ee haveru radim seminarski na temu Bh klubovi u europi,pa ako ti nije problem da mi napises sa kim je sve zeljo igrao posljednih 5 godina u europi,jer nemogu nigdje da nadjem,unaprijed hvalaaPirke_TM87 je napisao/la:Hahahaha sta se ba ti kitaru javljas, ljudi dizu vec drugi stadion a vi nemate ni livadu, a kamoli stadion, jos uvijek ste podstanarimaroonboy je napisao/la:nadam se da necete dopustiti rusenje ovog stadiona, a sto se tice gradnje novog, to su samo bajke, isto kao sto je prije dvije godine uradjen projekat za pokrivanje i modernizivanje koseva pa nista od toga. isto kao sto je oimšik najavio gradnju stadiona pa nista od toga ne bi.BrigateBL je napisao/la:Stadion se nece rusiti dok se ne izgradi novi.
Projekat je vec napravljen bice to stadion sa 22.000 mjesta i gradice se kod studentskog kampusa. Finansijeri su grad banjaluka i neki njemacki konzorcijum. POred toga grade su jos tri pomocna terena
a i gradnja stadiona i to onakvog kkav ste zamislili duugo traje, a nesto su mi uranili s arusenjem postojecegMaleni uvijek bili, takvi ste i sad, takvi cete i ostati
FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
-
- Kontakt:
Ovo je za ovog HordeZla...Hahahahahahaha Halo kompleks, necu da budem papak pa da se sa tobom raspravljam na temi Borca... Ne zivimo mi od stare slave, pa je bolje i vama da gledate na buducnost a ne na proslost...A za nasu proslost mogao bi napisati jedan doktorat, dok vasa proslos ne obuhvata gradivo jednog obicnog referata iz osnovne skole... tako da me to bas ne interesuje 

nebi se reklo....al moze bit da si se pogresno izrazio,vjerovatno si mislio da bi voljeli da nezivite od stare slave,al haj greske se dogadjaju....imas mahenje od menePirke_TM87 je napisao/la:Ovo je za ovog HordeZla...Hahahahahahaha Halo kompleks, necu da budem papak pa da se sa tobom raspravljam na temi Borca... Ne zivimo mi od stare slave, pa je bolje i vama da gledate na buducnost a ne na proslost...A za nasu proslost mogao bi napisati jedan doktorat, dok vasa proslos ne obuhvata gradivo jednog obicnog referata iz osnovne skole... tako da me to bas ne interesuje

ma kakav milion ,kad bih ga za pola dali ja bih bio presretan,ali eto vidjet cemo nego da Stila predje u Seltik tu su pare nama,a od Dzeke da nepricam?borac_sampion je napisao/la:**** ja majku zeljo uvali bekrica za milion mi cemo vranjesa za 50.000![]()
Petric najvjerovatnije ostaje u Standardu!Vranjes odlazi isto,znaci potrebna su ozbiljna pojacanja.
Treci put castimo
pa dobili smo ih, evo puzija...a eto i vukelje...tatamata je napisao/la:Petric najvjerovatnije ostaje u Standardu!Vranjes odlazi isto,znaci potrebna su ozbiljna pojacanja.

