Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Sinoc je bio u Zeri,al je hot sto jest jestEvolution87 je napisao/la:Ne ide Nikola nigdje, ubijedjen sam u to.
Dešava se19risha88 je napisao/la:Opet ovi Tanovi jauknuše 2-0 na svom terenuI to od velesile W.Hama
Ako je imalo pametan spakovat ce kofere i posvetit se u potpunosti premijerligašu s Koševa
Nema nafake u Walesu
likusa je napisao/la:Sinoc je bio u Zeri,al je hot sto jest jestEvolution87 je napisao/la:Ne ide Nikola nigdje, ubijedjen sam u to.
Htio otac da mali igra u prvom timu. Ibrakovic mu ponudio kazu vece pare od Zelje. Zeljo je nudio 200 maraka a Sarajevo valjda 300. Ali gdje ce mu Ibrakovic ili Amar garantovati mijesto u prvom timu.lafomamone je napisao/la:Je li istina da je ovaj Gojak i nama nekakve uslove postavljao pa ga ovi expresno odhebali
Vratite nam se što prije sretno u nastavku , nadam se da dolaze bolji dani i za vas !Probisvjet je napisao/la:Hvala vam na dva igraca. Neka vas sreca prati i da osvojite obje titule!
ma tražio ba garantovano određen broj minuta po tekmi. Šta ima Messi.PL BiH -1 je napisao/la:Htio otac da mali igra u prvom timu. Ibrakovic mu ponudio kazu vece pare od Zelje. Zeljo je nudio 200 maraka a Sarajevo valjda 300. Ali gdje ce mu Ibrakovic ili Amar garantovati mijesto u prvom timu.lafomamone je napisao/la:Je li istina da je ovaj Gojak i nama nekakve uslove postavljao pa ga ovi expresno odhebali
Ma otac levat. Da je barem presao u Sarajevo eto planira se ozbiljan rad sa mladima, on presao u Olimpik. Vrijeme ce pokazati.
Nema veze. Preko OlimpiCa će doći i do treće lige Sjeverne Narnije.VanBasten je napisao/la:ma tražio ba garantovano određen broj minuta po tekmi. Šta ima Messi.PL BiH -1 je napisao/la:Htio otac da mali igra u prvom timu. Ibrakovic mu ponudio kazu vece pare od Zelje. Zeljo je nudio 200 maraka a Sarajevo valjda 300. Ali gdje ce mu Ibrakovic ili Amar garantovati mijesto u prvom timu.lafomamone je napisao/la:Je li istina da je ovaj Gojak i nama nekakve uslove postavljao pa ga ovi expresno odhebali
Ma otac levat. Da je barem presao u Sarajevo eto planira se ozbiljan rad sa mladima, on presao u Olimpik. Vrijeme ce pokazati.
Kazu da je mali trazio 30 minuta po utakmiciPL BiH -1 je napisao/la:Htio otac da mali igra u prvom timu. Ibrakovic mu ponudio kazu vece pare od Zelje. Zeljo je nudio 200 maraka a Sarajevo valjda 300. Ali gdje ce mu Ibrakovic ili Amar garantovati mijesto u prvom timu.lafomamone je napisao/la:Je li istina da je ovaj Gojak i nama nekakve uslove postavljao pa ga ovi expresno odhebali
Nemoj nas zajebavat hljeba tiEDUARDO je napisao/la:Postujem gospodina Ibrakovica ali koliko vidim na snimku kada se prestavljao Stojcev za njegov dolazak je zasluzen nas video skaut Avdic ,tog momka sam gledao par puta na tv i iskreno da vam kazem momak me jako iznenadio koliko poznaje oblast nogomet i trebaju nam mladi momci.
https://www.google.ba/url?sa=t&rct=j&q= ... yB7EX4BFiA" onclick="window.open(this.href);return false;
Trebamo dati svima podrsku u klubu mislim da su na pravom putu......Sarajlijc@ je napisao/la:Nemoj nas zajebavat hljeba tiEDUARDO je napisao/la:Postujem gospodina Ibrakovica ali koliko vidim na snimku kada se prestavljao Stojcev za njegov dolazak je zasluzen nas video skaut Avdic ,tog momka sam gledao par puta na tv i iskreno da vam kazem momak me jako iznenadio koliko poznaje oblast nogomet i trebaju nam mladi momci.
https://www.google.ba/url?sa=t&rct=j&q= ... yB7EX4BFiA" onclick="window.open(this.href);return false;![]()
![]()
Ma njemu sve najbolje u karijeri, dabogda bio novi Misimović ili šta znam. Samo ovakav uslov je nerealan i tačka.Vanbasten je napisao/la:Nema veze. Preko OlimpiCa će doći i do treće lige Sjeverne Narnije.koalem je napisao/la:
ma tražio ba garantovano određen broj minuta po tekmi. Šta ima Messi.
To se desava i velikim poznavaocima ,jedna doza treme.Svi mi grijesimo ali mi smo takav narod da gledamo sitnice.Head je napisao/la:Poznaje fudbal a Higuain je za njega Higuin
Slažem se.VanBasten je napisao/la:Ma njemu sve najbolje u karijeri, dabogda bio novi Misimović ili šta znam. Samo ovakav uslov je nerealan i tačka.Vanbasten je napisao/la:Nema veze. Preko OlimpiCa će doći i do treće lige Sjeverne Narnije.koalem je napisao/la:
ma tražio ba garantovano određen broj minuta po tekmi. Šta ima Messi.