Al' mu ga sarajlijica mali šuknu momački.gio10 je napisao/la:Jel se neko zayebava na ovom forumu?
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ne zajebava fakat su uputili sluzbeno u celzi vezano za posudbu golmana samo im niko nije jos odgovoriogio10 je napisao/la:Jel se neko zayebava na ovom forumu?

daleko od toga da je to u nekoj zavrsonoj fazi kao sto ovaj dobri bosnjo prica

**** nadrealiste
Zadnja izmjena: pile87, dana/u 10 jan 2014, 21:43, ukupno mijenjano 1 put.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
@rukfaš, poklopi se ..... Ti i tvoji izvori!!!! I ja sam ovo sve znao, a isto još neke stvari mogao izmisliti!

@sabinho de ti jednu u svom stilu

@sabinho de ti jednu u svom stilu

Zadnja izmjena: hilmo, dana/u 10 jan 2014, 21:47, ukupno mijenjano 2 puta.
Ne ne, hocemo Bandovica u Juventus prvo nam nude pola miliona za posudbu pa onda dva miliona da ga otkupe, eno Buffon u depresiji, medjutim kao da gledam u posljednjem trenutku ce se u igru ubaciti Sanliurfaspor i zayebati Juve.pile87 je napisao/la:Ne zajebava fakat su uputili sluzbeno u celzi vezano za posudbu golmana samo im niko nije odgovoriogio10 je napisao/la:Jel se neko zayebava na ovom forumu?
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ma ja sam znaod a rukfas baca bombe, fulo je dosta i prije, samo sto se islo sa stavom da sve pogadja
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
-
- Kontakt:
Znao si sta,,jesam li ja rekao da nnisi znao,,nisam to rekao,,da li ti sta znas ili ne,,,neulazim u to,,,ovo sto sam ja napisao to je tacno,,,sve ce se znati ubrzo,,da li su to igraci sa kojima se pregovaralo,,,samo mi reci sta sam izmislio,,...hilmo je napisao/la:@rukfaš, poklopi se ..... Ti i tvoji izvori!!!! I ja sam ovo sve znao, a isto još neke stvari mogao izmisliti!![]()
![]()
tebi do zajebancije a ja ozbiljanSabinho je napisao/la:
Ne ne, hocemo Bandovica u Juventus prvo nam nude pola miliona za posudbu pa onda dva miliona da ga otkupe, eno Buffon u depresiji, medjutim kao da gledam u posljednjem trenutku ce se u igru ubaciti Sanliurfaspor i zayebati Juve.

FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
-
- Kontakt:
reci sta sam fulio,,,da cujem,,,Bosniacum Lilium je napisao/la:ma ja sam znaod a rukfas baca bombe, fulo je dosta i prije, samo sto se islo sa stavom da sve pogadja
ajde ba sta vam je sta se svadjate dajte da uzivamo i da vidimo u narednom periodu ko ce nam doci
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
De rukfas potrefi . hebemu 

1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
-
- Kontakt:
Rukfaš isti pabizo sa ovim zarezima i on je neki taxista ko da gledam, a u slobodno vrijeme piše po forumima.
-
- Kontakt:
Ako ne dodje sirijac nabijte rukfasa nogom u guzicu i banujte dozivotno
-
- Kontakt:
Ili si kreten ili se pravis kreten,,,,nedovodim ja igrace,,nego uptava,,,ja sam napisao sta je razlog njegovog nedolaska,,,ako si pismen procitajlafomamone je napisao/la:Ako ne dodje sirijac nabijte rukfasa nogom u guzicu i banujte dozivotno
-
- Kontakt:
Brate nedovodim ja,,samo sam ti rekao sta znam,,a tako je,,,,sirijac zbog vize nazalost nije tu,,,cucce se jel to istina ili ne,,raspitaj se pa ces vidjeti jel lazem ili ne,,,Stevanovic,,,sa seviljom je sve dpogovreno ima nekoliko dana,,ali je on problem,,ustavri,,ceka se njegov pristanak,,delac,,i to ce se znati,,misslim da li se pregovaralo ili ne,,ja ti kazem,,,ceka se samo njegov pristanakemir18 je napisao/la:De rukfas potrefi . hebemu