nas klub nas grad...samo nama pripada! L'87
"TRECI PUT CASTIMO"
"TRECI PUT CASTIMO"
Puzigaca je,nazalost,jedino pravo pojacanje...Ovo ostalo nista.radebl je napisao/la:pa dobili smo ih, evo puzija...a eto i vukelje...tatamata je napisao/la:Petric najvjerovatnije ostaje u Standardu!Vranjes odlazi isto,znaci potrebna su ozbiljna pojacanja.
Treci put castimo
Dao sam malo vremena ljudima da vidim da li će se išta pokrenuti,ali sad je već poprilično izvjesno da je i ova Uprava jedna šarena laža,bez obzira što je prepuna zvučnih imena,Šuput bankar,Kopanja medijski magnat,Stanetić direktor KBC,Čedo Savić,Tegeltija sudija i još mnogi,mislim da niko tu ne donosi nijedan dinar u Borac i ne znam kakva im je uopšte uloga,osim medijskog eksponiranja.Očekujem tavorenje,borbu sa tužbama,dugovima,nemogućnost dobijanja licence za evro takmičenja i sl. Tih 700 000 godišnje koje daje grad ćr uglavnom ići na presipanje iz šupljeg u prazno,vraćanje starih dugova,igrači će biti nezadovoljni,stadion će biti neuslovan kao i sada i godinama se neće ništa promjeniti.
Pošto nisam od onih koji samo kritikuju,evo šta bi po meni bilo rješenje.
A-Izvršiti privatizaciju kluba,da ne elaboriram kako,uglavnom od sredstava dobijenih prodajom iz emisije akcija,vratiti stare dugove i krenuti naprijed.
B-Ako već neko koči privatizaciju,onda treba ugasiti klub,i formirati novi,ako je sad FK Borac,onda osnovati FK Borac Banjaluka ili obrnuto....Krenuti od najnižeg ranga takmičenja,Druge lige RS,neopterećen dugovima,za te novce koje grad izdvaja dovesti vrhunskog trenera da bude direktor omladinske škole,zatim,pošto troškovi takmičenja u tim ligama nisu skupi,ostatak novca ulagati u trening centar sa dva terena sa vještačkom travom,u rekonstrukciju gradskog stadiona da ispunjava sve, pa i najsitnije kriterijume Uefa,za dvije-tri godine se sa tim dječacima vratiti u Premijer ligu BiH i imati dobro selektovan tim od naše djece i najtalentovanijih dječaka iz Bosanske Krajine (to bi bio zadatak tog skupo plaćenog direktora Omladinske škole,koji bi imao veću platu nego trener prvog tima), imali bi trening kamp,odličan stadion,očišćene dugove i sve preduslove da sa par ciljanih,pravih, pojačanja iz Srbije i okruženja imamo evropsku perspektivu za dugi niz godina.
Znam da će sad neko reći,vidi budale,on bi da Borac ide u treću ligu,ali ja se bojim da će doći 2013 a da ćemo mi pričati o istim ovim stvarima o kojima sad pričamo,o upravi koja nas laže,o naslijeđenim dugovima,neuslovnom stadionu i nedostatku mjesta za trening.
Znam da bih bio u velikoj manjini,ali ja bih išao na svaku utakmicu i u najnižem rangu,i kad bi gostovala Crvena Zemlja ili Omladinac iz Brestovčine,a vjerujem i da bi dosta pravih navijača dolazilo,ne zbog toga da gleda Borčeve pobjede od 6-0 ili n 8-0,već da kupovinom ulaznice pomogne vraćanju kluba na zdrave noge.
Idealno bi bilo da oni koji su doveli klub u ovakvu situaciju odgovaraju za utrošena sredstva,ali znajući da od toga nema ništa,zadovoljan bi bio da novi klub preuzmu pravi entuzijasti i moralni ljudi i stručnjaci bez mrlje u biografijama.
Nisam pravnik,ali ne znam da li bi se moglo nešto iskombinovati,da novac od prodaje ovog sadašnjeg tima (Bilbija sam vrijedi oko 400 000 euro!),udje kao osnivački kapital u taj novi klub,gdje bi nam tek tad bio kraj! Ali bojim se da ako bi ovaj išao u stečaj,da bi se od tog novca namirivali povjerioci,mada nisam siguran,jer nije Borac preduzeće da ide u stečaj,već udruženje građana,tako da se možda može samo ugasiti ali za to bi trebalo angažovati dobrog advokata.
PS Gradonačelniče,ako čitaš ovo,daj mi FK Borac na upravljanje 5 godina,i imaćeš uz Dinamo i Partizan najbolje organizovan klub u regionu,krećemo od Druge lige RS,a za pet godina ćeš imati klub koji će biti konstanta u Evropi i igrače prodavati direktno u Lion,Fiorentinu i sl,bez posrednika
Pošto nisam od onih koji samo kritikuju,evo šta bi po meni bilo rješenje.
A-Izvršiti privatizaciju kluba,da ne elaboriram kako,uglavnom od sredstava dobijenih prodajom iz emisije akcija,vratiti stare dugove i krenuti naprijed.
B-Ako već neko koči privatizaciju,onda treba ugasiti klub,i formirati novi,ako je sad FK Borac,onda osnovati FK Borac Banjaluka ili obrnuto....Krenuti od najnižeg ranga takmičenja,Druge lige RS,neopterećen dugovima,za te novce koje grad izdvaja dovesti vrhunskog trenera da bude direktor omladinske škole,zatim,pošto troškovi takmičenja u tim ligama nisu skupi,ostatak novca ulagati u trening centar sa dva terena sa vještačkom travom,u rekonstrukciju gradskog stadiona da ispunjava sve, pa i najsitnije kriterijume Uefa,za dvije-tri godine se sa tim dječacima vratiti u Premijer ligu BiH i imati dobro selektovan tim od naše djece i najtalentovanijih dječaka iz Bosanske Krajine (to bi bio zadatak tog skupo plaćenog direktora Omladinske škole,koji bi imao veću platu nego trener prvog tima), imali bi trening kamp,odličan stadion,očišćene dugove i sve preduslove da sa par ciljanih,pravih, pojačanja iz Srbije i okruženja imamo evropsku perspektivu za dugi niz godina.
Znam da će sad neko reći,vidi budale,on bi da Borac ide u treću ligu,ali ja se bojim da će doći 2013 a da ćemo mi pričati o istim ovim stvarima o kojima sad pričamo,o upravi koja nas laže,o naslijeđenim dugovima,neuslovnom stadionu i nedostatku mjesta za trening.
Znam da bih bio u velikoj manjini,ali ja bih išao na svaku utakmicu i u najnižem rangu,i kad bi gostovala Crvena Zemlja ili Omladinac iz Brestovčine,a vjerujem i da bi dosta pravih navijača dolazilo,ne zbog toga da gleda Borčeve pobjede od 6-0 ili n 8-0,već da kupovinom ulaznice pomogne vraćanju kluba na zdrave noge.
Idealno bi bilo da oni koji su doveli klub u ovakvu situaciju odgovaraju za utrošena sredstva,ali znajući da od toga nema ništa,zadovoljan bi bio da novi klub preuzmu pravi entuzijasti i moralni ljudi i stručnjaci bez mrlje u biografijama.
Nisam pravnik,ali ne znam da li bi se moglo nešto iskombinovati,da novac od prodaje ovog sadašnjeg tima (Bilbija sam vrijedi oko 400 000 euro!),udje kao osnivački kapital u taj novi klub,gdje bi nam tek tad bio kraj! Ali bojim se da ako bi ovaj išao u stečaj,da bi se od tog novca namirivali povjerioci,mada nisam siguran,jer nije Borac preduzeće da ide u stečaj,već udruženje građana,tako da se možda može samo ugasiti ali za to bi trebalo angažovati dobrog advokata.
PS Gradonačelniče,ako čitaš ovo,daj mi FK Borac na upravljanje 5 godina,i imaćeš uz Dinamo i Partizan najbolje organizovan klub u regionu,krećemo od Druge lige RS,a za pet godina ćeš imati klub koji će biti konstanta u Evropi i igrače prodavati direktno u Lion,Fiorentinu i sl,bez posrednika

