Zbog cega ?OTNYS_YNWA je napisao/la:Ni u ludilu nije bolji.
Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Meni je bolji Yarmo, problem je što je dosta skuplji.
I don't believe in God, but I'm afraid of him.
Meni recimo ne odskacu mnogo jedan od drugog, svaki ima svoje mane i prednosti, s tim da vise cenim Salaha, jer je vise timski igrac, sto nama generalno i treba. Kad vidim Yarmolenka, setim se odmah Hulka.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Znaš ono kad imaš osjećaj da bi se neko bolje uklopio. Ni jednog ni drugog nisam nešto pretjerano gledao ( Puno više Salaha ) ali mislim da bi nam Salah legao kao budali šamar. A sutra potpisuje! 

- BeyKopites
- Kontakt:
Suarez, Sturridge i Yarmolenko ne zna se ko je sebičniji
s tim da se Suarezu to može trpiti jer je genijalan, Sturridgu donekle, dok za Yarmolenka nisam siguran kako bi se snašao u engleskoj + skup je mnogo.Mada kako se priča posljednjih dana i Salah postaje veoma skup za svoj kvalitet, tako da bi se ja okrenuo nekom drugom krilu.To ne bi bio Yarmolenko.

"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
- donCorleone1892
- Kontakt:
Koliko to para traži Basel matereti? 

- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Na kraju bi Salah vjerovatno koštao oko 15. 

sve preko 10 miliona za salaha je puno. bolje i ne dovesti ni jednog igraca u januaru nego bacati pare, ne treba nam novi alberto, aspas, borini, illori...
You are someone else I am still right here
Naravno, za igrača iz takve lige je baš previše. Sjetite se klipova Assaidija za kojeg smo dali 3 miliona...Salah je dobar, ali dati za njega 15 je čista glupostfera je napisao/la:sve preko 10 miliona za salaha je puno. bolje i ne dovesti ni jednog igraca u januaru nego bacati pare, ne treba nam novi alberto, aspas, borini, illori...
Klopp for the kop!
Haris Arapović, neka ti dragi Allah podari Džennet.
Haris Arapović, neka ti dragi Allah podari Džennet.
- LiverpoolREDS
- Kontakt:

“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.
- BeyKopites
- Kontakt:
Bayern je jednog Shaqirija platio 10m funti, ne vidim razlog da Liverpool plati 15m Salaha koji nije bolji od Shaqirija.
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
Mislim da nema potrebe porediti Salaha sa ovim navedenim igracima, jer on nije enigma i zna se njegov kvalitet vrlo dobro. Uostalom pokazao je to na evropskoj sceni, i to je neko merilo.fera je napisao/la:sve preko 10 miliona za salaha je puno. bolje i ne dovesti ni jednog igraca u januaru nego bacati pare, ne treba nam novi alberto, aspas, borini, illori...
+1BeyKopites je napisao/la:Bayern je jednog Shaqirija platio 10m funti, ne vidim razlog da Liverpool plati 15m Salaha koji nije bolji od Shaqirija.
U januaru itekako treba biti pažljiv sa transferima

Ja te volim, volim Željo..
- LiverpoolREDS
- Kontakt:
Bayern jednog Lewandovskog uopste nije platio,Bayern je ime Liverpool je to nekad bio,15 mil je sasvim realno za SalahaBeyKopites je napisao/la:Bayern je jednog Shaqirija platio 10m funti, ne vidim razlog da Liverpool plati 15m Salaha koji nije bolji od Shaqirija.
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.
Sa Lucasovog derneka

Sturridge i Sakho ce biti spremni za mec sa Stoukom, a Brendan je upravo rekao da ce u naredna 24 sata donijeti odluku da li ce Daniel poceti mec.
Znaci tandem Skrtel - Sakho ponovo. Ako Danny pocne imacemo SSS u napadu. Uvaliti dva komada i vratit' se kuci.
Znaci tandem Skrtel - Sakho ponovo. Ako Danny pocne imacemo SSS u napadu. Uvaliti dva komada i vratit' se kuci.

At the end of the storm there's a golden sky..
http://www.****.com/vesti/trans ... ideo/68573" onclick="window.open(this.href);return false;
Zanimljiv tekst

Zanimljiv tekst

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Heheh,ovaj tekst treba prevesti i postaviti na Kopov forum....

Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
jedva cekam sutra i potpis novog igraca
pa nisam ga sa njima ni poredio prva recenica je u vezi salaha i onda ide tacka. a druga recenica je generalno o nasoj transfer politici.Paradajz je napisao/la:Mislim da nema potrebe porediti Salaha sa ovim navedenim igracima, jer on nije enigma i zna se njegov kvalitet vrlo dobro. Uostalom pokazao je to na evropskoj sceni, i to je neko merilo.fera je napisao/la:sve preko 10 miliona za salaha je puno. bolje i ne dovesti ni jednog igraca u januaru nego bacati pare, ne treba nam novi alberto, aspas, borini, illori...
You are someone else I am still right here
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.