FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- moustapha
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Daj ba,samo bezze furate raju po forumu.. Kako vam ne dosadi mahalati o "pojacanjima" ?! Prava stvar je kako je klub poceo raditiEvolution87 je napisao/la:

-
- Kontakt:
Kaze meni jedan sinoc u 21:00 na fksinfo, vidio Grahovca kako ulazi u prostorije kluba 

To neki "klub" koji radi do sabahalafomamone je napisao/la:Kaze meni jedan sinoc u 21:00 na fksinfo, vidio Grahovca kako ulazi u prostorije kluba

NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!
- AdiRajvosa
- Kontakt:
A ja bas konto', nadao se, da nas Rukfas nece razocarati. Ali eto, podbaci izgleda i on.koalem je napisao/la:Čekajući faruka

A ovo lafo FB. daj nemojte raju loziti bezveze. Nista od toga.

Izdo ga "sors"AdiRajvosa je napisao/la:A ja bas konto', nadao se, da nas Rukfas nece razocarati. Ali eto, podbaci izgleda i on.koalem je napisao/la:Čekajući faruka![]()
A ovo lafo FB. daj nemojte raju loziti bezveze. Nista od toga.

4.10.2009.
-
- Kontakt:
Kad je ovaj dernek sutra, jel u 11 sati
Miro dos'o a nije mi se javio.Evolution87 je napisao/la:

Bog te čuo. Odo otklanjat.BegAx je napisao/la:Miro dos'o a nije mi se javio.Evolution87 je napisao/la:
Kad' se sutra pojavi na prozivci.
4.10.2009.
- moustapha
- Kontakt:
Znaci, Sirijac, Grahovac, Stevanovic i jos jedan, dosta za januarski prelazni rok 

U avazovom sportu najavljuju ova imena :
Marijo Carevic
Marijo Baric
Miroslav Stevanovic
Dražen Pilcic
Nermin Jamak
Amer Bekic i neki tamnoputi ofanzivac.
Marijo Carevic
Marijo Baric
Miroslav Stevanovic
Dražen Pilcic
Nermin Jamak
Amer Bekic i neki tamnoputi ofanzivac.
Ti si opet šampion !
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Pa sta je sa Macronovom opremom?
- Hordas Doboj
- Kontakt:
Stavili smo ih na cekanje. Puma se ukljucila takođe. Sta je sa GAZPROMom, Slovencima, Njemcima, Mercedes arenama?DzoleZeljo je napisao/la:Pa sta je sa Macronovom opremom?
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!
Sta je sa titulama? I njih ste stavili na cekanje?Hordas Doboj je napisao/la:Stavili smo ih na cekanje. Puma se ukljucila takođe. Sta je sa GAZPROMom, Slovencima, Njemcima, Mercedes arenama?DzoleZeljo je napisao/la:Pa sta je sa Macronovom opremom?
-
- Kontakt:
jojjjj euforije dragi Alahu ,sta je ovo
.

- DzoleZeljo
- Kontakt:
Ima li neko malo stariji ovdje ko ce normalno voditi raspravu?Hordas Doboj je napisao/la:Stavili smo ih na cekanje. Puma se ukljucila takođe. Sta je sa GAZPROMom, Slovencima, Njemcima, Mercedes arenama?DzoleZeljo je napisao/la:Pa sta je sa Macronovom opremom?
- moustapha
- Kontakt:
Spominjala se mogucnost promjene sponzora opreme, ali to u ovom trenutku nije ni blizu liste prioriteta. Cijela uprava i sportski dio rukovodstva su zauzeti poslom oko priprema, dovodjenja igraca i naravno ispunjenja obaveza sa Tanom. Po mom misljenju, nece se desiti promjena opreme u ovoj polusezoni, a na ljeto ko zna.
#divovi
- Hordas Doboj
- Kontakt:
Cuj neko stariji hahaDzoleZeljo je napisao/la:Ima li neko malo stariji ovdje ko ce normalno voditi raspravu?Hordas Doboj je napisao/la:Stavili smo ih na cekanje. Puma se ukljucila takođe. Sta je sa GAZPROMom, Slovencima, Njemcima, Mercedes arenama?DzoleZeljo je napisao/la:Pa sta je sa Macronovom opremom?
Oko cega se tu ima voditi rasprava. Vidis da je zadnjih mjesec dana ovim forumom proslo 200 informacija oko desavanja u klubu. Od tih 200, 200 je netacnih.
Ne znam jel od uprave receno da ce Macron da bude zaduzen za nase dresove, ako jeste onda ce definitivno da bude Macron. Mada se ja ne sjecam da je izaslo saopstenje oko toga.
Sam mozes vidjet da se radi u strogoj tajnosti u vezi svega, i sve sto procitas ovdje ili na bilo kojem drugom forumu je 99% netacno.
Znaci i moje pitanje upuceno tebi ima smisla kao i tvoje upuceno nama. Jednostavo nema vise mahalanja. Samo saopstenjima iz kluba mozes vjerovati i biti siguran da su tacna.
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!
http://www.veteran.ba/clanak/179/chelse ... lacha.html" onclick="window.open(this.href);return false; Jel ovo istina ?
Sarajevo ljubavi moja.