Nama je sad najbitnije da ovo igrača što imamo primjeni tu neku "filozofiju igre" Jarnija i da se što bolje pripremino za nastavk sezone, ako neko dođe dobro je, ako ne nema veze...
- champions1921
Taj Sirijac komotno može tražiti azil kod nas zbog sranja u Siriji.. Koji ce mu racku viza 
I kakve je garancije mogao dobiti Stevanovic a koje nije mogao dobiti u Cordobi?

I kakve je garancije mogao dobiti Stevanovic a koje nije mogao dobiti u Cordobi?
BUDI ŽELJO !!!
Moze doci na crno i da igra na tudje ime ahahha.
Druze ne ulazim ja u to da li ti govoris istinu ili ne, nego pises duze postove i kad citam upadaju mi ti zarezi u oci,a ne ostatak teksta koji napises.farukzidane je napisao/la:Brate nedovodim ja,,samo sam ti rekao sta znam,,a tako je,,,,sirijac zbog vize nazalost nije tu,,,cucce se jel to istina ili ne,,raspitaj se pa ces vidjeti jel lazem ili ne,,,Stevanovic,,,sa seviljom je sve dpogovreno ima nekoliko dana,,ali je on problem,,ustavri,,ceka se njegov pristanak,,delac,,i to ce se znati,,misslim da li se pregovaralo ili ne,,ja ti kazem,,,ceka se samo njegov pristanakemir18 je napisao/la:De rukfas potrefi . hebemu
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
-
- Kontakt:
Zarezi,,,brate pisem sa moba,,,,pa mi lakse te zareze stavljati,,jbg,,izvinite ako smeta,,,emir18 je napisao/la:Druze ne ulazim ja u to da li ti govoris istinu ili ne, nego pises duze postove i kad citam upadaju mi ti zarezi u oci,a ne ostatak teksta koji napises.farukzidane je napisao/la:Brate nedovodim ja,,samo sam ti rekao sta znam,,a tako je,,,,sirijac zbog vize nazalost nije tu,,,cucce se jel to istina ili ne,,raspitaj se pa ces vidjeti jel lazem ili ne,,,Stevanovic,,,sa seviljom je sve dpogovreno ima nekoliko dana,,ali je on problem,,ustavri,,ceka se njegov pristanak,,delac,,i to ce se znati,,misslim da li se pregovaralo ili ne,,ja ti kazem,,,ceka se samo njegov pristanakemir18 je napisao/la:De rukfas potrefi . hebemu
Stevanovicu jedino mi mozemo garantirati minutazu,,,odredjenu,,to je ta garancija,,,za ove sto me to pitaju,,,
Ma brate neljutim se ja,,nego mi smijesno kao tipa,,,,sto sam kao nesto slagao,,,ko da ja dovodim pojacanja,,,Za stevanovica ste culi u zadnjih par dana a snjimse pregovara ima preko 20 dana,,,,sirijac je strasan igrac za nase lige,,,i odmah da vam kazem,,,za njega je se trebalo platiti i obestecenje,,,i to fino za nase uslove,,,znaci da nije beze lik
-
- Kontakt:
Rekao sam AKO NE DODJE, ne zato sto nije bio danas na prozivci. I to zato sto si ti to provalio, niko drugifarukzidane je napisao/la:Ili si kreten ili se pravis kreten,,,,nedovodim ja igrace,,nego uptava,,,ja sam napisao sta je razlog njegovog nedolaska,,,ako si pismen procitajlafomamone je napisao/la:Ako ne dodje sirijac nabijte rukfasa nogom u guzicu i banujte dozivotno
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, Armija1987, Elddar, head88, HordasFks, johntravolta123, Kyle88, Lavcina, Oerde, pinki, Posejdon, r3m1, Sanchez87hz, Serha, USB, Vrhbosnian i 167 gostiju.