ako napusti Dortmund, eto ga u MNU aBdGreivis je napisao/la:Reus je svakako klasa iznad te dvojice. Pogotovo precjenjenog Poljaka, koji je cak i od Girouda vise sansi promasio.Kaunas je napisao/la:MARCO REUS: "Novac mi nije toliko bitan, Lewi i Gotzeu želim svu sreću, ali mene Bayern nikada neće imat."
Zna se da momciluk ako bude napustao Dortmund ide u Arsenal kod svog idola Rosickog.
Jedini motiv igracima za prelazak iz Dortmunda u Bauern jeste novac. Sreca pa nekima nije sve u tome.
BV Borussia Dortmund
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: BV Borussia Dortmund
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Saurman je napisao/la: Odbio jer su mu se stisle mošnje od konkurencije u Bayernu.Kad bude imao veća muda možda ga Bayern kupi.
Pa jedino je Ribery bolji od njega. Da se mozda nije Mullera uplasio?
Kako god Bauern ga dovesti NE MOZE.
Kaunas, moze i u ManU. Engleska ili Spanija. Vidjet cemo.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Nijedna od ove dvije lige dječice moja.Greivis je napisao/la:Saurman je napisao/la: Odbio jer su mu se stisle mošnje od konkurencije u Bayernu.Kad bude imao veća muda možda ga Bayern kupi.![]()
Pa jedino je Ribery bolji od njega. Da se mozda nije Mullera uplasio?
Kako god Bauern ga dovesti NE MOZE.
Kaunas, moze i u ManU. Engleska ili Spanija. Vidjet cemo.
Zna se čiji je on sin.

Ribery je pedofilcina kojoj nije mjesto na fud. terenu.Greivis je napisao/la:Pa jedino je Ribery bolji od njega.
Der Mann für die entscheidenden Tore.
Potrošiše ljudi dvije stranice na temu Reus-Bayern-Ribery. Kad neko ode u Bayern po cijenu da sjedi na klupi, to je zbog trofeja, a kad ne ode kao Reus, to je zato što se boji konkurencije. Čudna neka logika. Ribery i Reus nisu za poređenje, jer Ribery je stariji i već je dostigao svoj sportski vrhunac. U onom nesportskom segmentu vjerovatno još ima prostora za napredovanje.
Harisone, Harisone jopet me iznenadjujesHare_BvB je napisao/la:Ribery je pedofilcina kojoj nije mjesto na fud. terenu.Blasmefija je tog ulicara spomenuti u istoj recenici s gospodinom kakav je Reus.
Covjek da bi bio pedofil, morao bi sexualno iskoristavati dijete pubertetskog uzrasta, ili mladje, a Ribac je spavao sa zenskom koja je imala 17 let
Niti jedan sud Riberya ne tereti za pedofiliju, jer nema zakonskog osnova. Zahia je spavala sa Karimom Benzemom kada je imala 16 godina, a sa Riberyem kada je imala 17 godina. Da su se oni kojim slucajem samo posexali, onda problema sa zakonom nebi imali, ali je problem sto su Ribery i Benzema placali te sexualne usluge a to je prostitucija. Prostitucija nije dozvoljena mladjima od 18.
I da, ovdje treba reci da je mlada i sexualna Zahia
Bitno je da si ti to uradio
I da ne zaboravim, Reus jos ne moze u istu recenicu sa jednim od najboljih igraca danasnjice.
Ribery nije bio najbolji igrač kad je imao godina koliko Reus ima sad, uz dužno poštovanje.
I nisu baš svi dobro plaćeni fudbaleri skloni da plaćaju prostitutke od 17 godina, pa makar i lagale da imaju 18, nego su im veće ljepotice od te prostitutke žene ili djevojke. Ne treba zaboraviti ni njegove nesportske ispade i dosta crvenih kartona koje je zaradio na način na koji neke druge zvijezde nisu.
Nebitno, bez veze šiljite priču.
