Pasa je li ti rod ili si Ermin Avdic licno?EDUARDO je napisao/la:To se desava i velikim poznavaocima ,jedna doza treme.Svi mi grijesimo ali mi smo takav narod da gledamo sitnice.Head je napisao/la:Poznaje fudbal a Higuain je za njega Higuin

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Pasa je li ti rod ili si Ermin Avdic licno?EDUARDO je napisao/la:To se desava i velikim poznavaocima ,jedna doza treme.Svi mi grijesimo ali mi smo takav narod da gledamo sitnice.Head je napisao/la:Poznaje fudbal a Higuain je za njega Higuin
Onda po tebi niko nevalja u klubu ,ja momka neznam ali znam da je stojcev rekao da je u stalnom kontaktu s njim.Sarajlijc@ je napisao/la:Pasa je li ti rod ili si Ermin Avdic licno?EDUARDO je napisao/la:To se desava i velikim poznavaocima ,jedna doza treme.Svi mi grijesimo ali mi smo takav narod da gledamo sitnice.Head je napisao/la:Poznaje fudbal a Higuain je za njega HiguinSta je on to korisno uradio i koje su njegove karakteristike da bi mogao obnasati poziciju skauta?
Bezveze se prepucavamo nas sve interesuje Zenica i da vidimo gdje smo.Za sve ostalo neka se klub brineSarajlijc@ je napisao/la:Gdje sam ja rekao da ne valja niko? Stojceva je zavrsio Husref, a i Stojceva nije trebalo skautirati. Zasto nije doveo nijednog mladog igraca, odnosno sto ga nije negdje "iskopao" kako to obicno skauti rade.
Aco bolje je igrat u Sarajevu ili Zelji nego u Olimpicu, ili nije?
To stoji nazalost.aleksandar_veliki je napisao/la:Kazem, sto se tice transfera nema nikakve razlike, bar zadnjih nekoliko godina. Ako grijesim ja, ne grijese transferi...Sarajlijc@ je napisao/la:Gdje sam ja rekao da ne valja niko? Stojceva je zavrsio Husref, a i Stojceva nije trebalo skautirati. Zasto nije doveo nijednog mladog igraca, odnosno sto ga nije negdje "iskopao" kako to obicno skauti rade.
Onaj kondicioni trener ubija vjeruj mi .. meni je bio jedno vrijemeSarajlijc@ je napisao/la:To stoji nazalost.aleksandar_veliki je napisao/la:Kazem, sto se tice transfera nema nikakve razlike, bar zadnjih nekoliko godina. Ako grijesim ja, ne grijese transferi...Sarajlijc@ je napisao/la:Gdje sam ja rekao da ne valja niko? Stojceva je zavrsio Husref, a i Stojceva nije trebalo skautirati. Zasto nije doveo nijednog mladog igraca, odnosno sto ga nije negdje "iskopao" kako to obicno skauti rade.
Mene Eduardo ne interesuje samo Zenica.Za mene su problem Ibro Hodzic, Ermin Avdic i onaj konidicioni trener i mislim da bi ih trebalo zamijeniti sposobnijim ljudima.
Ovo definitivno.Sarajlijc@ je napisao/la:Ja bi volio lijevu stranu Puzi - Mario.
Plakalo nije igrao, tako da i nije mogao nesto da pokaze, pa da mi o njemu sprekulisali, ali poznato je da je veliki talenat, i da bi trebao u dogledno vrijeme biti strasan napadac, bar je takav bio u omladinskom pogonu, a dok ovaj Husejnasic je odron od igraca, tesko da ce biti kafana u Tuzli u koju on nece ucistaragarda je napisao/la:de Tanovci moji dobri napisite koju o ovim omladincima sto ih nama poslaste![]()
....ako je neko malo bolje upucen i malo opsirnije...nemojte samo ono..dobri su
...hvala unaprijed
Plakalo je sasvim sigurno pojacanje za vas. Da je FKS imao trenera koji ima onu stvar da gurne momka u vatru prije Karica vjerujem da bi na svom kontu imao 5-6 golova u bordo dresu. Mali je dosta jak i jos jednom ponavljam velika nada naseg fudbala u juniorskim kategorijama je sve prekucao.staragarda je napisao/la:de Tanovci moji dobri napisite koju o ovim omladincima sto ih nama poslaste![]()
....ako je neko malo bolje upucen i malo opsirnije...nemojte samo ono..dobri su
...hvala unaprijed
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Amidzaa, fera, Tatamata1946 i 56 gostiju.