BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH Tenis
Ponedjeljak ujutro, drugi mec na programu...znaci nekad oko 3 ujutro
-
- Kontakt:
Kad na terenu br10 zagrmi BOSNA BOSNA
..bravo Damire i sretno u protiv Hajeka..mene samo strah umora ..3 meca vec odigrao i velika su vrucine u Australiji..kako god zavrsio ,ovo je veliki uspjeh za Damira i za BIH.

ako prodje hajeka, moze i drugo kolo, i eto ga u trecem protiv nadala
ništa od prenosa, nije teren pokriven kamerama
Rod Laver Arena, Hisense Arena, Margaret Court Arena and Courts 2, 3, 6 and 8 — for the first 11 days of the tournament
Rod Laver Arena, Hisense Arena, Margaret Court Arena and Courts 2, 3, 6 and 8 — for the first 11 days of the tournament
da, ali u finalu. pogledaj to malo boljemujo205 je napisao/la:ako prodje hajeka, moze i drugo kolo, i eto ga u trecem protiv nadala

da, ostalo je samo on demand, dakle da bhtv ima para i interesa pokrili bi to australijanci (ili barem premjestili meč)shminka je napisao/la:ništa od prenosa, nije teren pokriven kamerama
ma nema veze, bitno je da igra, nema veze na kojem terenu
Zadnja izmjena: jestamaji, dana/u 11 jan 2014, 10:25, ukupno mijenjano 1 put.
- bistrikboy
- Kontakt:
Bravo majstore!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Uljepšao mi je dan prolaskom u 1R.
Drago mi je zbog Džumhura, zaslužio je jedan ovakav rezultat. Bilo je i krajnje vrijeme. Dokazao je da nije gubitnik, nego pobjednik.
Hajek... Nije nepremostiva prepreka. Nema ništa zbog čega bi Damir trebao strahovati. Nema posebno ubitačan servis, što je za našeg tenisera najbitnije (moći će pravite breakove). Najprije bih ga okarakterizirao kao defanzivnog baselinera, igrača koji od podloga najviše voli šljaku. Ono što je sigurno da se čovjek od 30 godina nikako ne može bolje kretati od onog s 21. Naravno, ako stoji da su približnog kvaliteta (a jesu). Ono što bih savjetovao Džumiju je da što prije završava poene, jer Čeh ima običaj vratiti neke nemoguće lopte i pogoditi neki ludi winner ili natjerati protivnika na neiznuđenu grešku. Ipak, što meč više bude odmicao, mislim da će bh. teniseru rasti šanse.
Žrijeb je ispao veoma dobar po Damira. Kada bi eliminirao Jana Hajeka (50-50), u drugom kolu bi išao na Hrvata - Karlovića ili Dodiga. Sigurno da bi bio maksimalno motiviran i da bi, ako ništa, mogao dovesti meč u egal. U eventualnom 3. kolu bi ga čekao Berdych, i tu bi svakako bio kraj.

Hajek... Nije nepremostiva prepreka. Nema ništa zbog čega bi Damir trebao strahovati. Nema posebno ubitačan servis, što je za našeg tenisera najbitnije (moći će pravite breakove). Najprije bih ga okarakterizirao kao defanzivnog baselinera, igrača koji od podloga najviše voli šljaku. Ono što je sigurno da se čovjek od 30 godina nikako ne može bolje kretati od onog s 21. Naravno, ako stoji da su približnog kvaliteta (a jesu). Ono što bih savjetovao Džumiju je da što prije završava poene, jer Čeh ima običaj vratiti neke nemoguće lopte i pogoditi neki ludi winner ili natjerati protivnika na neiznuđenu grešku. Ipak, što meč više bude odmicao, mislim da će bh. teniseru rasti šanse.
Žrijeb je ispao veoma dobar po Damira. Kada bi eliminirao Jana Hajeka (50-50), u drugom kolu bi išao na Hrvata - Karlovića ili Dodiga. Sigurno da bi bio maksimalno motiviran i da bi, ako ništa, mogao dovesti meč u egal. U eventualnom 3. kolu bi ga čekao Berdych, i tu bi svakako bio kraj.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Hajmo slati mailove Senadu da nam prenose Damira na FACE TV 
Damir za klix: http://www.klix.ba/sport/tenis/dzumhur- ... /140111008" onclick="window.open(this.href);return false;