I nisu baš svi dobro plaćeni fudbaleri skloni da plaćaju prostitutke od 17 godina, pa makar i lagale da imaju 18, nego su im veće ljepotice od te prostitutke žene ili djevojke. Ne treba zaboraviti ni njegove nesportske ispade i dosta crvenih kartona koje je zaradio na način na koji neke druge zvijezde nisu.
- Marsal
- Kontakt:
Tako je majstore reci im, veliki musliman Bilal Ribery a kraj svoje žene udara maloljetnice. Fuj. I plaća im još.opel je napisao/la:
Nego čitam da ste zainteresovani za malog Serge Gnabrya...doduše nije mal' ako je suditi fizičkom izgledu ali je dosta mlad, tek 18 godina a jak ko crna zemlja. Odlično desno krilo, po meni će biti bolji i od Theo Walcotta. Samo ne znam kakve šanse imate da ga dovedete, jedino ako bi on postao nezadovoljan jer igra stvarno malo, mada možda mu se sad otvori prostor za više minuta kako nema Thea. Trebala bi Borussia tražiti da ga uzme na posudbu, ali sumnjam da želite to sada....da se ne bi opet potegla priča kako pravite igrače za najbolje klubove što nije istina.
Uglavnom ne znam šta da kažem, možete igrat na to da Klopp malcu obeća da će biti standardan, drugačije teško će biti dovesti ga.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Navodno je Marco Reus potpisao petogodišnji ugovor sa Manchester Unitedom vrijedan 130.000 funti sedmično. Cijena transfera iznosi 42.500 miliona funti i Reus će dobiti dres sa brojem 7. Slike i službena potvrda ovog transfera će biti uskoro objavljeni na službenim stranicama.
15.10.2013.
- Marsal
- Kontakt:
Ko je izvor?Kaunas je napisao/la:Navodno je Marco Reus potpisao petogodišnji ugovor sa Manchester Unitedom vrijedan 130.000 funti sedmično. Cijena transfera iznosi 42.500 miliona funti i Reus će dobiti dres sa brojem 7. Slike i službena potvrda ovog transfera će biti uskoro objavljeni na službenim stranicama.
Daily wishes?
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Bild svašta piše, oni će do ljeta dovesti 50-ak igrača u svezi BVBa. I onda kad pogode jedno naše pojačanje, reći će: o tome smo već pisaliMarsal je napisao/la:Nego čitam da ste zainteresovani za malog Serge Gnabrya...dSamo ne znam kakve šanse imate da ga dovedete, jedino ako bi on postao nezadovoljan jer igra stvarno malo, Trebala bi Borussia tražiti da ga uzme na posudbu, ali sumnjam da želite to sada....da se ne bi opet potegla priča kako pravite igrače za najbolje klubove što nije istina.
Šanse za dovođenje Gnabrya su nikakve, još su i bile neke šanse dok nisu produžili ugovor s njim, ne znam dokle mu je stari ugovor išao. Dortmund sigurno neće uzeti nekog igrača na posudbu, a da ga ne mogu kupiti. To sigurno neće raditi.
Imamo mi i većih BAUŠTELA od krilnih veznih igrača, npr. 2 napadača se traže za sljedeću sezonu, a to će dosta koštati. Zatim izvjesno je da se rastajemo s Kehlom nakon sezone, dakle i 1 defanzivni vezni je potreban. A ako Gündo digne sidro i tu ćemo trebat novog igrača. I tu još treba dodati da ćemo povući opciju za kupnju Nurija koja će nas izaći 6 milijuna €. Ukratko nema od Gnabrya ništa.
FC Buy€rn - najveće zlo njemačkog nogometa!
Borussia Dortmund - posljednja šansa za spas Bundeslige!
Borussia Dortmund - posljednja šansa za spas Bundeslige!
