Mislim da ce Salah ipak biti objavljen prije tekme u nedjelju tako da sutra nema nikogaTorres_9 je napisao/la:jedva cekam sutra i potpis novog igraca
Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
Dečko, barataš dezinformacijama. Salah sutra potpisuje!gaston je napisao/la:Mislim da ce Salah ipak biti objavljen prije tekme u nedjelju tako da sutra nema nikogaTorres_9 je napisao/la:jedva cekam sutra i potpis novog igraca
Ja te volim, volim Željo..
Ja sam ga očekivao danas poslije džume , ali kad' nije danas objavljen čekam poslije iduće džume tek onda . Dakle , naredni petak je ključan .gio10 je napisao/la:Dečko, barataš dezinformacijama. Salah sutra potpisuje!gaston je napisao/la:Mislim da ce Salah ipak biti objavljen prije tekme u nedjelju tako da sutra nema nikogaTorres_9 je napisao/la:jedva cekam sutra i potpis novog igraca
Tako blizu, a tako daleko.
Pa skoro indirektno si ga poredio, kada si rekao da nam ne trebaju novi, vec navedeni igraci. Salah je ipak dosta ozbiljnije potencijalno pojacanje od navedenih.fera je napisao/la:pa nisam ga sa njima ni poredio prva recenica je u vezi salaha i onda ide tacka. a druga recenica je generalno o nasoj transfer politici.Paradajz je napisao/la:Mislim da nema potrebe porediti Salaha sa ovim navedenim igracima, jer on nije enigma i zna se njegov kvalitet vrlo dobro. Uostalom pokazao je to na evropskoj sceni, i to je neko merilo.fera je napisao/la:sve preko 10 miliona za salaha je puno. bolje i ne dovesti ni jednog igraca u januaru nego bacati pare, ne treba nam novi alberto, aspas, borini, illori...
- LiverpoolREDS
- Kontakt:
zasto se Mvila ne dovodi,ako nece Salaha ,neka bar Mvilu nesto se mora desavati,kao da Brendan hoce da vidi sta nam fali protiv stoke i onda navaliti na trziste 
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.
Salah tek na leto, objavio Times.
Mislim da BR nije toliko glup da rok prođe bez pojačanja. Očekujem nekog' veznjaka od 20 milki, samo strpljivo.
Zna čovjek šta radi. Ima još do kraja. Možda u zadnjim sekundama dovedemo top pojačanje. Samo lakopo 
At the end of the storm there's a golden sky..
ma ja normala drug, mislio sam sta god ti kazes... ipak ti to bolje od mene znasParadajz je napisao/la:Pa skoro indirektno si ga poredio, kada si rekao da nam ne trebaju novi, vec navedeni igraci. Salah je ipak dosta ozbiljnije potencijalno pojacanje od navedenih.fera je napisao/la:pa nisam ga sa njima ni poredio prva recenica je u vezi salaha i onda ide tacka. a druga recenica je generalno o nasoj transfer politici.Paradajz je napisao/la:
Mislim da nema potrebe porediti Salaha sa ovim navedenim igracima, jer on nije enigma i zna se njegov kvalitet vrlo dobro. Uostalom pokazao je to na evropskoj sceni, i to je neko merilo.
You are someone else I am still right here
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Mislim da je i njemu dopizdilo

Nakon danasnjeg dana mogli bi spasti i na 6. mjesto 
Gledao snimak utakmice sa Oldhamom i Sterling ih je sam pojeo. Mogli su komotno oba gola upisati na njegovo ime. Desnu stranu stalno otvarao, eh kad bi njemu dodali prošlogodišnjeg Johnsona za tandem, a lijevo Enrique i Suarez sa Stuom u sredini, sve bi bilo tip top.
Ovako ostaje samo ovaj trojac iz napada, a Boga pitaj kakav će biti Stu sad poslije povrede
Ovako ostaje samo ovaj trojac iz napada, a Boga pitaj kakav će biti Stu sad poslije povrede
- the scouser
- Kontakt:
I mene to brine, povratak nakon povrede je uvijek težak, a Stu je pogotovo poznat po oscilacijama u igri, još dok je u Chelseau igrao.gio10 je napisao/la: Ovako ostaje samo ovaj trojac iz napada, a Boga pitaj kakav će biti Stu sad poslije povrede
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
Gledao sam united sigurno zadnjih šest tekmi i nevjerovatno je kakve navijače imaju, nebitno da li je protivnik Swansea, Stoke, Hull, jedno se zna, pjevaju se pjesme o Liverpoolu
Večeras pjevaju Shelveyu "scouse bastard" a lik uopšte nije scouser,još gore njihov najbolji igraš je. 
baj d vej:

baj d vej:

I don't believe in God, but I'm afraid of him.
Otkrila se sutrasnja taktika gostiju 

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa i ne oscilir'o u plastici kad je tamo igr'o na krilu.the scouser je napisao/la:I mene to brine, povratak nakon povrede je uvijek težak, a Stu je pogotovo poznat po oscilacijama u igri, još dok je u Chelseau igrao.gio10 je napisao/la: Ovako ostaje samo ovaj trojac iz napada, a Boga pitaj kakav će biti Stu sad poslije povrede
Kod nas drzi konstantu sto se tice igre i golova. Cak i ako nekad slabije odigra izvuce neki gol, tako da nemam brige za njega.
Bukvalno smo ih pregazili(jest da rezultat to ne pokazuje, ali ko god je gled'o tekmu zna o cemu pricam) u prvom kolu i to bez Suareza, tako da ocekujem laganu pobjedu sutra. Pogotovo sto im ne igra najbolji igrac(Begovic), a i "osvjezenje" iz zadnjih 5-6 tekmi Assaidi nema pravo nastupa.
Ocekujem laganu pobjedu, 0:2 Sule i Sturridge po jedan gol
Čuj Kelly sa mnom FIFE da igra.

Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
1vs1 Pes-a kad hocesHenderson je napisao/la:Čuj Kelly sa mnom FIFE da igra.
Ajte na mene 2vs1 kad hocetegaston je napisao/la:1vs1 Pes-a kad hocesHenderson je napisao/la:Čuj Kelly sa mnom FIFE da igra.
![]()
Bit ce sutra teska tekma. Nebi me cudilo da prospete bodove.
Cini mi se da ih nikad u PL niste dobili na domacem terenu???
Cini mi se da ih nikad u PL niste dobili na domacem terenu???
- donCorleone1892
- Kontakt:
Kad vidim kakve su sve kaburske cuzne u klubu
sve me strah SubhanAllah 
sutra će biti teška utakmica, ps1 pada sigurno, jedino ako naši ne popuse šta u svlačionici pa bace petardu na Britanniji
Još kad vidim da ako izgubimo da ćemo biti iza tima čija je gol razlika 25:25
sutra će biti teška utakmica, ps1 pada sigurno, jedino ako naši ne popuse šta u svlačionici pa bace petardu na Britanniji
Još kad vidim da ako izgubimo da ćemo biti iza tima čija je gol razlika 25:25
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.