FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Joj ovi nasi gori nego zeljini forumasi, bas ste smijesni dobro vam frajer napisa...svi ste strucnjaci, sportski menadjeri, ekonomisti, pravnici, treneri itd..svi imate doktorate navedenih struka.Sta vam je svi sve znate, sta treba i sl..de malo opustite se..poslagat ce se sve to, kao sto znate pauza nam traje bas dugo.
Pa ovo sto sam ja napisao potvrdio je Ibrakovic neki dan...Ali mene vise brine sto se ti sikiras za nas , mnogo je smjesnije da ti visis na ovoj temi i da si opterecen nema. Bolan ja kad bi imao potrebu svaki dan uci na temu FK Zeljeznicar upucao bi se odmah i dobro se zamislio za koga navijam i sta mi je bitnije mrznja prema FKS ili ljubav prema svom klubu.terabajt je napisao/la:Joj sad vam price, malo malo dode neko i pise trebala doci dva al necu da kazem ko.Sutra ce opet doci neki sa trecom piricom cccc. Najbolje bi vam bilo da nikako ne pisete ne samo ovdje vec ni na onom vasem infu samo sebe lazete. Cekajte dok se ne rijesi krizaljka oko igraca pa onda pisite. Bgm ste smijesni.
@Head
Jeli ti stvarno mislis da je Ibrakovic taj koji sam donosi odluke? Pa on radi po instrukcijama Dine i Jarnija koji je dostavio listu pojacanja ali je problem sto nije fazon sad potrositi sve pare valja sta ostaviti za druge obaveze

Aj ba perete.Sve kontrasi, Head pere ovaj cobe pere na klixu pere ovdje.Idite zavrsavajte te fakultete..sveznalice, samo dajete materijala drugima da peru ovdje.A kad se desi nesto pozitivno a oce aBd..bice druga prica.Jbm ti mentalitet,
Zadnja izmjena: janini, dana/u 10 jan 2014, 23:10, ukupno mijenjano 1 put.
Izgleda da nesto privatno imas protiv Ibrakovica pa nas postedi toga
Tako sam i ja na Husrefa pa ispade privatno .. 

Nadji moje postove kad je imenovan Ibrakovic.
Covjek jednostavno poceo da skrece s pravog kolosijeka.
A,sta s tobom diskutovati kad ti mislis da Dino Selimovic bira ko ce doci u FKS.
Covjek jednostavno poceo da skrece s pravog kolosijeka.
A,sta s tobom diskutovati kad ti mislis da Dino Selimovic bira ko ce doci u FKS.

1946
Ako nista imat cete najveceg golmana lige 1.97 ,kucatravnik81 je napisao/la:kod nas je na posudbu došao vaš golman Abdihodžić, pa može li koji insajderski info jer nisam našao da je nešto branio

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
aleksandar_veliki je napisao/la:Jarni, Bilbija, Stojcev. Pa sta jos zelis covjece, sve ih Ibrak zavrsio...Head je napisao/la:Dino Selimovic ne bira ko ce doci u Sarajevu,glavni za pojacanja je Ibrakovic.