Nije Ribery bio najbolji, ali je bio na visem nivou nego sto je Reus danasopel je napisao/la:Ribery nije bio najbolji igrač kad je imao godina koliko Reus ima sad, uz dužno poštovanje.
Dosao je u Bayern sa 24 godine i bio najbolji igrac Bundeslige vec prve sezone
opel je napisao/la: I nisu baš svi dobro plaćeni fudbaleri skloni da plaćaju prostitutke od 17 godina, pa makar i lagale da imaju 18, nego su im veće ljepotice od te prostitutke žene ili djevojke.
Nisu, ali ti trebas prvo procitati moj tekst ako hoces nesto osporavati.
Ja ti ne opravdavam njegova djela po svaku cijenu, ali ne etiketirati covjeka da je pedofil ako nije.
A vidi cega se ti hvatas kao argumenataopel je napisao/la:Ne treba zaboraviti ni njegove nesportske ispade i dosta crvenih kartona koje je zaradio na način na koji neke druge zvijezde nisu..
A mozes li navesti kao argument da je Ribery igrac nad kojim se pravi najvise prekrsaja
Bolje i to nego biti Gay goonerMarsal je napisao/la:Tako je majstore reci im, veliki musliman Bilal Ribery a kraj svoje žene udara maloljetnice. Fuj. I plaća im još.![]()
On barem zna da je Bog stvorio musko i zensko sa razlogom, a ovi gooneri sve pobrkali.
Pa Reus je u sezoni 2011/2012 izabran za najboljeg igraca Bundeslige...znaci sa 22 godine.Bilall je napisao/la: Nije Ribery bio najbolji, ali je bio na visem nivou nego sto je Reus danas![]()
Dosao je u Bayern sa 24 godine i bio najbolji igrac Bundeslige vec prve sezone![]()
Nisam ja stao na stranu onih što su Riberya nazivali pedofilom jer znam da za to nema osnova, a sve ostalo što sam rekao stoji, nisu svi kao on i ne uče fatihe pred utakmicu podignutih ruku dok novine pišu o aferama sa prostitutkama. Što se crvenih kartona tiče, pravili su faulove i na Messiju, da ne nabrajam dalje, pa se nisu drugi tako ponašali, dakle nemam namjeru da nekog blatim, nego samo poredim sa boljim od njega u segmentu ponašanja na terenu i u privatnom životu.
Kakav je bio Ribery u vrijeme kad je imao godina kao Reus, to se ne mogu sjetiti, to što je sa 24 godine bio najbolji igrač Bundeslige ne mora puno da znači, jer Bundesliga godinama nije najjača liga u Evropi. a vidjećemo kakav će biti Reus u narednih šest godina, za koliko je mlađi. Trenutno od njega ne vidim konkretno boljih što i njegova tržišna cijena govori.
Na kraju krajeva, ponavljam, nebitno šiljimo priču.
Kakav je bio Ribery u vrijeme kad je imao godina kao Reus, to se ne mogu sjetiti, to što je sa 24 godine bio najbolji igrač Bundeslige ne mora puno da znači, jer Bundesliga godinama nije najjača liga u Evropi. a vidjećemo kakav će biti Reus u narednih šest godina, za koliko je mlađi. Trenutno od njega ne vidim konkretno boljih što i njegova tržišna cijena govori.
Na kraju krajeva, ponavljam, nebitno šiljimo priču.
Nisam znao iskreno.adnan24 je napisao/la: Pa Reus je u sezoni 2011/2012 izabran za najboljeg igraca Bundeslige...znaci sa 22 godine.
Opet mozemo sad svasta nesta noviditi i traziti argumente, ali sumnjam da ta dva igraca mogu biti na istom nivou danas. Ne vjerujem. Mozda ce nekada Reus biti nivo na kojem je bio Ribery svojevremeno (prve dvije sezone u Bayernu je bio najbolji po mom misljenju), tesko ali moguce. Isto tako mogu reci i za Gotzea.
Dakle vidjeti cemo kako ce se razvijati.
