FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

tatamata
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la tatamata » 18 jan 2010, 15:25

Sad nesto bas razmisljam,jbg mozda i nije sve tako crno kako se cini.Situacija u klubu je zesce zajebana,medjutim mislim da bi uz malo srece mogli nastaviti sad dobrim igrama i u proljetnom dijelu!Sve zavisi od pojacanja,na primjer ako Stancevski udje u formu,jer se vidi da momak ima kvalitet,samo je pitanje kad ce ga pokazati.Isto tako znam zasigurno da su Bojic i Vukelja odlicni napadaci i ako ih povrede budu zaobilazile ne znam zasto ne bi imali opasan napad,uz Bilbiju i Kajkuta naravno koji su klasa!

Markic,Vukobratovic dva mlada igraca,zeljna dokazivanja,Olja kao iskustvo,Maksimovic veoma bitna karika...Coric odbrana,Puzigaca i vec pomenuti Stanceski po bokovima...

Dakle sto se kvaliteta ekipe tice,on ni sekunde nije upitan.Samo je pitanje kako ce novi trener sloziti kockice.
Treci put castimo

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 18 jan 2010, 15:35

Sve će to da bude dobro, ja sam nemogući optimista, ja sam i jesenas govorio da ćemo čuda napraviti, a i tada su mnogi bili jako jako skeptični...
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"

borac_sampion
Kontakt:

Post Postao/la borac_sampion » 18 jan 2010, 15:52

ma titule,samo nam jos grujica dovedite :D
TREĆI PUT ČASTIMO

zli mrkvić
Kontakt:

Post Postao/la zli mrkvić » 18 jan 2010, 15:52

Ljudi, ekipa je sad na nivou one od prošle godine i moguće da nešto i naprave. Ali meni nisu jasne dvije stvari:
1. trenutno borac ima četiri napadača, dva su sad doveli- zašto kada su Bibinjo i Kajkut jsko dobri a i naši su,
2. zašto se ne pokuša sa Vuletom i Grujićem sa njima dvojicom ekipa bi bila za 40% jača,

I još nešto ne znam da li jeko to ovdje spomenuo:

koliko vidim ekipu seljekaju svaki dan, te čaire, stadion naprijeda, omladinca itd. nikako ne mogu da shvatim zašto momci ne treniraju u krupi na vrbasu gdje su uslovi za ovo doba godine ekstra, ovako razvališe sve terene po gradu pa i čaire.

toliko.
GRB GRADA GRB KLUBA- B-anjalučki S-portski K-lub

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 18 jan 2010, 15:54

Znaš li za podatak da gore u Krupi nema čak ni svlačionice?

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 18 jan 2010, 15:58

Inace ako nekog interesuje proljetni dio pocinje 27.i 28.februara!Jedva cekam.
Treci put castimo

zli mrkvić
Kontakt:

Post Postao/la zli mrkvić » 18 jan 2010, 15:58

Schlager je napisao/la:Znaš li za podatak da gore u Krupi nema čak ni svlačionice?
Ne! Znam da je ostalo nešto poslije raftinga nekakve prostorije koje mogu poslužiti u tu svrhu, ali opet mislim da je bolje održati barem dva treninga sedmično gore nego ovako.

Милош Обилић
Kontakt:

Post Postao/la Милош Обилић » 18 jan 2010, 16:01

tatamata je napisao/la:Sad nesto bas razmisljam,jbg mozda i nije sve tako crno kako se cini.Situacija u klubu je zesce zajebana,medjutim mislim da bi uz malo srece mogli nastaviti sad dobrim igrama i u proljetnom dijelu!Sve zavisi od pojacanja,na primjer ako Stancevski udje u formu,jer se vidi da momak ima kvalitet,samo je pitanje kad ce ga pokazati.Isto tako znam zasigurno da su Bojic i Vukelja odlicni napadaci i ako ih povrede budu zaobilazile ne znam zasto ne bi imali opasan napad,uz Bilbiju i Kajkuta naravno koji su klasa!

Markic,Vukobratovic dva mlada igraca,zeljna dokazivanja,Olja kao iskustvo,Maksimovic veoma bitna karika...Coric odbrana,Puzigaca i vec pomenuti Stanceski po bokovima...

Dakle sto se kvaliteta ekipe tice,on ni sekunde nije upitan.Samo je pitanje kako ce novi trener sloziti kockice.

? ' $ $ % " " ", $ ? $ " " не $, " то " ? то за ? &. ' се пара " за %...
? & ?, & $ " ње...

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 18 jan 2010, 16:02

? ? je napisao/la:
tatamata je napisao/la:Sad nesto bas razmisljam,jbg mozda i nije sve tako crno kako se cini.Situacija u klubu je zesce zajebana,medjutim mislim da bi uz malo srece mogli nastaviti sad dobrim igrama i u proljetnom dijelu!Sve zavisi od pojacanja,na primjer ako Stancevski udje u formu,jer se vidi da momak ima kvalitet,samo je pitanje kad ce ga pokazati.Isto tako znam zasigurno da su Bojic i Vukelja odlicni napadaci i ako ih povrede budu zaobilazile ne znam zasto ne bi imali opasan napad,uz Bilbiju i Kajkuta naravno koji su klasa!

