BigBigBang je napisao/la:
Kakav kurcev Berbatov milion puta je ponovljeno da nam treba drugi tip napadaca, bolji je finiser od Girouda i tehnicar ali u godinama je i u svemu ostalom Giroud i Bendtner su bolji tako da nema potrebe da se raspravljamo.
Berba ce i u 50-toj bit bolji od bandere.
Sve to stoji, treba nama neko kao Suarez, Costa i sl. ali do ljetnog prelaznog roka sanse za jedan takav transfer su minimalne. Berba kad bi se doveo, to bi bilo za par miliona i to ugovor na vjerovatno godinu dana. A sigurno bi pomogao ekipi.
ljudi malo off topica al sta ja mogu, pokusavam Sabana da stavim ali mi ne ide, slika se nalazi prva na @marsalovom postu na 3382-goj stranici. Zbunjuje me URL i LINK tu kocim zivce sam pogubio vise kad mi nakon entera opet izbaci sve ispocetka
Arsenator je napisao/la:ljudi malo off topica al sta ja mogu, pokusavam Sabana da stavim ali mi ne ide, slika se nalazi prva na @marsalovom postu na 3382-goj stranici. Zbunjuje me URL i LINK tu kocim zivce sam pogubio vise kad mi nakon entera opet izbaci sve ispocetka
Evo sad ću ti ja poslat upute kako na pp.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
A jbg na brzinu pravio ovo, nisam mislio da ce ovako ispast.
Meme, evo sad sam pokusao staviti Himnu u ovaj klip ali ne može zato što ybeni Djouru kvari sve, frajer melje ne zatvara usta tako da se ne može nikako uklopiti u ovo, ili može ali ja nisam toliko spretan s ovim programima et.
QUARTERBACK je napisao/la:A jbg na brzinu pravio ovo, nisam mislio da ce ovako ispast.
Meme, evo sad sam pokusao staviti Himnu u ovaj klip ali ne može zato što ybeni Djouru kvari sve, frajer melje ne zatvara usta tako da se ne može nikako uklopiti u ovo, ili može ali ja nisam toliko spretan s ovim programima et.
hahah morao je mazlum pokvariti sve majke mi ma vjerujem u tvoje sposobnosti muchacho, tu eres muy bien...