Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Dok se Varane ne vrati i izbaci Ramu iz prve,muci cemo se mi dugo pogotovo defanzivno,ljudi nam iz 3-4 poteza prave gol sanse .
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Ne znam kojoj to ekipi Alonso ne bi falio,na kraju ovo večeras nije pokazatelj ničega,sačekajmo drugo poluvrijeme za ocjenu tekme ,dosadno to više sa Ozilom.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Ma mene nervira sto oni ne trce nikad dovoljno,ko picke kakve po terenu ,nema visokog timskog presinga ,presing vrse 1 ili 2 igraca bezuspjesno. Svaku drugu utakmicu izgledaju ko da ih ko tjera da igraju.
Oni i dalje igraju vecinu kao da su tu ozil i alonso uvijek,a bas to moraju zamjeniti trkom i presingom .
Jer kad nema Alosna nema brzih dugih lopti koje ce izbaciti pola protivnicke ekipe,i otvoriti prazan prostor.
A nema ni ozilovih pasova s ocima ,izbacivanja igraca i sl.
Koji god je trio igrao ove sezone iza benza niej bio sposoban odigrati 3-4 pasa ,akciju ,nista ,sve nesto na silu.
Nek se objese svi ,debili
Oni i dalje igraju vecinu kao da su tu ozil i alonso uvijek,a bas to moraju zamjeniti trkom i presingom .
Jer kad nema Alosna nema brzih dugih lopti koje ce izbaciti pola protivnicke ekipe,i otvoriti prazan prostor.
A nema ni ozilovih pasova s ocima ,izbacivanja igraca i sl.
Koji god je trio igrao ove sezone iza benza niej bio sposoban odigrati 3-4 pasa ,akciju ,nista ,sve nesto na silu.
Nek se objese svi ,debili
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Bravo Benz 

1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
benzema ti jedini igra veceras covjece bozijiemir18 je napisao/la:Bravo Benz
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Ma ono napadac mora hladnkrvno rjesavati, zalaganje je na nivou.LenBias je napisao/la:benzema ti jedini igra veceras covjece bozijiemir18 je napisao/la:Bravo Benz
Evo i Ronaldo sad,jeste baksuzna ova Osasuna

To Hese care,ovo je potvrda prvih 11 dragulj :Kafa:
Ali se nece Ronalda
Ali se nece Ronalda

crno i belo jeseee..bravo momcino
pregazi ronaldo benza, rona nemoj nase bolan 

- Consigliere
- Kontakt:
Ovaj Jese ce biti bolji od Ronalda 

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
igra brate mladi Jese
yebote Isco, Bale i neka napucana pojacanja. Ovaj momak je pravo pojacanje Reala i to bez feninga.

yebote Isco, Bale i neka napucana pojacanja. Ovaj momak je pravo pojacanje Reala i to bez feninga.
e jbg sadConsigliere je napisao/la:Ovaj Jese ce biti bolji od Ronalda

Ronaldo zvjer sve stiže na terenu 

Mandrak je uvijek znaolet3 je napisao/la:igra brate mladi Jese![]()

Ovolikog talenta haman ni Real ne moze sjebati.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Luka MOTM
Ramos nije dobio zuti

Ramos nije dobio zuti

Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
- Consigliere
- Kontakt:
Yebote, ponekad mi nedostaju one utakmice u Madridu kad bi redovno otvarali sa 0:1, 0:2, pa onda trka, frka, stizi
Mourinho je od nas napravio dosadnu ekipu
Odbrana Osasune odigrala za 10
Ronaldo out totalno, jedan od njegovih losijih partija u bijelom dresu.
Benzema se fino trudio, i odmah je i drugaciji tretman navijaca dobio.
Ne bi bilo lose da Valncia prodje Atletica, do finala bi imali nekoliko tezih treninga... I onda se poklat' sa separatistima u Valenciji

Odbrana Osasune odigrala za 10

Ronaldo out totalno, jedan od njegovih losijih partija u bijelom dresu.
Benzema se fino trudio, i odmah je i drugaciji tretman navijaca dobio.
Ne bi bilo lose da Valncia prodje Atletica, do finala bi imali nekoliko tezih treninga... I onda se poklat' sa separatistima u Valenciji

Fit Tony: I keep my friends close...
Ruzna utakmica skroz. Modric igrac utakmice.
hvala bogu da nijemci nisu igrali večeras, mislim da bismo poflautali i od osasune.
naprijed rejal
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.