Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
ne, trebao je doći u četvrtak..centar do Nove godineŠB_Fidelis je napisao/la:Pa receno je da nece doci prije Nove godine, kakva je pomama i panika, svega ti, svaki drugi indijanac prica kako nece ni doci uopce, nigdje veze.
ma nije patka..u kombinacijama je, ili je barem bio, a sad ko je ne znam visefelix123 je napisao/la:Tek danas možemo rec da je Young novi igrač Širokog i od njega se očekuje da povede ekipu do naslova državnog prvaka
Nemamo sta bacat u PP jer ine centra se još ne zna ,samo znam da je Pašalić patka tko god je to reko
Jest i to ali brate kako moze drzati Vragovica zadnji napad a covjek imao 0-6 sut,nista korisno nije uradio,Rikica uvodi minutu dvije prije kraja umjesto Buve koji je bio mozda i najbolji danas,Rikicu svaka je.bena lopta ispada iz ruka kao da je vrucaKK_Bosna je napisao/la:ma gledaj, nije se moglo protiv ovih divljaka, sta god su bacili na kos uslo je... radnicki je takva ekipa, kad ih krene dobice barcelonu, al kad ih stane i capljina bi ih mogla uzeti
sutra mu je zadnjaAndroid je napisao/la:Znaci li to onda odlazak Kastropila?
uvijek samo zadnji ispada..Android je napisao/la:Moze mi netko objasniti situaciju oko Madjara,njima istice ugovor ove sezone,ako oni budu zadnji a mi predzadnji ostajemo li u ligi ili?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.