Bundesliga

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Prednost Bayerna nad drugoplasiranim će biti:

1) 7 bodova
30
32%
2) 10 bodova
22
24%
3) 15 ili više
41
44%

Ukupno glasova: 93

Greivis
Kontakt:

Re: Bundesliga

Post Postao/la Greivis » 09 jan 2014, 21:58

quadro je napisao/la:
Greivis je napisao/la:Krmka Ulija ubrzo ceka zatvor. Sramota da je ovim zemljoradnicima kriminalac uzor. Tuzna vremena.
Tuzna vremena da pojedinci nazivaju određene ljude pogrdnim imenima bez da imaju iole znanja o njima. To dovoljno govori o kućnom odgoju.

Oklada u trajni ban da Uli neće u zatvor?
Zasto je lose sto kriminalca nazivam krmkom? Eto nek bude rumenko ako je ljepse.

Ne bih se kladio. Pun je rumenko love, a znamo da je ona u danasnjem svijetu sve. Moguce da ce se izvuci, ali to ne mijenja cinjenicu da je KRIMINALAC.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 09 jan 2014, 22:00

Greivis je napisao/la:
Ne bih se kladio. Pun je rumenko love, a znamo da je ona u danasnjem svijetu sve. Moguce da ce se izvuci, ali to ne mijenja cinjenicu da je KRIMINALAC.
Svjestan si i ti sam da od tog zatvora nema nista samo lupas ko maksim po diviziji.
Prihvati opkladu, ako ode Ulli u zatvor idemo i ja i quadro sa foruma, u suprotnom ista sudbina tebe ceka.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 09 jan 2014, 22:02

Gori ste mi vi kriminalci sto se lozite na ovakve postove :D
Thomas Müller - Fußballgott

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 09 jan 2014, 22:03

Vec sam objasnio da me ne bi cudilo da ne ode, cak bi to bilo i ocekivano. Da li treba da ti crtam?

On nije obican, normalan gradjanin, vec debeli, rumeni krmak Uli. Spasit ce svoju zicagu vec nekako.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

quadro
Kontakt:

Post Postao/la quadro » 09 jan 2014, 22:03

Greivis je napisao/la:
Zasto je lose sto kriminalca nazivam krmkom? Eto nek bude rumenko ako je ljepse.
Zato što nitko nije bezgrešan i siguran sam da si i ti nekada nešto ukrao, bilo kao klinac, adolescent ili odrastao čovjek.

Dakle, prateći tvoju logiku, ti si krmak. ;)
Ne bih se kladio.
Pas koji laje ali ne grize. **** li si.

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 09 jan 2014, 22:05

Ovaj sad poredi utaju poreza sa kradjom bombone u prodavnici. :lol:

I ne, nisam ni to krao.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 09 jan 2014, 22:06

'ta ce @Greivis drugo, nego lupati. Samo ignore. 8-)
#divovi

quadro
Kontakt:

Post Postao/la quadro » 09 jan 2014, 22:13

Greivis je napisao/la:Ovaj sad poredi utaju poreza sa kradjom bombone u prodavnici. :lol:

I ne, nisam ni to krao.
Nisi nikad policajcu dao malo sa strane da ti ne napiše kaznu za prebrzu vožnju ili za nevezanje pojasa?

To ti dođe na isto kao i utaja poreza. ;)

I dalje ne želiš okladu?

Pas koji laje, ne grize.

Pale_Companion
Kontakt:

Post Postao/la Pale_Companion » 09 jan 2014, 22:16

Pa ljudi što vam je ? Božemeprosti u kakvom vi neznanju živite? Zar ne znate zašto Rode dolazi :roll: ?

Treba neko u hladnim zimskim danima da zagrije Pepunu stolac prije nego dotični izađe na travnjak Allianz Arene da mu se guza ne bi smrznula slučajno.

Kad već imaju para na bacanje bolje dati Rodeu mjesečnu plaću nego instalirati grijače, a mulcu Rodeu će to biti zasigurno vrhunac karijere.

Evo već je krenuo sa intezivnim pripremama

slika

Sarkazam off...

Najviše mi je u svoj ovoj priči žao Eintrachta koji je mogao zaraditi možda i desetak miliona na prodaji Rodea... Ovako će Bruchhagen i Veh samo dobiti doživotan supply kobasica od Ulia osobno... Čuo sam da će s tim hraniti i onog njihovog čuvenog orla.

slika

Evo čitam hoće Bayern i Matića iz Benfice, malo im je veznjaka izgleda :?
Agieren statt reagieren

quadro
Kontakt:

Post Postao/la quadro » 09 jan 2014, 22:36

A, de mi reci što je s De Jongom? Monchengladbach dao pozamašnu sumu za njeg, a sad na kraju sezone ide ća.
Bolje da su te novce donirali ili pak dali Uliju da nešto korisno napravi s njima. ;)

Prvo počistit vlastito dvorište, a onda kenjat drugom.

Pale_Companion
Kontakt:

Post Postao/la Pale_Companion » 09 jan 2014, 22:51

Evo već sam počeo

slika
Agieren statt reagieren

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 09 jan 2014, 22:59

Pale_Companion je napisao/la:Evo već sam počeo
Poce ti trolat jarane sto je bas neuobicajeno za tebe :lol:

Pale_Companion
Kontakt:

Post Postao/la Pale_Companion » 09 jan 2014, 23:04

Bilall je napisao/la:
Pale_Companion je napisao/la:Evo već sam počeo
Poce ti trolat jarane sto je bas neuobicajeno za tebe :lol:

Yebiga jarane vidiš šta ova bundesligaška pauza uradi od mene :( :D

Neka malo humora...

