Pa nisu ni bookiesi toliko glupi, ucint ce svasta da namameLenBias je napisao/la:znam sve ali ovo nije realan odnos, nema sanse

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Pa nisu ni bookiesi toliko glupi, ucint ce svasta da namameLenBias je napisao/la:znam sve ali ovo nije realan odnos, nema sanse
Hvala zgmiky!zgmiky je napisao/la:11.01.2014.
11.par
16.00
Leyton O.-Carlisle 3+ 1.70
preokrenut će, nema brigedeno_TM87 je napisao/la:**** ti pleme i PSGsamo njih čekam i gledaj gube od Ajaccio
.
Ma za plakati.
enobarca je napisao/la:PSG igra preko kurca, cekam jos njih i Lyon dg1..valjda ova **** preokrenu
Njega si i citirao.majestic24 je napisao/la: ako nezabiju gol do poluvremena,nista od preokreta. Kao sto kaze drug iznad,igraju preko qrca
hohoEmirSioux89 je napisao/la:
Ajmo Peterborough dadose go i ponistise im
bit će i više od 1enobarca je napisao/la:Evo izjednaci Psg, hajmo jos jedan
apocalyps je napisao/la:Njega si i citirao.majestic24 je napisao/la: ako nezabiju gol do poluvremena,nista od preokreta. Kao sto kaze drug iznad,igraju preko qrca
i na kraju 3-0 naravno, jedan jedini gol falio i naravno samo to fulio za 50KM. mame im ga šašaveAdmir_Sa je napisao/la:ja imam onaj ayr iz škotske neke lige z2 i od 20 utakmica jednino tu i na još jednom ako sam dobro upratio nema golaConsigliere je napisao/la:Treba mi gol pet ekipa: Cardiff, Soton, Fulham, Watford i St.Johnstone.... Zajedno na poluvremenu- 0 golova.![]()
Od sigurice, do yebenog cuda u drugom poluvremenu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.