Odlično napisan tekst, zaista, samo je problem u tom donjem dijelu :" da klub preuzmu pravi entuzijasti, moralni ljudi ljudi bez mrlje u karijeri", najveći problem je upravo taj dal smo mi u stanju da nađemo takve ljude...
Zaista bi tebalo da se učini nešto na saniranju situacije u klubu, al ja sam nepopravljivi optimista...
U prošli četvrtak je u Banjaluci boravio jedan za naše uslove vrhunski igrač koji je trenutno član jednog od kluba iz bivše tzv velike četvorke, pa vam mogu reći da je uopšte nevjerovatno koliko su i ljudi iz tih za nas velikih klubova upoznati sa stanjem u Borcu...
Ja ga pitam kakve su šanse da dođe kod nas, a on se smije i kaže, samo spremite lovu i ja sam vaš...
Zaista bi tebalo da se učini nešto na saniranju situacije u klubu, al ja sam nepopravljivi optimista...
U prošli četvrtak je u Banjaluci boravio jedan za naše uslove vrhunski igrač koji je trenutno član jednog od kluba iz bivše tzv velike četvorke, pa vam mogu reći da je uopšte nevjerovatno koliko su i ljudi iz tih za nas velikih klubova upoznati sa stanjem u Borcu...
Ja ga pitam kakve su šanse da dođe kod nas, a on se smije i kaže, samo spremite lovu i ja sam vaš...
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
ja ne znam kako borac ne uzima igrace iz recimo sanskog mosta prijedora bihaca vec ti momc idu u zagreb split
skauting jako slab
skauting jako slab
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
-
- Kontakt:
ja msm da se dug moze vratiti kad bi dosli pravi ljudi...kako je onaj iz zvezde vratio 6 mil duga za pola god 

