Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Tacno tako,jedan panj mu je dosta da bude prvi u ligi,drugi nije potreban 

Zadnja izmjena: suhi, dana/u 10 jan 2014, 18:41, ukupno mijenjano 1 put.
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
fali taj "panj" realu ove sezone ,zato je igra reala bezidejna,isco koji ga treba mjenjat se izgubio,nema ga nigdje , ,na silu se dobijaju utakmice...
a taj panj svojim dolaskom preporodio arsenal koji je poslije dugo godina prvi u premiershipu
fola real uvalio wengeru ozila, svasta
dovodjenje ozila je najbolji wengerov potez u zadnjih 5-6 godina sigurno,mozda i vise
a taj panj svojim dolaskom preporodio arsenal koji je poslije dugo godina prvi u premiershipu
fola real uvalio wengeru ozila, svasta

dovodjenje ozila je najbolji wengerov potez u zadnjih 5-6 godina sigurno,mozda i vise
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
koga je on preporodio? On je igrač koji kada igra tim dobro igra i on, kada igra tim loše i on takođe, nikakvu prevagu ne donosi.
naprijed rejal
to samo govori koliko su njegovi potezi losi zadnjih godina 

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Samo ignorisi svetog ,zivot ce ti biti laksi,on ti ima odnos prema njemcima ko hitler prema zidovimabarca_87 je napisao/la:fali taj "panj" realu ove sezone ,zato je igra reala bezidejna,isco koji ga treba mjenjat se izgubio,nema ga nigdje , ,na silu se dobijaju utakmice...
fola real uvalio wengeru ozila, svasta![]()

Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Ti misliš da će on uzet ligu?suhi je napisao/la:Tacno tako,jedan panj mu je dosta da bude prvi u ligi,drugi nije potreban

Actually Real je izgledao još bezidejnije s njim prošle sezone.barca_87 je napisao/la:fali taj "panj" realu ove sezone ,zato je igra reala bezidejna,isco koji ga treba mjenjat se izgubio,nema ga nigdje , ,na silu se dobijaju utakmice...
Upravo.LenBias je napisao/la:to samo govori koliko su njegovi potezi losi zadnjih godina
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Ma Mesut je najbolji igrač svijeta na svojoj poziciji, to je jasno i ovim klaunovima @Sveti i @Kawhi. Arsenal se nije zadržao na vrhu Premiershipa ovoliko dugo već godinama, a vođa tog tima je naravno Mesut.
Pa njega da nije bilo Ronaldo bi i dalje plakao po travi što mu sudije ne daju penal protiv Barce, jer iz igre sigurno ne bi uspio zabiti.
Pa njega da nije bilo Ronaldo bi i dalje plakao po travi što mu sudije ne daju penal protiv Barce, jer iz igre sigurno ne bi uspio zabiti.
Cristiano Ronaldo - “He was the player who best knew my moves in front of goal... I'm angry about Özil leaving.”
Ta će panj.
Ta će panj.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
nisi dovoljno pametan da gledaš utakmice, ali si dovoljno pglu da pratiš rezultate.com i opisuješ učinke određenih igrača. Zanimljivo.Arbeloa17 je napisao/la:Ma Mesut je najbolji igrač svijeta na svojoj poziciji, to je jasno i ovim klaunovima @Sveti i @Kawhi. Arsenal se nije zadržao na vrhu Premiershipa ovoliko dugo već godinama, a vođa tog tima je naravno Mesut.
Kako mene ova egzaktna konstatacija čini klaunom molim te? Pa ti si taj koji nas evo godinama zabavlja tu na forumu svojim vrlim kolumnama o arbeloi i španskim prevodima

@suhi, ti si malouman lik

naprijed rejal
Pa nekim ljudim lakse reci otiso panj,jesmo ga uvalili,jesu se zahebali sto su ga kupili nego reci,greska uprave,greska Karla,prodali su najboljeg na svijetu na svojoj poziciji,najboljeg asistenta,lika koji je ucestvovao u 90% akcija i golova,lika s kojim je igra licila bar na nesto a ne kao sad dobijat utakmice na silu bez igre i icega dobrog 

Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
Ne znam šta ti je smiješno,igrač utakmice protiv Osasune big deal.Lillard0 je napisao/la:@rio kakav Modrinjo, zna sarma bolje...
Na kraju sezone kad se budu svodili računi onda ćemo pričati o Lukici.Uskoro slijede utakmice koje će odrediti sezonu za Real pa ćemo vidjeti šta nam Modrinjo može ponuditi protiv najboljih klubova.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
HHAHAHAHAA de ti meni sveti reci jesi li ti uzivao u nastupima svog ljubimca Isca u zadnjim utakmicama ?
Jel iko od vas gledao Real Madrid zadnje 3 sezone?Igra ličila na nešto?
Modrinjo je najbolji igrač Reala ove sezone.Saurman je napisao/la:Ne znam šta ti je smiješno,igrač utakmice protiv Osasune big deal.Lillard0 je napisao/la:@rio kakav Modrinjo, zna sarma bolje...
Na kraju sezone kad se budu svodili računi onda ćemo pričati o Lukici.Uskoro slijede utakmice koje će odrediti sezonu za Real pa ćemo vidjeti šta nam Modrinjo može ponuditi protiv najboljih klubova.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
van gall je napisao/la:Pa nekim ljudim lakse reci otiso panj,jesmo ga uvalili,jesu se zahebali sto su ga kupili nego reci,greska uprave,greska Karla,prodali su najboljeg na svijetu na svojoj poziciji,najboljeg asistenta,lika koji je ucestvovao u 90% akcija i golova,lika s kojim je igra licila bar na nesto a ne kao sad dobijat utakmice na silu bez igre i icega dobrog
U ostalih 10% nije igrao

Isco je više CMF a Ozil **** desetka, ne znam, nije vam ta usporedba na mjestu. Kurd je zaplatio zbog onog drugog, moje laičko mišljenje.
Don't hate what you don't understand.
ali je zato panjzil najbolji igrač na svojoj poziciji, zato jer je 90 posto asistencija imao za ronalda, big deal.Saurman je napisao/la:Ne znam šta ti je smiješno,igrač utakmice protiv Osasune big deal.Lillard0 je napisao/la:@rio kakav Modrinjo, zna sarma bolje...
@suhi, ihko mi nije ljubimac, ali mi je draže gledati njega koji makar trči i trudi se sa 21 godinom da igra u najboljoj ekipi svih vremena, nego njemački šljam koji je imao sreću da igra sa najboljim igračem na svijetu, i čim je došla konkurencija dao tabanima vatru. Ali dobro, ti neke stvari rezonuješ kako tebi godi, a tome u prilog ide i činjenica da nije bilo posta da nisi spomenuo kako su kejdura i buljooki dobri i potrebni real madridu. malo je reć da si dosadio s tim nebulozama.
naprijed rejal
Opet ne koristis mozak . Pa dok Ozil nije otisao barem si nas znao postediti ovih gluposti.Sveti je napisao/la:koga je on preporodio? On je igrač koji kada igra tim dobro igra i on, kada igra tim loše i on takođe, nikakvu prevagu ne donosi.
Yebote , pa naravno da zavisi od saigraca , kao i svaki igrac na planeti. Pa Ronaldo je neprepoznatljiv kad tim igra lose , vidio si sinoc , vidio si dosta puta do sad. I kao takav Ronaldo ce jednim potezom odluciti tekmu kao i Ozil koji ce u mrtvoj utakmici poslati zadnji pas i prelomiti utakmicu. Sjeti se Nou Campa i 1:2 za Real.
Razumijem da ga pljujete jer otisao , al' osporavati njegove igracke kvalitete moze samo glup covjek. Vidim i ovaj sto rece da je Napoli top5 ekipa Evrope ulazi u taj klub.
Samo sto ja to spominjem na osnovu cinjenica i to se vidi na terenu ,i svi to vide.
A ti lupas ko maksim po diviziji.
A ti lupas ko maksim po diviziji.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.