Po popisu HRVATSKI KOŠARKAŠKI KLUB ŠIROKI, Fra Didaka Buntića bb Široki Brijeg 27,358.57. Lijanovići sa svim firmama: Farmko, Mi-Mo, Farmer, Koko-Dzada, Duvanjsko polje, Optimum – 10 746 626.64KM poreznog dugaŠB_Fidelis je napisao/la:Kako nije duzan, ne znas ti sve njegove aktulne i fiktivne firme. To sto ti trazis ''Lijanovici d.o.o.'' to je druga stvar, odnosno tvoja neupucenost, ali to te ne sprijecava da pricas o tome kao da nesto ustvari znas, a pristran do bola pri tome, samo da je drugog oblatiti i ocrniti. Zalosno. Zato lopovi i kradu u ovoj drzavi. Ti bi radije prihvatio da te krade neki Mahir tamo, pa i duplo vecim iznosom, nego nekakav Marko, eto to je razmisljanje na tom nivou, nigdje veze. E pa ja bi rekao goni i jednog i drugog u cetiri pm, a ti ovdje pricas o nekakvim ''hrvatskim firmama'' koje kradu drzavu vise od ostalih? Ma daj odrasti. A ako ti se ne da odrasti, ima onda lijepo crno na bijelo, pa citaj kako firme iz tvog grada kradu drzavu i da cine CAK PETINU ukupnog duga na osnovu PDV-a.
Na tom popisu tvrtke pod Lijanovicevim vlasnistvom imaju minimalno 7,5 milijuna KM duga na osnovu neplacenog PDV-a. Jel ti treba disecirati i navesti koje su to firme ako nisi upucen? I to su samo ove ''glavne''. Da ''legalno krade'', muko moja... Eto ga tebi pa nek te legalno krade.
Sta ja imam lagati, svega ti? To ti od mene upuceniji, bit ce, nastranu sto bi ja to bolje znao i sto zbog posla imam uvid u poslovanje brojnih? Ti si se dovoljno provalio gore napisanim, a nastavljas i dalje pricati gluposti nepotkovane cinjenicama da bi nesto kao oblatio ovdasnje firme ili NK Široki Brijeg (koji svoje dugove i obveze makar uredno placa, za razliku od drugih, i to je cinjenica koju ti mozes osporavati do sutra, medjutim to su samo price i pricice, Široki samo primjer SVIM klubovima u drzavi moze biti) dok zanemarujes gore navedenu cinjenicu tko su ustvari najveci duznici.
I ti bi da se taj dug oprosti? Da se necija nesposobnost i kradja nagradi? Smijesno.
Ne prica se o HKK Široki, a on ima negdje cini mi se 100 000 duga.hilmo je napisao/la:Ne da mi se sad listati onaj spisak duznika po osnovu PDV-a, ali mislim da sam na listi pored NK Celik, FK Modrica vidio i HKK Siroki.
Megacom, MI Lijanovici, Mi-Mo i Farmer – 6 445 055.77KM carinskog duga
Total 17 191 682.41KM