Vrlo realno. On je po dolasku u Vojvodinu bio medju najboljim golmanima u Superligi, ali je u medjuvremenu njegova forma opadala i gubio je mjesto medju stativama. Na kraju polusezone su se razisli i sada je dostupan ponovo. Obzirom da je na nasim prostorima, ne bi me cudilo da on zavrsi kod vas.sonpenn je napisao/la:http://www.veteran.ba/clanak/179/chelse ... lacha.html Jel ovo istina ?
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
- Hordas Doboj
- Kontakt:
Hu iz ju?Kenke je napisao/la:Sta je sa titulama? I njih ste stavili na cekanje?Hordas Doboj je napisao/la:Stavili smo ih na cekanje. Puma se ukljucila takođe. Sta je sa GAZPROMom, Slovencima, Njemcima, Mercedes arenama?DzoleZeljo je napisao/la:Pa sta je sa Macronovom opremom?
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Moglo je i vise ljudi biti ali eto 

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- Evolution87
- Kontakt:
Puzigaca 

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Ja iskreno mislim da sada imate sve uslove da dignete level euforije na jos jedan veci nivo. Jarni veliko igracko ime je tu, Tan je tu, jednino nesto slabo je navijaca bilo danas, ali jbg, radni dan.
Euforija i poziv na duplu ce vam donjeti jos vise navijaca..
Da li prvu igrate u Zenici?
Euforija i poziv na duplu ce vam donjeti jos vise navijaca..
Da li prvu igrate u Zenici?
- moustapha
- Kontakt:
Znaci nista od Srdjana.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Dejo jest malan , ali ekstra golman ... nepotrebno ga dovoditi i trosit tu pare. Sa Dejom se moze u Evropu sigurno , a ovaj drugi isto nije los ide sad na posudbu u Travnik citam tu ce pokazati sta umije. A imate Plakala , ko god je gledao momka zna da je strasan potencijal , samo treba trener golmana neko malo iskusniji da bi i on bio spreman za te vece zadatke.. Delac ne vidim stvarno svrhu , jedino ako bude Dejo stvarno kikseve neke pravio pa evenutalno na ljeto.. A za te pare dobar igrac se moze dovesti ( mislim na platu) 

- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Stvarno milina citati sve ovo sto se desava u Sarajevu, svi ovi moguci dolasci i aBd. utakmica sa Shahtarom. Sve je to ozbiljnije nekako, a i pare su tu. Ako Tan vidi da moze u LP sa Sarajevom odrijesit ce on kesu i dat ce koji milioncic bonusa, jer ima para da mu praunuci ne mogu potrositi dok su zivi, a sa Cardiffom realno tesko da ce do prva 4 mjesta u engleskoj, tako da vremenom ga vidim vise u sarajevu nego u Cardiffu.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
kad bosnjo ugleda nesto sto mu predstavlja svijetlo i kad mu masta proradi samo nebo je granica
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Mastati je dozvoljeno i sastavni dio zivotaciza je napisao/la:kad bosnjo ugleda nesto sto mu predstavlja svijetlo i kad mu masta proradi samo nebo je granica

lijepo se ovo cini, ne mora znaciti da ce se ovi igraci dovesti, ali sama cinjenica da se spominju kao moguca pojacanja ostavlja bez daha, jer prije godinu dana da nam je to neko reko proglasili bi ga ludim i izvadili mu putovnicu za kreku. A buraz moj, para vrti gdje burgija nece, i kad su pare tu onda je, kao sto sam kazes, samo nebo granica, i to sedmo.

Anfernee "Penny" Hardaway #1
ma sve je ok,i naravno treba se nadati,ali isto tako bit pri zemlji,a li se u svemu pretjeruje pa i u ovome,ali da ce biti klub broj jedan u regiji je malo vjerovatnoTracy3McGrady je napisao/la:Mastati je dozvoljeno i sastavni dio zivotaciza je napisao/la:kad bosnjo ugleda nesto sto mu predstavlja svijetlo i kad mu masta proradi samo nebo je granica![]()
lijepo se ovo cini, ne mora znaciti da ce se ovi igraci dovesti, ali sama cinjenica da se spominju kao moguca pojacanja ostavlja bez daha, jer prije godinu dana da nam je to neko reko proglasili bi ga ludim i izvadili mu putovnicu za kreku. A buraz moj, para vrti gdje burgija nece, i kad su pare tu onda je, kao sto sam kazes, samo nebo granica, i to sedmo.zivio ti meni.
Jebote ovo nam se nikad nije deilo.
Uvjek smo strijepili,kad je pocetak priprema koliko ce nam faliti igraca.Sad strijepimo koliko ce se igraca pojaviti,koji su planirani na posudbu,a koji istu odbijaju. 

- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
solidan golman za nasih uslova. Izvadi nemoguce, primi smijesan gol. Ima i njegove krivice u EU takmicenjimaBuba00 je napisao/la:Dejo jest malan , ali ekstra golman ... nepotrebno ga dovoditi i trosit tu pare. Sa Dejom se moze u Evropu sigurno

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Prvi smo na FB probili 100.000 lajkova od sportskih timova 

Re: Odg: FK Sarajevo
Željo je davno probio 100k na staroj stranici, opuštenoaS_Roma je napisao/la:Prvi smo na FB probili 100.000 lajkova od sportskih timova

Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 6030X using Tapatalk
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
AsharaK je napisao/la:Željo je davno probio 100k na staroj stranici, opuštenoaS_Roma je napisao/la:Prvi smo na FB probili 100.000 lajkova od sportskih timova![]()
Jedva ste presli 90 hiljada.

Ili preciznije 90.634.samo opusteno,.

oko čega vi raspravljate, Bože sačuvaj ! 

"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Željo je na staroj stranici imao oko 150k, opušteno.amypitar je napisao/la:AsharaK je napisao/la:Željo je davno probio 100k na staroj stranici, opuštenoaS_Roma je napisao/la:Prvi smo na FB probili 100.000 lajkova od sportskih timova![]()
Jedva ste presli 90 hiljada.![]()
Ili preciznije 90.634.samo opusteno,.

FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Zagor je napisao/la:oko čega vi raspravljate, Bože sačuvaj !
Upravu si ali eto ljudi nalete,i nesto bubnu.
Pa covjek niti moze da ga ignorise, niti da mu ne odgovori.
E cuj imao.

Imao sam i ja cenera ,pa ga stavio na klađu,i sad ga vise nemam.

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 27 gostiju.