Damir za klix: http://www.klix.ba/sport/tenis/dzumhur- ... /140111008" onclick="window.open(this.href);return false;
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- el-fighter
- Kontakt:
Cestitke Damiru na prolasku u prvo kolo AO-a. Velika je ovo stvar za nas tenis. Nadam se da ce ovo biti motiv i nasim ostalim teniserima da pruzaju sve od sebe.
Protiv Hajeka Damir sigurno ima 50-50 sanse i bit ce jako neizvjesno. Kao sto je neko rekao Hajek nije bas dobar server, ali zna uci u serije kada pogadja sve zivo i vraca nemoguce, a to mu se cesto desi. Mene jedino brine to sto se igra 3 seta, hocel Damir to moc izdrzat
Protiv Hajeka Damir sigurno ima 50-50 sanse i bit ce jako neizvjesno. Kao sto je neko rekao Hajek nije bas dobar server, ali zna uci u serije kada pogadja sve zivo i vraca nemoguce, a to mu se cesto desi. Mene jedino brine to sto se igra 3 seta, hocel Damir to moc izdrzat

Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Jedan momak na tm.de koji se redovno kladi na tenis i koji se bavi polu-profesionalno tenismo je procjenio da Dzumhur ide dalje, ali da ce kvota biti preko dva na Dzumija, posle toga se javlja i pise da je kvota 1,61 na Dzumija u sta sam tesko povjerovao, ali eto, sanse su i vece od 50:50el-fighter je napisao/la:Cestitke Damiru na prolasku u prvo kolo AO-a. Velika je ovo stvar za nas tenis. Nadam se da ce ovo biti motiv i nasim ostalim teniserima da pruzaju sve od sebe.
jos kaze da ovaj Hajek nema neko posebno oruzje, ali da je itekako veliki borac i to je njegova jedina vjestina.
Poznavajuci ovog momka, znam da je u 80% slucajeva u pravu i da uzima dobre pare na kladionici, pa eto sad mi je nada jos veca

Anfernee "Penny" Hardaway #1
- DukeOfWellington
- Kontakt:
- Consigliere
- Kontakt:
Sinoc nisam mogao pratiti, malo zbog umora, malo sto nisam mogao podnijeti nerviranje nakon padova na kladi po danu... I jutros otvorim topic i po redu od zadnjeg citanja, pa sam sa svima vama pomalo dozivio atmosferu
Damiru svaka cast, ovo niko nije mogao sanjati... nadam se da je prvi u nizu velikih turnira... Samo rad, rad i rad, i uspjeh MORA doci

Damiru svaka cast, ovo niko nije mogao sanjati... nadam se da je prvi u nizu velikih turnira... Samo rad, rad i rad, i uspjeh MORA doci

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Joj scene jutros... Gledam ja Bruklin i Džumia, otac se budi sprema se na poso, govori mi gluho bilo yebo ti Bog mater mrš na spavanje, reko Džumi prošo na AO a Mirza istuko Lebrona, čojk nam otvara po pivo, i nudi me cigarama. NEPROCJENJIVO šta radi psiha haha
Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 6030X using Tapatalk
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
AsharaK je napisao/la:Joj scene jutros... Gledam ja Bruklin i Džumia, otac se budi sprema se na poso, govori mi gluho bilo yebo ti Bog mater mrš na spavanje, reko Džumi prošo na AO a Mirza istuko Lebrona, čojk nam otvara po pivo, i nudi me cigarama. NEPROCJENJIVO šta radi psiha haha

- Papastathopoulos
- Kontakt:
Zna li neko hocel koja od nasih tv kuca prenositi A.O??? Hvala unaprijed
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Eurosport i Eurosport 2 sa srpskim komentatorima je do sada prenosio a i ove godine će biti isti slučaj.esprit24 je napisao/la:Zna li neko hocel koja od nasih tv kuca prenositi A.O??? Hvala unaprijed

Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Eurosport i Eurosport 2. Ništa ostalo.esprit24 je napisao/la:Zna li neko hocel koja od nasih tv kuca prenositi A.O??? Hvala unaprijed
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.