pa i ja sam misljena da nam ne treba vise igraca...5 kvalitetnih pojacanja je sasvim ok...ovo sto je do sad dovedeno je sasvim dobro za nasu ligu i tu treba stavit tacku i uigravat ihAulleTa je napisao/la:Sta ce nam Rajović, imamo dva super napadaca (Smajlovića i Mostarlića) i dvije zamjene (Mujića i Slomića) a tu je i Kasapović, dobar je Rajović igrač ne kažem ja, nego samo sam mišljenja da ne bi trebalo gomilati igrački kadar.
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- slani grad
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987
- Omerbavarac
- Kontakt:
Znamo kakav je Rajovic bio u Zrinjskom, tako da bi nama dobro dosao. Ko zna mozda zaigramo u formaciji sa 3 napadaca.AulleTa je napisao/la:Sta ce nam Rajović, imamo dva super napadaca (Smajlovića i Mostarlića) i dvije zamjene (Mujića i Slomića) a tu je i Kasapović, dobar je Rajović igrač ne kažem ja, nego samo sam mišljenja da ne bi trebalo gomilati igrački kadar.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
omerbavarac je napisao/la:Znamo kakav je Rajovic bio u Zrinjskom, tako da bi nama dobro dosao. Ko zna mozda zaigramo u formaciji sa 3 napadaca.AulleTa je napisao/la:Sta ce nam Rajović, imamo dva super napadaca (Smajlovića i Mostarlića) i dvije zamjene (Mujića i Slomića) a tu je i Kasapović, dobar je Rajović igrač ne kažem ja, nego samo sam mišljenja da ne bi trebalo gomilati igrački kadar.![]()
![]()
![]()
Prosto nemoguće
Spammer
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
- slani grad
- Kontakt:
sa Slobodom trenira i ovaj Dzemal Sadikovic...bivsi Zeljin....jel jos jedan polovnjak Zelje il bi mogo bit stvarno pojacanje..hajd neko od Sarajlija nek napise nesto vise ako zna ko je i sta je ovaj..
- bistrikboy
- Kontakt:
Sta da ti kazem o najvecoj krampi na lijevoj strani u historiji kluba,ustvari dosta sam ti rekao...slani grad je napisao/la:sa Slobodom trenira i ovaj Dzemal Sadikovic...bivsi Zeljin....jel jos jedan polovnjak Zelje il bi mogo bit stvarno pojacanje..hajd neko od Sarajlija nek napise nesto vise ako zna ko je i sta je ovaj..
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
slani grad je napisao/la:sa Slobodom trenira i ovaj Dzemal Sadikovic...bivsi Zeljin....jel jos jedan polovnjak Zelje il bi mogo bit stvarno pojacanje..hajd neko od Sarajlija nek napise nesto vise ako zna ko je i sta je ovaj..
lijevi bek , dao dva gola iz slobodnog prosle sezone protiv travnika i to je jedino vrijedno spomena sto je uradio u Zelji , ove godine igrao za nekog nizeligasa , mi smo se radovali kad nas je napustio xD
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Kad vam je dolazio bio je pojacanje znam koliko su se borili da ga dovedu iz Zepcabistrikboy je napisao/la:Sta da ti kazem o najvecoj krampi na lijevoj strani u historiji kluba,ustvari dosta sam ti rekao...slani grad je napisao/la:sa Slobodom trenira i ovaj Dzemal Sadikovic...bivsi Zeljin....jel jos jedan polovnjak Zelje il bi mogo bit stvarno pojacanje..hajd neko od Sarajlija nek napise nesto vise ako zna ko je i sta je ovaj..

Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Lijevi bek.lottdogg je napisao/la:slani grad je napisao/la:sa Slobodom trenira i ovaj Dzemal Sadikovic...bivsi Zeljin....jel jos jedan polovnjak Zelje il bi mogo bit stvarno pojacanje..hajd neko od Sarajlija nek napise nesto vise ako zna ko je i sta je ovaj..
lijevi bek , dao dva gola iz slobodnog prosle sezone protiv travnika i to je jedino vrijedno spomena sto je uradio u Zelji , ove godine igrao za nekog nizeligasa , mi smo se radovali kad nas je napustio xD

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Kako sam danas procitao Kuduzovic se nevraca samo ce Krasic izlgeda potpisati Hasic je vec potpisao za neki klub iz 2. Svicarske lige a Kuduzovic je na probi u Spartaku iz Nalcikaomerbavarac je napisao/la:Lijevi bek.lottdogg je napisao/la:slani grad je napisao/la:sa Slobodom trenira i ovaj Dzemal Sadikovic...bivsi Zeljin....jel jos jedan polovnjak Zelje il bi mogo bit stvarno pojacanje..hajd neko od Sarajlija nek napise nesto vise ako zna ko je i sta je ovaj..
lijevi bek , dao dva gola iz slobodnog prosle sezone protiv travnika i to je jedino vrijedno spomena sto je uradio u Zelji , ove godine igrao za nekog nizeligasa , mi smo se radovali kad nas je napustio xD![]()
![]()
![]()
![]()
Tu vec imamo Kuduzovica. Vjerovatno mu valja na klupu.
- Omerbavarac
- Kontakt:
A to, nisam znao. Znaci da bi Sadikovic mogao tu i ostati. Nadam se da ce opravdati ocekivanja.
Hasic, ma nek smo se rijesili njega. Ionako mi je isao na zivce sa onom svojom sporom igrom. Sretno mu bilo u Svici.

Hasic, ma nek smo se rijesili njega. Ionako mi je isao na zivce sa onom svojom sporom igrom. Sretno mu bilo u Svici.

