Al zato svi zelimo tebe i tvog mentora.kingwazza je napisao/la:prosetaj ne zelimo tebeMoR je napisao/la:Dosadan si.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Al zato svi zelimo tebe i tvog mentora.kingwazza je napisao/la:prosetaj ne zelimo tebeMoR je napisao/la:Dosadan si.
kingwazza je napisao/la:crnije ne moze moj gusare druze,kako je rasulo u klubu nista bolje nije ni na forumu,zadnji sam put ban dobio rad ovog mora kakav laznjak i optimista sto nmg supe na viljusku,ako me kontas ma danas necemo dobit sta vam je
pozlilo ti od te kafr,caja insalaMoR je napisao/la:kingwazza je napisao/la:crnije ne moze moj gusare druze,kako je rasulo u klubu nista bolje nije ni na forumu,zadnji sam put ban dobio rad ovog mora kakav laznjak i optimista sto nmg supe na viljusku,ako me kontas ma danas necemo dobit sta vam je
Bio bih počašćen činjenicom da si zbog mene dobio ban, no nažalost mislim da si pobrkao nešto.
Ne znam jesi li čitao da su navodno RVP i WR povrijeđeni i da neće igrati 19. protiv Čelsijatrxel je napisao/la:Pa ljudi moji, imamo li i sec strpljena...Da zavrsimo 6, mislim da bi se br. navijaca prepolovio na forumu pa dosadasnjoj prici. Dobijemo danas, i onda Chelseu na megdan, iskreno ne plasim ih se.. Mislim da ce se za iducu vratiti Rooney i Jones..
Bolje ga pustit da se oporavi kako treba, a ne opet rizikovat i onda bez njega sedmicama.trxel je napisao/la:Rooney bi se navodno trebao vratiti do Chelsea, a RVP po nekim clancima, ce biti out do polovine februara..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.