Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Sutra nikada lakse do 3b,Suarez show 

Zar ima još insana na ovom dunjaluku koji igraju Pes-a?gaston je napisao/la:1vs1 Pes-a kad hocesHenderson je napisao/la:Čuj Kelly sa mnom FIFE da igra.
![]()

Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
@gaston
jel na ps3 pes 2014?
jel na ps3 pes 2014?

Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
Evo mene nazad.Vjerovatno ste uzivali u miru al
Sutra dobiti Stoke i u TOP 4

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ima brate jašta, za mene ce FIFA uvijek ostat previse "robotska".Henderson je napisao/la:Zar ima još insana na ovom dunjaluku koji igraju Pes-a?gaston je napisao/la:1vs1 Pes-a kad hocesHenderson je napisao/la:Čuj Kelly sa mnom FIFE da igra.
![]()
![]()
@Sage na PC-u igram 13-ke al prebacim sliku na plazmu, uzivancija

A 14-ka nije vrijedna spomena

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
Zar si bio odsutan ?Otelo je napisao/la:Evo mene nazad.Vjerovatno ste uzivali u miru al![]()

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
@gaston
Jel grafika dobra?ja rokam na PS3, jos TV perverzija,da ti ne govorim u 3D kako je ....
Jel grafika dobra?ja rokam na PS3, jos TV perverzija,da ti ne govorim u 3D kako je ....
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
Jesam.Nije bilo mojih retardiranih postova o tome kako igram FIFU 14 sa Griezmannom na AMF-u a Ramseyem i Coutinhom na LMF-u tj. RMF-ugaston je napisao/la:Zar si bio odsutan ?Otelo je napisao/la:Evo mene nazad.Vjerovatno ste uzivali u miru al![]()
Sutra dobiti Stoke i u TOP 4![]()

Salah, da vam iskreno kazem, ne dolazi. Nije dosao niko sa kim smo se povezivali 5-6 (15 ) dana prije pocetka roka pa nece ni on. Uskoro nam stize neki klinjo iz Spanije i vjerovatno 3. napadac Werdera C kojeg smo platili 2mil € a veci je talenat od Texeire, Yesila i Ecclestona skupa

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Zayebaće se BR ako ne kupi zadnjeg veznog.Toliko.
Divovi 1946
You'll Never Walk Alone
You'll Never Walk Alone
Nek se ja i ti oko nečega slažemo.Henderson je napisao/la:Zar ima još insana na ovom dunjaluku koji igraju Pes-a?gaston je napisao/la:1vs1 Pes-a kad hocesHenderson je napisao/la:Čuj Kelly sa mnom FIFE da igra.
![]()
![]()

I don't believe in God, but I'm afraid of him.
Grafika na 13-ci zakon + Qpatch (patch u kojem su ocjene sa PesStatsDatabase) = SavrsenstvoSage je napisao/la:@gaston

@Otelo kod mene je na PES-u Cou na AMF, Griezman na RMF a Gaston na LMF

- LiverpoolREDS
- Kontakt:
1:Man City 277
2:Real M 273
3:Liverpool 261
timovi sa najvise stvorenih sansi u Ligama petice
http://www.****/sport/fudbal/ko-igr ... ry/page/3/" onclick="window.open(this.href);return false;
2:Real M 273
3:Liverpool 261

timovi sa najvise stvorenih sansi u Ligama petice
http://www.****/sport/fudbal/ko-igr ... ry/page/3/" onclick="window.open(this.href);return false;
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.
Musker kaze da se sada razmislja o ponudi za M'Vilu, permanentan ugovor, posto je pozajmica vec prethodno odbijena od strane Rubina.
imam osjecaj da cemo nakon ovog kola ostati na 6. mjestu.
steta sto se ne ulaze u ovu ekipu dovoljno jer ima potencijala... doduse i kad se ulagalo bilo je i previse promasaja.
steta sto se ne ulaze u ovu ekipu dovoljno jer ima potencijala... doduse i kad se ulagalo bilo je i previse promasaja.
You are someone else I am still right here
jojj danas nemam neka ocekivanja s obzirom kako grubo igraju ovi,ali ocekujem da nas Sule izvuce barem jednim golom samo da se maknemo s ovog sestog mjesta jer ako ostanemo na njemu gotovo je...i Rodgers se kocka ako misli cekati na ljeto s pojacanjima 

- BeyKopites
- Kontakt:
Ja mislim da ne možemo izgubiti, valjda smo bar to prevazišli.Ako već mora da bude kiks onda mi je remi dosta realniji, mada možemo pobijediti Stoke.Taktika je ključna riječ.
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
To bi vec bilo pojacanje, napad je odlican i nema potrebe nikog dovodit dok ova ekipa place za jakim veznim igracem.Paradajz je napisao/la:Musker kaze da se sada razmislja o ponudi za M'Vilu, permanentan ugovor, posto je pozajmica vec prethodno odbijena od strane Rubina.
Danas protiv stokea sve osim 3 boda je neuspjeh.
Ja ne krivim vlasnike, nego krivim menadžere koji su napravili mnoštvo failova. Tako da vlasnici ce sad teze dati parefera je napisao/la:imam osjecaj da cemo nakon ovog kola ostati na 6. mjestu.

Ja te volim, volim Željo..
Trebaju dva veznjaka jedan zadnji vezni jer je Lucas rinaka i drugi koji moze dostojno mijenjati Hendersona i Gerarda. Da ne gledam Allena i njegove bravure.mcmanaman je napisao/la:To bi vec bilo pojacanje, napad je odlican i nema potrebe nikog dovodit dok ova ekipa place za jakim veznim igracem.Paradajz je napisao/la:Musker kaze da se sada razmislja o ponudi za M'Vilu, permanentan ugovor, posto je pozajmica vec prethodno odbijena od strane Rubina.
Danas protiv stokea sve osim 3 boda je neuspjeh.
nije vazno ko je kriv samo da krene na boljegio10 je napisao/la:Ja ne krivim vlasnike, nego krivim menadžere koji su napravili mnoštvo failova. Tako da vlasnici ce sad teze dati parefera je napisao/la:imam osjecaj da cemo nakon ovog kola ostati na 6. mjestu.

sto se igre i rezultata tice tu se vec vidio napredak, protiv manchester citya smo odigrali jako dobro jest da smo izgubili al po meni jedna od nasih boljih utakmica.
danas nek nas povrede zaobiđu a rezultat kakav god da bude.
slazem se sa mcmannamanom pojacanja u napadu nam nisu prioritet. veznjak il bek se treba traziti
You are someone else I am still right here
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.