- slani grad
- Kontakt:
to sam i predpostavljao......jel odigrao makar sta u ovom jesenjem dijelu sezone...mislim jel bio starter il je ulazio sa klupe...vjerovatno ce potpisat al samo da pojaca konkurencijubistrikboy je napisao/la:Sta da ti kazem o najvecoj krampi na lijevoj strani u historiji kluba,ustvari dosta sam ti rekao...slani grad je napisao/la:sa Slobodom trenira i ovaj Dzemal Sadikovic...bivsi Zeljin....jel jos jedan polovnjak Zelje il bi mogo bit stvarno pojacanje..hajd neko od Sarajlija nek napise nesto vise ako zna ko je i sta je ovaj..
igrao je za nekog nizeligasa ovu polusezonu , amar je to otjerao cim je dosao xDslani grad je napisao/la:to sam i predpostavljao......jel odigrao makar sta u ovom jesenjem dijelu sezone...mislim jel bio starter il je ulazio sa klupe...vjerovatno ce potpisat al samo da pojaca konkurencijubistrikboy je napisao/la:Sta da ti kazem o najvecoj krampi na lijevoj strani u historiji kluba,ustvari dosta sam ti rekao...slani grad je napisao/la:sa Slobodom trenira i ovaj Dzemal Sadikovic...bivsi Zeljin....jel jos jedan polovnjak Zelje il bi mogo bit stvarno pojacanje..hajd neko od Sarajlija nek napise nesto vise ako zna ko je i sta je ovaj..
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Igrao za Rudar Kakanj
-
- Kontakt:
jel ima mozda slika ovog dijela tribine ?slani grad je napisao/la:vi cete biti smjesteni na A tribini koja je pregradzena i tu je napravljen box za gostujuce navijace..nemam pojma kako oni misle da vam garantuju sigurnost jer ta j box nije fizicki odvojen od ostatka tribine osim nekom smjesnom ogradom koju ce 20 ljudi u naletu srusit za minutu tako da je rizik od nekih sukoba dosta velik..bice tu bruka kornjaca naravno al masa je masa....sto se tice te tribine koja se gradi..naravno da nece bit gotova jer se ne pravi od stiropora....sarajlija89 je napisao/la:evo mujic otiso...steta za slobodu..dobar je igrac nema sta...gledo sam ga par putavolio bih u sarajvo da dodje al tesko ....a reci mi ovo...ako ne zavrse tu tribinu do meca sa sarajevom...hoce li i nas kao i robijase stavit na istok sta mislis..vi svakako bojkotujete ili sta vec...pa da vam popunimo mjesto
...necemo valjda opet sa ulice gledat
Krasić: Zaljubljen sam u Tuzlu i želim pomoći Slobodi
Ponajbolji igrač Slobode iz jesenjeg dijela sezone, Ognjen Krasić i narednog proljeća nosit će dres tuzlanskog premijerligaša.
Nogometaši Slobode jutros su otputovali na izletište Zlača pored Banovića gdje će se nekoliko narednih dana pripremati za nastavak sezone u Premijer ligi u kojoj se Tuzlaci bore za opstanak.
U autobusu za Zlaču bila su nova pojačanja Slobode: Alvin Karadža, Semjon Milošević, Damir Smajlović, Stefan Gavarić, Igor Mostarlić, Džemal Sadiković i Mumaer Zoletić.
Slobodi je jutros pristupio i Ognjen Krasić koji se kako stvari stoje odlučio na produženje ugovora za tuzlanskim timom.
Krajem prvog dijela sezone meni je istekao ugovor sa Slobodom pa sam imao nekoliko opcija za odlazak u inostranstvo i to je glavni razlog što ranije nisam stigao u Tuzlu. Znao sam da ukoliko mi propadne inostraani angažman, Sloboda je bila prva opcija - kazao je Krasić za Sportin.ba i dodao:
Proveo sam divan period u Tuzli, zaljubio sam se u ovaj grad a tu imam i djevojku sa kojom sam jako sretan. Slobodi želim pomoći u nastavku sezone, mislim da imamo dobru i kvalitetnu ekipu i nikako ne zaslužujemo biti na poziciji na kojoj se trenutno nalazimo, vjerujem da ćemo vrlo brzo pobjeći iz opasne zone - kazao nam je ovaj Vojvođanin i bivši član U-19 reprezntacije Srbije.
I trener Slobode, Vlatko Glavaš, dolazak Krasića u Tuzlu primio je sa oduševljenjem.
Nisam znao kakva je situacija sa Krasićem i da mu je sa Slobodom istekao ugovor, mislio sam da je on na probi u nekom drugom klubu. Međutim, on je bio slobodan igrač i mogao je da bira, drago mi je što je izabrao Slobodu jer sam čuo sve najbolje o njemu - kazao je Glavaš.

Ponajbolji igrač Slobode iz jesenjeg dijela sezone, Ognjen Krasić i narednog proljeća nosit će dres tuzlanskog premijerligaša.
Nogometaši Slobode jutros su otputovali na izletište Zlača pored Banovića gdje će se nekoliko narednih dana pripremati za nastavak sezone u Premijer ligi u kojoj se Tuzlaci bore za opstanak.
U autobusu za Zlaču bila su nova pojačanja Slobode: Alvin Karadža, Semjon Milošević, Damir Smajlović, Stefan Gavarić, Igor Mostarlić, Džemal Sadiković i Mumaer Zoletić.
Slobodi je jutros pristupio i Ognjen Krasić koji se kako stvari stoje odlučio na produženje ugovora za tuzlanskim timom.
Krajem prvog dijela sezone meni je istekao ugovor sa Slobodom pa sam imao nekoliko opcija za odlazak u inostranstvo i to je glavni razlog što ranije nisam stigao u Tuzlu. Znao sam da ukoliko mi propadne inostraani angažman, Sloboda je bila prva opcija - kazao je Krasić za Sportin.ba i dodao:
Proveo sam divan period u Tuzli, zaljubio sam se u ovaj grad a tu imam i djevojku sa kojom sam jako sretan. Slobodi želim pomoći u nastavku sezone, mislim da imamo dobru i kvalitetnu ekipu i nikako ne zaslužujemo biti na poziciji na kojoj se trenutno nalazimo, vjerujem da ćemo vrlo brzo pobjeći iz opasne zone - kazao nam je ovaj Vojvođanin i bivši član U-19 reprezntacije Srbije.
I trener Slobode, Vlatko Glavaš, dolazak Krasića u Tuzlu primio je sa oduševljenjem.
Nisam znao kakva je situacija sa Krasićem i da mu je sa Slobodom istekao ugovor, mislio sam da je on na probi u nekom drugom klubu. Međutim, on je bio slobodan igrač i mogao je da bira, drago mi je što je izabrao Slobodu jer sam čuo sve najbolje o njemu - kazao je Glavaš.

