Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Oj gdje njega iskopavopi je napisao/la:Ja kont'o ovaj prvi je u pitanju, al kad poce drugi, prepade se pravoSaurman je napisao/la:[youtube][/youtube]
Pa s obzirom na to sta mu se sve izdesavalo i koliko ga j3be njihov "pravosudni sistem" dobro je da je ikako normalan.vopi je napisao/la:Da, pogotovo u 1:08 i 2:11 se dobro vidi koliko su ga s'ebale. Zalosno je to jbg. kad vidis nekog u takvom stanju, ali svak za sebe bira sta ce raditi sa zivotom a to je i amerika, kad krenes od muzicara pa do glumaca, vidis da ih puno roka a i kod nas ih ima, samo cu reci aca lukas i onaj video sto ima na YT, jbg. nemogu izdrzati bez toga. Ali sto jest jest covjek je na bini jos uvjek masina, pogeldaj klipove u kosovu, steta sto kod nas nije gostov'o.
Ovu stvar sam preslus'o neznam ni ja koliko puta u klubu jednom uvjek pustali i naravno preko Mtv-a kad jos net nije bio popularan, negdje oko 2002\03, tad sam i poceo lumpovati.
Nije prvi kojem je tako.Bosniacum Lilium je napisao/la:MEGAAAAAAAA RESPECT ZA OVO DZONI !!!!!!!!!!!!
a sto se tice DMX-a, njemu je vecina stvari framed
Trenutno korisnika/ca: JuricaSpindl i 7 gostiju.