Hajmo Damireeeeeeeeeeeeeee!!!
Nikad dočekat' da počnu.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Sporo nešto prolazi ovo vrijemesudac92 je napisao/la:Hajmo Mirzaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!
Hajmo Damireeeeeeeeeeeeeee!!!
Nikad dočekat' da počnu.![]()
Sretnice, ja imam jos jednuMozambik je napisao/la:Ja dosao iz grada maksuz zbog Mirze. Ostalo mi jos 7 cigara, nadam se da nece biti napeta utakmica
jesil mozda prob'o otvorit google i ukucas "sport klub pregled programa" ?Amarinho je napisao/la:Ima li tekma na jednom od onih silnih sport klubova? Tek sam nabavio dreambox pa ima ih jedno 7-8, valjda ce prikazat jedan od njih?!
Ima li inace neki americki? mozda ga hvatam.
Rade ti SK? Imam i ja dreambox ali kod mene ne rade, zaključani.Amarinho je napisao/la:Ima li tekma na jednom od onih silnih sport klubova? Tek sam nabavio dreambox pa ima ih jedno 7-8, valjda ce prikazat jedan od njih?!
c+ deportes prenosi(astra 19.2) . prebacis na engleski jezik i uzivas u hd slici i mirzinim poenimaAmarinho je napisao/la:Ima li tekma na jednom od onih silnih sport klubova? Tek sam nabavio dreambox pa ima ih jedno 7-8, valjda ce prikazat jedan od njih?!
Uuuu... ne bih bio u vašoj kožiSabinho je napisao/la:Sretnice, ja imam jos jednuMozambik je napisao/la:Ja dosao iz grada maksuz zbog Mirze. Ostalo mi jos 7 cigara, nadam se da nece biti napeta utakmica
Zato se uvijek u steku mora imati nesto duhana, masinica i par filtera.Sabinho je napisao/la:Sretnice, ja imam jos jednuMozambik je napisao/la:Ja dosao iz grada maksuz zbog Mirze. Ostalo mi jos 7 cigara, nadam se da nece biti napeta utakmica
Pa meni onda karton veceras nece biti dovoljan. Konekcija katastrofa, **** ti Telemach i majku. Jos me nervoza puca zbog Dzumhura. UhhBihac96 je napisao/la:Proslu tekmu imao jedan cigar u toku 1/4 ispusio,i onda kad nesto hoce poceo me link zezat slika koda gledam na digitronu,poceo prekidat nervoza me spucala zamalo laptop letio kroz prozor,ali sreca pa sam nasao jedan dobar link,zato veceras puna kutija ne smije falit
Ma kakve cigare, nama treba apaurinBegAx je napisao/la:Pa meni onda karton veceras nece biti dovoljan. Konekcija katastrofa, **** ti Telemach i majku. Jos me nervoza puca zbog Dzumhura. UhhBihac96 je napisao/la:Proslu tekmu imao jedan cigar u toku 1/4 ispusio,i onda kad nesto hoce poceo me link zezat slika koda gledam na digitronu,poceo prekidat nervoza me spucala zamalo laptop letio kroz prozor,ali sreca pa sam nasao jedan dobar link,zato veceras puna kutija ne smije falit
A znamo kad Damir igra koje su to infarktne utakmice,30% gledaoca zavrsi u bolnici zbog srcaBegAx je napisao/la:Pa meni onda karton veceras nece biti dovoljan. Konekcija katastrofa, **** ti Telemach i majku. Jos me nervoza puca zbog Dzumhura. UhhBihac96 je napisao/la:Proslu tekmu imao jedan cigar u toku 1/4 ispusio,i onda kad nesto hoce poceo me link zezat slika koda gledam na digitronu,poceo prekidat nervoza me spucala zamalo laptop letio kroz prozor,ali sreca pa sam nasao jedan dobar link,zato veceras puna kutija ne smije falit
polako bolaninacefindecko je napisao/la:ajmo kakvih linkova, nešto?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.