Ako ti je vrijeme tako skupocjeno onda me se kloni ili me ignoriraj, bas me briga. Cito sam tvoje postove i na drugim temama tako da cu ja uvjek demantovati tvoje gluposti (kao naprimjer vadjenje pojedinjenih pasaza iz konteksta cjelovitosti, ne samo kod mene vec i kod drugih izjava), da nebi neko svatio zdravo za gotovo.Principatus je napisao/la:Ne vidim nikakvo vrijedjanje u tome ako kazem, da slazes jednu glupost i dezinformaciju na drugu i da mi je moje vrijeme suvise skupocjeno, da ga trosim na demant istih.MaksuzBaksuz je napisao/la:Kad vam covjek odgovori na ljep nacin sa nekim faktima vi se spustite na licno vrjedjanje. Neki stvarno samo znaju pljuvati.![]()
Jedno nemogu da svatim, da neki brane Svicarce ili Svedjane a pljuju na svoje. Jarane moje je svetinje pa makar to bila najveca rupa. Moja (nasa) Bosna je svetinja kakva takva je. Tako je i sa igracima i sa trenerom. Neinteresuju me drugi. Naravno kritika je uvjek ok, treba teziti uspjehu i boljem stanu u svemu tome. To je pozeljno. Dovdje se valjda svi slazemo. Samo omalozavanje i pljuvanje po svome nece nas dovesti daleko. Ja cu se tome uvjek suprostaviti.