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- slani grad
- Kontakt:
to ti je prva tribina sa lijeve strane kad gledas iz onog kokosinjca gdje ste do sada bili smjesteni...ako si dolazio u TZ znas onda na sta mislim....odsutraopetultra je napisao/la:jel ima mozda slika ovog dijela tribine ?slani grad je napisao/la:vi cete biti smjesteni na A tribini koja je pregradzena i tu je napravljen box za gostujuce navijace..nemam pojma kako oni misle da vam garantuju sigurnost jer ta j box nije fizicki odvojen od ostatka tribine osim nekom smjesnom ogradom koju ce 20 ljudi u naletu srusit za minutu tako da je rizik od nekih sukoba dosta velik..bice tu bruka kornjaca naravno al masa je masa....sto se tice te tribine koja se gradi..naravno da nece bit gotova jer se ne pravi od stiropora....sarajlija89 je napisao/la:evo mujic otiso...steta za slobodu..dobar je igrac nema sta...gledo sam ga par putavolio bih u sarajvo da dodje al tesko ....a reci mi ovo...ako ne zavrse tu tribinu do meca sa sarajevom...hoce li i nas kao i robijase stavit na istok sta mislis..vi svakako bojkotujete ili sta vec...pa da vam popunimo mjesto
...necemo valjda opet sa ulice gledat
- ADMIR_HZ87
- Kontakt:
E ako nas smjeste na tu tribinu kako vi opisaste onda ce biti svega.
SARAJEVO HORDE BOG I CARSIJA!!!!!
- slani grad
- Kontakt:
e sad hocel bit svega ili nista,ne znam..i ne bi da fantaziram....al misljenja sam da je jako neozbiljno gostujuce staviti 3 metra od domacih...ranije sam napisao da je moje licno misljenje da bi moglo doc do ozbiljnih nereda na sto ce naravno uticat i desavanja na terenu....ta je A tribina sad odvojena nekom smijesnom ogradom koja ce past u naletu 20-tak ljudi al to ovi u upravi valjda ne kontaju il sta...ADMIR_HZ87 je napisao/la:E ako nas smjeste na tu tribinu kako vi opisaste onda ce biti svega.
Nije Sadikovic krampa ko sto kazu pojedinci ,lik ima dosta prostora za napredak pa nek' napreduje!
Al', kad se sjetim dva gola iz slobodnjaka nasred Pirote!
PS-Imate na uTube pogledajte ,necete se pokajat.

PS-Imate na uTube pogledajte ,necete se pokajat.

- Stole iz Bora
- Kontakt:
Sadikovic nije krampa? Hajde ziv bio sjeti se jos SAMO jedne utakmice, osim te u travniku, kad je nesto uradio. Samo jedna utakmica jos u kojoj nije bio los ..nime_tm87 je napisao/la:Nije Sadikovic krampa ko sto kazu pojedinci ,lik ima dosta prostora za napredak pa nek' napreduje!
PS-Imate na uTube pogledajte ,necete se pokajat.![]()

AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
Trenutno korisnika/ca: klasik, Lekqqq1921 i 16 gostiju.