? ' $ $ % " " ", $ ? $ " " не $, " то " ? то за ? &. ' се пара " за %...
Da se ima para Trivunovic stoper,Grujic vezni...al posto se nema,nista....
Treci put castimo

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 18 jan 2010, 16:05

Kakva je uloga ovako zvučnog Upravnog Odbora,ako nema para ni za šta?

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 18 jan 2010, 16:07

Schlager je napisao/la:Kakva je uloga ovako zvučnog Upravnog Odbora,ako nema para ni za šta?
Pitaj njih! :mrgreen: A posto su Vule i Grujic slobodni igraci,mislim da tu pare i ne predstavljaju toliki problem.Jedino mozda ako su im plate visoke.
Treci put castimo

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 18 jan 2010, 16:09

U svakom ozbiljnom klubu se "plaća" mjesto u Upravnom Odboru...kod nas je izgleda sve to drugačije...

Borčevac
Kontakt:

Post Postao/la Borčevac » 18 jan 2010, 17:53

dolazi roberto karlos-ŠIPOVEC REKO
Zadnja izmjena: Borčevac, dana/u 18 jan 2010, 17:58, ukupno mijenjano 1 put.

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 18 jan 2010, 17:57

Borčevac je napisao/la:dolazi roberto karlos
Na posudbu ili za stalno :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

Borčevac
Kontakt:

Post Postao/la Borčevac » 18 jan 2010, 17:58

FK Sarajevo je napisao/la:
Borčevac je napisao/la:dolazi roberto karlos
Na posudbu ili za stalno :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Na probu hahahahaha

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 18 jan 2010, 18:02

sad sam čuo od jednog igrača da će kliber u laktaše....znači ono za sesvete je izgleda novinarska izmišljotina...ne znam šta da vjerujem...

zli mrkvić
Kontakt:

Post Postao/la zli mrkvić » 18 jan 2010, 19:48

Schlager je napisao/la:sad sam čuo od jednog igrača da će kliber u laktaše....znači ono za sesvete je izgleda novinarska izmišljotina...ne znam šta da vjerujem...

Čovjek je već potpisao za Kroaciju.

gavra
Kontakt:

Post Postao/la gavra » 18 jan 2010, 20:29

Čovjek je već potpisao za Kroaciju.
Vjerovatno je potpisao kao i Jovanovic za Borac,vise nikome nista ne vjerujem :)

zli mrkvić
Kontakt:

Post Postao/la zli mrkvić » 18 jan 2010, 22:57

Ma ne on je njihov igrač nažalost! Nadam se da će uprava nešo učiniti po pitanju zvučnjih pojačanja. Žao mi je zbog Vranješa ali mislim da je jedva dočekao da ode iz borca. Da je drugačije i Ogi bi bio sa nama. Ova uprava je jedna od najlicemjernijih i najgorih- kite se rezultatima za koje oni nisu ama baš ništa zaslužni. Glume kao skup eksperata a ustvari su eksperti za svoj džep. To je skup najkorumpiranijih i najlošijih ljudi koji su ikad privređivali u ovom gradu. Pošto sam sa hiseta ne bi me čudilo da na Borčevim dresovima od proljeća kao sponzora stave auto školu volan koju drži brat zlikovca Stanetića koji ujedno dolazi najskupljim autom ispred barake koju on naziva klinika za plućne bolesti. Znam da nije tema ali sam ovo morao napisati. Mafija je uzela Borac, teško da će oni nešto napraviti za korist borca oni su naučeni da rade samo za svoju korist i zato ću da ponovim:

Dovedite Vuleta i Grujića ili vi odlazite u svoje jazbine iz kojih ste došli u gradsku svetinju-BORAC!!!!!!

Laku noć braćo Lešinari!
Zadnja izmjena: zli mrkvić, dana/u 19 jan 2010, 16:59, ukupno mijenjano 1 put.

junuz23
Kontakt:

Post Postao/la junuz23 » 19 jan 2010, 02:25

E bogami za vuleta ti bas i nisam siguran da bi dosao u borac pored sarajeva, poznavao sam covjeka jako dobro dok je bio kod nas i klub i raja mu se jednostavno urezala u srce da se uvijek ovdje osjecao odlicno, siguran sam da bi uvijek izabrao sarajevo pored bilo kojeg drugog BH kluba...slicna situacija ti je sa vladanom samo sto su njega zahebavale one mafijoze po gradu al mislim da ni njemo sarajevo nije ostalo u ruznom sjecanju.....al najjaci mi je onaj vas karalic sto se pojavio par utakmica u nasem dresu, ljudi ga mole bukvalno ''igraj karalicu sta si se usro nece ti niko nista bolan'' al dzaba...steta bio je veliki potencijal

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.