TREĆI PUT ČASTIMO
-
- Kontakt:
skauting je slab u svim klubovima u premier ligi BiHtax je napisao/la:ja ne znam kako borac ne uzima igrace iz recimo sanskog mosta prijedora bihaca vec ti momc idu u zagreb split
skauting jako slab

TREĆI PUT ČASTIMO
Ipak, to je zvezda, teško je porediti nas i Zvezdu, jer oni nekog svog prosječnog igrača uvale za tri četiri miliona eura, a mi o tim iznosima možemo samo sanjati...borac_sampion je napisao/la:ja msm da se dug moze vratiti kad bi dosli pravi ljudi...kako je onaj iz zvezde vratio 6 mil duga za pola god
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
- Simpatizer
- Kontakt:
Evo, izgleda da je stigao Vukobratovic i poceo da trenira sa ostalim igracima. Dogovor sa Vukeljom u toku sedmice...
HAJ FAJV
Vukobratovic, je li to onaj sto je igrao za Zvezdu prosle godine?Simpatizer je napisao/la:Evo, izgleda da je stigao Vukobratovic i poceo da trenira sa ostalim igracima. Dogovor sa Vukeljom u toku sedmice...
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Pa ajde i to je nešto...Simpatizer je napisao/la:Evo, izgleda da je stigao Vukobratovic i poceo da trenira sa ostalim igracima. Dogovor sa Vukeljom u toku sedmice...
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
- Милош Обилић
- Kontakt:
Зна ? & $ $ траје ? &? - $ " на " ", јер овог " " / не '. Туга " ? % $ $ % &. 

? & ?, & $ " ње...
- Simpatizer
- Kontakt:
Cini mi se da jeste igrao. Daj napisi nesto o njemu ako znas i ako ti nije mrsko.Devil je napisao/la:Vukobratovic, je li to onaj sto je igrao za Zvezdu prosle godine?Simpatizer je napisao/la:Evo, izgleda da je stigao Vukobratovic i poceo da trenira sa ostalim igracima. Dogovor sa Vukeljom u toku sedmice...

Evo i jedan klip:
HAJ FAJV
- Simpatizer
- Kontakt:
Na ovom klipu se vidi da mali ima dobar dugi pas. E sad, i Stanceski je bio dobar na klipu. 

HAJ FAJV
Sta da se o njemu napise,mlad igrac rodjen 1988 godine.U Zvezdu dosao kao jedan od brojnih pojacanja ali je na Marakani odigrao samo 2 utakmice u kojima nije pokazao apsolutno nista.Proslu proletnu polusezonu proveo je u Indjiji gde je igrao sasvim solidno(ipak je to druga liga)i postigao 1 ili 2 gola nisam siguran.Ovu sad polusezonu nisam ga nigde vidjao ne znam da li je ostao u Indjiji.Ne znam kakav ce biti vama za Premijer ligu ali ovo vamo sto je pokazao je negde oko ocene 3/5.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.