Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Carli
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la Carli » 10 jan 2014, 19:19

Brajkula je napisao/la:Mene iznenađuje da nema Luke Anteia, dečko kida na oziciji štopera, najviše startova u proseku po meču i najviše presečenih dodavanja u proseku po meču u celoj sezoni i jedan od kapitena U21 selekcije Italije. Ubija lik ili ni on nije igrač iz senke :mrgreen:

Inače, pravio sam ja listu svojih top5 mladih igrača u ovoj sezoni na drugom forumu, pa koga zanima ima u spojleru
Svaka čast!
Allegri je gospodin!

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 10 jan 2014, 19:32

Brajkula je napisao/la:Mene iznenađuje da nema Luke Anteia, dečko kida na oziciji štopera, najviše startova u proseku po meču i najviše presečenih dodavanja u proseku po meču u celoj sezoni i jedan od kapitena U21 selekcije Italije. Ubija lik ili ni on nije igrač iz senke :mrgreen:

Inače, pravio sam ja listu svojih top5 mladih igrača u ovoj sezoni na drugom forumu, pa koga zanima ima u spojleru

Lista nije losa ;) mada meni Florenci iz godine u godinu nazaduje mislio sam da ce ova sezona biti prekretnica da ce napraviti taj iskorak medutim nista
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Brajkula
Kontakt:

Post Postao/la Brajkula » 10 jan 2014, 19:37

Yucca je napisao/la:

Lista nije losa ;) mada meni Florenci iz godine u godinu nazaduje mislio sam da ce ova sezona biti prekretnica da ce napraviti taj iskorak medutim nista
Florenci je 1991., a na listi su samo oni koji ispunjavaju uslove za U21 repke, dakle 1992. i mlađi, no i pored toga, cenim da ne bi išao u top5.
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Alen1987
Kontakt:

Post Postao/la Alen1987 » 10 jan 2014, 20:51

Brajkula je napisao/la:
Yucca je napisao/la:

Florenci je 1991., a na listi su samo oni koji ispunjavaju uslove za U21 repke, dakle 1992. i mlađi, no i pored toga, cenim da ne bi išao u top5.
Moje mišljenje je da Florenzi spada u top 5 mladih fudbalera u Seriji A, jer ima kontinuitet. Čovjek je prošle sezone odigrao u Romi preko 30 utak. i zabio 3 gola u ligi i 1 u kupu. Ove sezone za Romu već zabio 4 gola i ubilježio 2 asistencije, a tek pola prvenstva prošlo. Iako mu nije primarni zadatak da daje golove, on je više trkač, pokriva veliki prostor, najviše pretrči u Romi. Tip je igrača poput Marchisija ili nekad Perrotte. Za u21 Italije odigrao 14 utak., zabio 3 gola, a za A tim već skupio 4 nastupa i 1 gol. Znate i sami da rijetko ko za A tim Italije debituje sa 21god., a njemu je to pošlo za rukom.

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 11 jan 2014, 15:47

nema potpisa

Pogba
Kontakt:

Serie A

Post Postao/la Pogba » 11 jan 2014, 16:06

Egzorcista, genijalno, treba djecu ispravno uputiti. :lol:

Inace, you really need to get laid.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

MrMuscle
Kontakt:

Post Postao/la MrMuscle » 11 jan 2014, 16:28

Moram priznati da svidjaju mi se metode njegovog oca.. Ocigledno je neki duh ili djavo usao od njega kad ne slusa oca i ne navija za Juve, vec za Milan.. Znamo da oni koji ne slusaju roditelje (msm na djecu) koji im zele sve najbolje obicno zavrse na dnu moralnih finiteta i vrijednosti, rade pogresne stvari, prave ruglo od sebe... Nista od ovog malca nema nacisto propada u zivotu, cuj prijavio oca koji ga je na sallamet zelio izvesti.. Dno dna sto bi se reklo...
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO

Budi dio ŽELJE, budi Željovac...