Ali iskreno sad nisam mislio da trolam, iznio sam mišljenje za transfer Rodea uz poveću upotrebu sarkazma, nadam se da nisam nikoga uvrijedio ;) ...

A gospođu Doubtfire sam ubacio jer koliko god ona nema veze s Bundesligom toliko De Jong nema veze sa Rodeom...
Agieren statt reagieren

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 09 jan 2014, 23:57

"Tradicionalno" dosadne prve sedmice u Novoj godini na forumu ponovo razdrma Bayern. :mrgreen:
Dominacija na svim poljima nastavljena pa se "Forumskim žutim" ponovo pridružuju topnici predvođeni srebrenom kantom(Ne morate da žurite, dobit ćete svoje na vrijeme, strpite se malo) 8-)
Inače, ne morate vi da brinete o Bayernovim igračima, Ulli i kompanija su bezbroj puta pokazali da u tome nemaju konkurenciju.Mislim, hvala, ali fakat ne treba 8-)
@Pale malo iznenadio ali vjerovatno iz dosade jer nema zanimljivijih stvari za praćenje trenutno ;)
P.S.Dobrodošao u instituciju protiv koje si "počeo" karijeru!
[youtube][/youtube]
41.21.1.

25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 10 jan 2014, 00:46

quadro je napisao/la:A, reci mi, kakve koristi Evonik ima? :lol: Još gore prijatelju.
Evonik je lokalna kompanija iz hemijske industrije, dok je VW/Audi brend za koji su cula i najzaostalija eskimska plemena s kandskog sjevera. E deder ti meni reci ko su tu okoristio od reklamiranja? :?
quadro je napisao/la:I, ja znam. Ja. :mrgreen:
Ma znas ti qrac moj.
quadro je napisao/la:Hm, ne vidim baš što navijačima Bayerna smeta kod BvBa?
Roki, pa prvi tu imas vise postova (iskljucivo provokatorskih) na Dortmundovoj temi, nego na "maticnoj". Sto bi rekli ameri - TOUCHDOWN! :lol:

PS: Ali fakat kojeg klinca ce jajarima Rode? Vidim neki ga vec mecu na avatar, jbga i on je iz ljubavi dos'o. :lol:
Der Mann für die entscheidenden Tore.

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 10 jan 2014, 01:05

[youtube][/youtube]

Rode zna šta su pare, od ljubavi se ne živi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Šta ću ja u Dortmundu kada para nema tu , pare ,pare, pare, :lol: :lol: :lol:
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 10 jan 2014, 03:52

Glavna maskota foruma i vjeciti kandidat za kantu (koju neopravdano nije osvojio) @Greivis nastavlja po starom :lol:
Cista uzivancija je citati sta doticni izvaljuje 8-)
Kanto mozes ti to bolje 8-)

Vidjeli smo kakvi su na opkladama mali arsići, pobjegose kao zadnji olosi, kada je trebalo u trajni ban baciti opkladu,nigdje nijednog,tako da ne vrijedi ;)

quadro
Kontakt:

Post Postao/la quadro » 10 jan 2014, 12:26

@Hare_BvB

Bojim se da mi nisi razumio ili se ipak samo praviš malo blesav. :D
Hare_BvB je napisao/la:
quadro je napisao/la:Jer su im sponzori. I od toga imaju koristi.
Ja ne znam ikog da je kupio auto na osnovu toga sto se reklama za isto nalazi na fudbalskom dresu/pored terena/na tribini. A ti? :?
I onda nakon ovoga kažeš kako su za Audi maltene čuli svi na svijetu, a da je Evonik "lokalna" firma. Pa sad ja tebe pitam prijatelju,. kakve koristi Evonik ima što im ime piše na dresu BvB-a? Jesi ti možda kupio ne proizvod od Evonika? Nisi. Jel znaš nekog tko jest? Ne znaš.

Dakle, zašto Evonik uopće sponzorira BvB? Mutna su mi to neka posla. Znaš li možda je čelni čovjek Evonika strastveni navijač BvB-a? Nije li to onda sukob interesa? Hm, nije ni BvB baš tako bezgrešan. ;)

Prle
Kontakt:

Post Postao/la Prle » 10 jan 2014, 13:24

FRANK RIBERY je napisao/la:Rode zna šta su pare, od ljubavi se ne živi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Al zato ih ima Wolfsburg :lol: :lol: :lol: :lol: i boli nas kuki što je zanimanje za njih u Njemačkoj ravno NULI :lol: :lol:
FC Buy€rn - najveće zlo njemačkog nogometa!

Borussia Dortmund - posljednja šansa za spas Bundeslige!

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 10 jan 2014, 13:37

Prle je napisao/la:
FRANK RIBERY je napisao/la:Rode zna šta su pare, od ljubavi se ne živi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Al zato ih ima Wolfsburg :lol: :lol: :lol: :lol: i boli nas kuki što je zanimanje za njih u Njemačkoj ravno NULI :lol: :lol:
PA da troše koliko imaju , PSG, Man City i ostala buranija bi bila obična sirotinja. Preskromni su koliko bi trebali realno da troše. Očekujem da u budućnosti troše bar ko Bayern na transfere. :lol: :lol: :lol: Salu an stranu, dosta je novca bačeno, nisu znali da iskoriste potencijal koji imaju, gleda najačeg omladinskog pogona i velikih finansijskih sredstava.

VW - prihodi 200 milijardi eura
VW - profit 22 milijarde eura

Ali gledati ih kako ne mogu ni do Evrope, neprocjenjivo :lol: :shock:
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

Odgovori

Natrag na “Bundesliga”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.