Facebook (pitanja, problemi...)
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Facebook (pitanja, problemi...)
Što priznavat 

I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Alo ljudi,rekao sam da nalazi,nisam rekao da me je*e (ili da će me ostaviti) zbog togaiVar je napisao/la:e ako će ti s*ati zbog toga, posalji je u pi.cku materinu. vaš život je počeo od dana kad ste se skontali, a ne od prije, prošlost se ne dira...gojzerica je napisao/la:AuuuuuuuuuuBelieve je napisao/la:Kako da vidim sve svoje postove što sam ikada objavio?
Sad mi cura nalazi tamo neke postove prije 5-6 godina,a ja to ne mogu naći kada ja tražimbriši profil.

Samo se smije onako dobronamjerno

usput,shvatio sam kako obrisati

You'll never walk alone.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
don't care brah. I would bang her what so eva' 

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Hahahahaha, slika je zakucala. (Y)
A ja imam jedno pitanje.. kada odem na nečiji profil, piše npr. 18 zajedničkih prijatelja a kada uđem da vidim ko su ti zajednički učita ih samo 7-8 npr. I tako se dešava za sve osobe kojima su zaštićeni prijatelji (msm ono da se ne može vidjeti broj prijatelja i to). Jel' to samo do mog fb-a ili je svima tako
A ja imam jedno pitanje.. kada odem na nečiji profil, piše npr. 18 zajedničkih prijatelja a kada uđem da vidim ko su ti zajednički učita ih samo 7-8 npr. I tako se dešava za sve osobe kojima su zaštićeni prijatelji (msm ono da se ne može vidjeti broj prijatelja i to). Jel' to samo do mog fb-a ili je svima tako

Il club piu titolato al mondo!
-
- Kontakt:
istoDonPippo9 je napisao/la:Hahahahaha, slika je zakucala. (Y)

Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!
Kakav je sad ovo fazon sa chatom, vise nema zaseban prozor kad pricas sa vise osoba nego sa strane jednog nesto malo ko notifikacija pa moras prebacivat za svaki ?!
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
-
- Kontakt:
Daj sliku.
kako mislis?Elegant je napisao/la:Kakav je sad ovo fazon sa chatom, vise nema zaseban prozor kad pricas sa vise osoba nego sa strane jednog nesto malo ko notifikacija pa moras prebacivat za svaki ?!
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Sad mi se vratilo normalno ako se ponovi uradit cu sliku pa cete vidjeti, cudno nekako izgleda.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Ja koliko znam to se desava kada komuniciras sa vise od 4 osobe.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
kod mene fb izblijedio, jedva citam imena ovih s chata, jel tako bude kad se promjeni ili?
15.10.2013.
Obolio brateKaunas je napisao/la:kod mene fb izblijedio, jedva citam imena ovih s chata, jel tako bude kad se promjeni ili?

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
oj nisam valjda, al sve je mogućeSabinho je napisao/la:Obolio brateKaunas je napisao/la:kod mene fb izblijedio, jedva citam imena ovih s chata, jel tako bude kad se promjeni ili?

15.10.2013.

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
M.T. ?miki_92 je napisao/la:![]()

@Belmin nope
nesto kao V.H.

nesto kao V.H.

E jbg, lici mi na jednu fuficu iz Zenice, al ajd za svaki slucaj mi pošalji link od fb na pp 

- Marsal
- Kontakt:
Bezveze ova Huremovićka...nema ništa posebno na sebi, dobra za odgorit i ništa više.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
normala brate, neces je zenit' sigurnoMarsal je napisao/la:Bezveze ova Huremovićka...nema ništa posebno na sebi, dobra za odgorit i ništa više.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.