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 11 jan 2014, 16:34

Ovaj Admir_Sa@ je opcinjen Juveom sanja covjek Juve :lol: :lol:
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Lippi
Kontakt:

Post Postao/la Lippi » 11 jan 2014, 16:48

Yucca je napisao/la:Ovaj Admir_Sa@ je opcinjen Juveom sanja covjek Juve :lol: :lol:
Nek mu je Bog na pomoći. :D
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Mitar
Kontakt:

Post Postao/la Mitar » 11 jan 2014, 17:01

Admir_Sa je napisao/la:http://www.24sata.hr/cudne-vijesti/djec ... uve-348759

ko se sve danas smatra roditeljem :roll:

Kamo srece da su tvoji staratelji bili ovakvi na vrijeme...ovako sihire skidaj Kemalovom glazbom - popularnom Kemoterapijom.
SI AMO CONte!!!

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 11 jan 2014, 17:14

:lol: :lol: :lol: :lol:
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 11 jan 2014, 17:18

jeste li se svi izredali??

kada sam prije mjesec dana napisao da navijaci juventusa nemaju stida i obraza(zbog likovanja na osudjenog kriminalca), moralisti su moralisali, neki prijavljivali postove, a unazad 15 dana doticni likovu su pisali debil, jadan, jadnik, evo sada i roditelje spominju...tako da moja konstatacija da su bez stida i obraza itekako stoji
nema potpisa

AvantiSignora
Kontakt:

Post Postao/la AvantiSignora » 11 jan 2014, 17:36

Ti si Juventino 100% 8-)

Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 11 jan 2014, 19:13

MrMuscle je napisao/la:Moram priznati da svidjaju mi se metode njegovog oca.. Ocigledno je neki duh ili djavo usao od njega kad ne slusa oca i ne navija za Juve, vec za Milan.. Znamo da oni koji ne slusaju roditelje (msm na djecu) koji im zele sve najbolje obicno zavrse na dnu moralnih finiteta i vrijednosti, rade pogresne stvari, prave ruglo od sebe... Nista od ovog malca nema nacisto propada u zivotu, cuj prijavio oca koji ga je na sallamet zelio izvesti.. Dno dna sto bi se reklo...
Oci moje lijepe hajd ti cisti kupatilo, nije pisanje za tebe. Kad vec provociras, zar nije dno dna da otac tjera dijete da navija za bilo koji klub? Mada ja cisto sumnjam u istinitost ove price iz razloga sto su price ovog tipa obicno izmisljotina.

Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Il Club più titolato al mondo!

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 11 jan 2014, 19:34

MrMuscle je napisao/la:Moram priznati da svidjaju mi se metode njegovog oca.. Ocigledno je neki duh ili djavo usao od njega kad ne slusa oca i ne navija za Juve, vec za Milan.. Znamo da oni koji ne slusaju roditelje (msm na djecu) koji im zele sve najbolje obicno zavrse na dnu moralnih finiteta i vrijednosti, rade pogresne stvari, prave ruglo od sebe... Nista od ovog malca nema nacisto propada u zivotu, cuj prijavio oca koji ga je na sallamet zelio izvesti.. Dno dna sto bi se reklo...
:lol: :)
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

macak88
Kontakt:

Post Postao/la macak88 » 12 jan 2014, 13:19

Jako dobro prvo poluvrijeme u utakmici Torino - Fiorentina.

Da Fiorentina ima zdrave Gomeza i Rossia zabili bi barem tri gola u prvom koliko su prilika kvalitetnih imali.

Imao je i Torino lijepih prilika.

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 12 jan 2014, 15:28

Florenzi 8-)

Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Il Club più titolato al mondo!

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 12 jan 2014, 15:28

Auuuuu golcine Florenzia :o
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 12 jan 2014, 15:39

Kakav gol dade Flo,al zato kad je u jednostavnoj prilici da normalno pogodi on fula.
embrace the chaos

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 12 jan 2014, 15:43

Kakav je ovaj Astori, posto je Moyes izgleda radi njega dosao na tekmu u Cagliari :)

Inace

[youtube][/youtube]

slika
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.