Ajde,mozda ste haveri Aco a Bilbiju i Stojceva nije zavrsio Ibrakovic.Mozes do sutra pisati suprotno,mozes me banovati jer ne dijelim tvoje misljenje al Ibrakovic nema nikakve veze sa Bilbijom i Stojcevim.
Stojceva je Husref kapariso.
Pozdravi druga Aco i reci mu da se prihvati posla.Pripreme pocele a pojacanja nema.
1946
Sad je Ibraković glavni za pregovore ali u konsultaciji sa Jarnijem se biraju pojačanja, do sad je najveći dio posla oko toga radio Selimović.
Mislim da je još rano Ibrakovića za nešto optuživati. Dajmo mu malo vremena. Sve što uradi negativno prvi će biti na udaru navijača jer ima najtežu funkciju u klubu, po meni.
Mislim da je još rano Ibrakovića za nešto optuživati. Dajmo mu malo vremena. Sve što uradi negativno prvi će biti na udaru navijača jer ima najtežu funkciju u klubu, po meni.
Peres druze shvatas? ispadas patetican.Football manager je samo igra..tamo pa igraj, ili apliciraj u klubu mogao si...
Ovdje je svima jasno da Ibrakovic ne radi sam, ali privatni razlozi doticnog forumasa mu ne dozvoljavaju da to sve pogleda realno. I
Branio je ove sezone u kupu protiv Viteza na Piroti. Gol primio iz penala, kojeg i skrivio.miky_hz je napisao/la:Ako nista imat cete najveceg golmana lige 1.97 ,kucatravnik81 je napisao/la:kod nas je na posudbu došao vaš golman Abdihodžić, pa može li koji insajderski info jer nisam našao da je nešto branioove polusezone nije branio ni jednom ,proslu sezonu branio onu utakmicu u Mostaru protiv 2-2 bilo,i kuci protiv Radnika 5-0 mi dobili ima tome pola godine sigurno...Onako fizicki kad ga pogleda sa tom svojom visinom otprilike mozes znati na koji kalup da ocekujes golmana,mislim da sigurno nije losiji od ovog Bukvica sto vas je napustio
Mogao je Ibrakovic do sada 45" igraca" dovesti bez ikakvih problema bez da kurcem mrdne ,samo je fazon sto se nedovode igraci kao ranije na ho-ruk pa daj 10 novih tek tako cisto nek se zavrtilo nesto,drugacija je totalno prica od nekih da kazem ispricanih prica.Opet ponavljam on licno po starom sistemu dovodjenja igraca je danas mogao xy novih dovesti na prozivku ,fazon je sto se drugacije radi,sto se prica sa ozbiljnijim imenima...neznam kako neko moze tako nesto zamjeriti ,ili je bolje da smo doveli tih 10-15 novih ko proslih sezona pa kasnije sutaj i moli boga da im raskid zalijepis sto prije...zaista mu ja nista prigovoriti nemogu,izuzem sto je nalozio raju da ce Bilbija ranije zaigrati 

Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 10 jan 2014, 23:28, ukupno mijenjano 3 puta.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Nema tu cinjenica u tvrdnji da je Stojceva kapariso Ibrakovic.Covjek je sam na predstavljanju reko da je u kontaktu sa Husrefom bio i da je on najzasluzniji.Sad ti mozes tvrditi sta hoces al i sam znas da sam ja u pravu. 

1946
-
- Kontakt:
Bilbiju je doveo Ibrakovic,,odmah da se zna,,,,licno to znam,,i bio sam u toku kad je se sve to desavalo,,,znaci licno Ibrakovic,,,,njega se previse podcjenjuje,,a uopste se nezna nista o njemu,,osim sto ljudi lupaju,,uglavnom lose
-
- Kontakt:
Abdulah kenjha od kako je svevisnji Tan definitivno usao u klub, dakle 20-tak dana. Prve izjave njega i Hujica su bile ultra sega mega lozionicke, sa mega giga pojacanjina ako budu trebala, ne'a nikakih problema samo neka Jarni okom a mi odmah skokom, itd. pa sta sad ga neko brani, ko ga je tjerao da se khurci bez pokrica
Ma ko ce udovoljiti ovom narodu.Nije ni krenulo "strucnjaci" melju gluposti, de molim vas imate sto bi se reklo "provincijsku politiku"..ko djeca kad odlucuju za koji klub navijati..eh sad ko pobijedi za njega cu navijati tako i vi..ne znate sta cete od dosade pisati vise.Svi cekamo pojacanja i bice pojacanja, ne branim nikoga nisam ljubitelj Ibrakovica, ali ne mogu ni ove price.Kao sto rekoh nije to tako ko sto je u vasim glavama "strucnjaci" s football manager a..
Stvarno mi nije jasno, lik tvrdi da je Ibrakovic zaduzen za pojacanja i onda sam sebe pobije cinjenicama prema kojim tvrdi da su sve igrace do sada doveli drugi ljudi 

-
- Kontakt:
Ibrakovic je do sada... naravno uz konsultacije sa jos nekim ljudima iz kluba doveo sva pojacanja do sada,,,od kada je on u klubu.
E pa za Stojceva Ibrakovic nema nikakve zasluge,ti misli sta hoces.1L8F9C2 je napisao/la:Stvarno mi nije jasno, lik tvrdi da je Ibrakovic zaduzen za pojacanja i onda sam sebe pobije cinjenicama prema kojim tvrdi da su sve igrace do sada doveli drugi ljudi
1946