MA kod kineza ,3 markeomerbavarac je napisao/la:Posteno.PIRKE33 je napisao/la:Bayern treba klepit Reynu Liverpool-u....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
@Bavarian: Dobar avatar. Gdje si kupio?![]()
![]()

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
MA kod kineza ,3 markeomerbavarac je napisao/la:Posteno.PIRKE33 je napisao/la:Bayern treba klepit Reynu Liverpool-u....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pa mislim covjek ima 28 god, najbolje za golmana....Liverpool se svakako raspada......a Nijemci bi trebali tako nesto nanjusit......omerbavarac je napisao/la:Posteno.PIRKE33 je napisao/la:Bayern treba klepit Reynu Liverpool-u....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Taman, odo i ja sutra po jedan.bavarian_bk je napisao/la:MA kod kineza ,3 markeomerbavarac je napisao/la:Posteno.PIRKE33 je napisao/la:Bayern treba klepit Reynu Liverpool-u....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
istrza ga Skrtel ziva........bavarian_bk je napisao/la:Kakav Reina ,on sto zna primiti golove ko Dudek je![]()
Jes ! Krene mu dodati loptu ,Reina gotovPIRKE33 je napisao/la:istrza ga Skrtel ziva........bavarian_bk je napisao/la:Kakav Reina ,on sto zna primiti golove ko Dudek je![]()
a naso je sebi zrtvu,što nije Buytenaroy_makaay je napisao/la:Al mislim da bi ga "rob" nasaketao
Apsolutno se slazem!!! Vr'unski golman!!!omerbavarac je napisao/la:Opet se nesto prica za Freya. Jedini golman koji bi po meni mogao naslijediti Kahna.
on bise povredio pri udarcuCescinho4 je napisao/la:Samo neka pazi da se ne povrijedifabio je napisao/la:Kakva je ovo guzva bila izmedju Robbena-Lahm...ako mu Arjan opali plehu...bice mu![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.