Ovdje je bio samo to predmet osporavanja.opel je napisao/la:Nisam ja stao na stranu onih što su Riberya nazivali pedofilom jer znam da za to nema osnova, a sve ostalo što sam rekao stoji, nisu svi kao on i ne uče fatihe pred utakmicu podignutih ruku dok novine pišu o aferama sa prostitutkama. Što se crvenih kartona tiče, pravili su faulove i na Messiju, da ne nabrajam dalje, pa se nisu drugi tako ponašali, dakle nemam namjeru da nekog blatim, nego samo poredim sa boljim od njega u segmentu ponašanja na terenu i u privatnom životu.
Ne mogu gu ja navoditi da je Ribery napravio dobro djelo sa tom sa tom prostitutkom ako nije.
Sto se tice njegovog ponasanja na terenu imaju dvije strane medalje. Ribery se nerijetko nesportski ponasa, a najcesce to dolazi kao reakcija. I Zidane je bio igracina, ali je opet napravio nesportski potez nad Materazziem, i imas mnogo takvih primjera. Opet, sa sportskog aspekta nemam opravdanja za njih.
U redu, razumjeli smo se.
Došao je novi napadač u BVB U23 - Tim Väyrynen.
Eto već mu je ime upisano pod BVB grbom.
http://www.transfermarkt.de/de/tim-vaey ... 31786.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Inače prvi je strijelac finske lige s 17 golova. Debitovao je i za A-selekciju Finske proitv Mexica. Ima 20 godina i visok je 1,91.
EDIT:

http://www.transfermarkt.de/de/tim-vaey ... 31786.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Inače prvi je strijelac finske lige s 17 golova. Debitovao je i za A-selekciju Finske proitv Mexica. Ima 20 godina i visok je 1,91.
Romelu Lukaku ist Top-Favorit auf die Nachfolge von Robert Lewandowski bei Borussia Dortmund. [A Bola]
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
Je l' Finac dolazi u ovom roku? Mozda se planira sa Duksch-om u prvom timu.
Lukaku bi svakako bio dobra opcija...samo da nisu slagali njegove godine
Lukaku bi svakako bio dobra opcija...samo da nisu slagali njegove godine
Eee, kako se zove onaj mladi rumeni napadac? Duks? Lik je spadalo poput Endi Kerola. Ako od njega bude igrac onda stvarno...
Borusija igra brzo, sa dosta kretanja, duplih pasova itd. Leva je odlicno ucestvovao u igri, kao i Barios ranije. Lukaku nije taj tip igraca. Da se on krece, odigrava duple pasove, utrcava u prazan prostor...? Tesko. Ibrahimovic je klasa pa se opet nije mogao uklopiti u stil igre koji zahtjeva brzu igru sa dosta kretanja.
Sa Lukakuom, Bentakeom, Dzekom i slicnim igracima igra bi izgledala drugacije. Presing je za navedene nepoznanica. Nisam siguran da Klop zeli nesto mijenjati u igri.
Radi presinga teski napadaci su izgubili na vrijednosti.
Borusija igra brzo, sa dosta kretanja, duplih pasova itd. Leva je odlicno ucestvovao u igri, kao i Barios ranije. Lukaku nije taj tip igraca. Da se on krece, odigrava duple pasove, utrcava u prazan prostor...? Tesko. Ibrahimovic je klasa pa se opet nije mogao uklopiti u stil igre koji zahtjeva brzu igru sa dosta kretanja.
Sa Lukakuom, Bentakeom, Dzekom i slicnim igracima igra bi izgledala drugacije. Presing je za navedene nepoznanica. Nisam siguran da Klop zeli nesto mijenjati u igri.
Radi presinga teski napadaci su izgubili na vrijednosti.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

Eh ukoliko uprava BVB-a ovo uradi onda stvarno moze uci u konkurenciju sa HSV-om i Schalke-om kada je najgluplja uprava lige u pitanju.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.