman ebe mi se što meni ne vjeruješ i ne trebaš, vjeruj svojim očima.
Chambo u sredinu... Na šta bi to moglo ličiti.
Wilshere, Ramsey, Ozil, Chambo (i ostali).
Nadjoh ovo na mirroru, o nekakvom Saulu Niguezu, kao da ga žele Arsenal i Chelsea i takvi bakrači.
Garant ne znaju ni koliko im igrači pretrče.
Inače ovo Wenger priča o Walcottu.
PS. Ne vjerujem, tj. male su šanse da će Griezmann doći u Arsenal. Mislim da je to već odlučeno u Arsenalu - prva želja je Draxler, jedino možda kao alternativa Julianu al' i to teško.
@anele da se Bayern takmiči u Premiershipu ne bi igrao ni ligu prvaka svake sezone a kamoli osvajao neke trofeje. Lahko je Želji, Bauernu, Dinamu, Partizanu...
Chambo u sredinu... Na šta bi to moglo ličiti.
Nadjoh ovo na mirroru, o nekakvom Saulu Niguezu, kao da ga žele Arsenal i Chelsea i takvi bakrači.
Atletico have financial problems so would also do business at the right price.
Ono kad vidiš kakve sve informacije imaju veliki klubovi kao podporu odlučivanju i onda pomisliš na naše klubove."Deep studies show that players around 25 with that kind of injury come back as normal. When you are over 29, 30 you do not ever come back exactly the same, but between 25 and 28 you come back to the level you had before.
Garant ne znaju ni koliko im igrači pretrče.
PS. Ne vjerujem, tj. male su šanse da će Griezmann doći u Arsenal. Mislim da je to već odlučeno u Arsenalu - prva želja je Draxler, jedino možda kao alternativa Julianu al' i to teško.
@anele da se Bayern takmiči u Premiershipu ne bi igrao ni ligu prvaka svake sezone a kamoli osvajao neke trofeje. Lahko je Želji, Bauernu, Dinamu, Partizanu...
- Marsal
- Kontakt:
Pa nisu igrali LP svake godine i ovako kamoli još da igraju u najjačoj ligi na svijetu.Rockefeller je napisao/la: @anele da se Bayern takmiči u Premiershipu ne bi igrao ni ligu prvaka svake sezone a kamoli osvajao neke trofeje. Lahko je Želji, Bauernu, Dinamu, Partizanu...
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Kako će biti plakanja u februaru i povlačenja u mišije rupe.
Btw klauzula za Draxlera je 45 mil.
Btw klauzula za Draxlera je 45 mil.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Pa Newcastle i Southampton bi bili stalni ucesnici LP u onoj kvazi ligi.Marsal je napisao/la:Pa nisu igrali LP svake godine i ovako kamoli još da igraju u najjačoj ligi na svijetu.Rockefeller je napisao/la: @anele da se Bayern takmiči u Premiershipu ne bi igrao ni ligu prvaka svake sezone a kamoli osvajao neke trofeje. Lahko je Želji, Bauernu, Dinamu, Partizanu...![]()
![]()
Dobro budimo realni, teško je nekad izborit to elitno takmičenje kraj velikana poput Werdera, Šalkea i sličnih ekipa.
Ali neka. Dobro dodje ta liga za razvoj mladih igraca koji onda dolaze u bolje klubove.
Draxler ili Reus, pitanje je sad.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

A stvarno je lijepo vidjeti ga.
Rockefeller je napisao/la:@Seaman ebe mi se što meni ne vjeruješ i ne trebaš, vjeruj svojim očima.
Chambo u sredinu... Na šta bi to moglo ličiti.![]()
Nadjoh ovo na mirroru, o nekakvom Saulu Niguezu, kao da ga žele Arsenal i Chelsea i takvi bakrači.Atletico have financial problems so would also do business at the right price.Ono kad vidiš kakve sve informacije imaju veliki klubovi kao podporu odlučivanju i onda pomisliš na naše klubove."Deep studies show that players around 25 with that kind of injury come back as normal. When you are over 29, 30 you do not ever come back exactly the same, but between 25 and 28 you come back to the level you had before.![]()
,
Garant ne znaju ni koliko im igrači pretrče.![]()
pa oči mi vidi da je sve suprotno od onoga što si pisao o njemu kad je dolazio
pojačanja treba čim prije dovest a ne čekat zadnji dan
http://arsenalupdates.com/arsenal-20141 ... ts-leaked/" onclick="window.open(this.href);return false;

teško sranje od opreme,bolje bi kupili kod švercera na placu
- Rockefeller
- Kontakt:
Pričamo o Grizemanu.
pričamo o giroudu i koje si imao najave za njega,najveća provala bila-najbolji strijelac lige 
Ima jos slika nase opreme. Henry se nalazi u katalogu za narednu sezonu kao jedan od glavnih manekena 
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
-
BigBigBang
- Kontakt:
Moramo sutra gvozdenom pesnicom udariti Aston Villu, i Chelsea, City, Totenhem i United svi su pobjedili nema prostora za kiks!
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.