Bundesliga

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Prednost Bayerna nad drugoplasiranim će biti:

1) 7 bodova
30
32%
2) 10 bodova
22
24%
3) 15 ili više
41
44%

Ukupno glasova: 93

quadro
Kontakt:

Re: Bundesliga

Post Postao/la quadro » 09 jan 2014, 18:56

Blaszczykowski je napisao/la:ma mi jednostavno ne razumimo da buyern ovime samo pomaže drugima - eintrachtu jer su mu rasteretili proračun, a rodeu jer će kod njih imati punu minutažu kad treba odmoriti javija, svinju, thiaga i lahma. tako siroti uli pun zebnje za održavanje kvalitete bl pomaže jačanju konkurencije. kao što davno rekoh - majka tereza svjetskog nogometa.
Više je Bayern i Uli učinio za Njemački nogomet i općenito razvoj sporta nego što će svi ostali Bundesligaši učiniti zajedno.

Vaša mržnja samo jača Bayern. ;)

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 09 jan 2014, 19:04

Naprosto uzivam u kukanju i placu domuzara i raznih likova, njihova nemoc je ocigledna,a nasa nadmoc svakog dana sve jaca i jaca 8-)

Cista uzivancija :D 8-)

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 09 jan 2014, 19:35

Ja ponekad imam osjecaj da se mi trebamo nekome izvinjavati sto imamo previse novca. Bas ruzan osjecaj sto je taj uspjeh dosao predanim radom Ulija i kompanije u zadnjih 30 godina i sto nam ga nije poklonio neki bogati naftas. Toliko me sramota da se vise i ne radujem pobjedama Bayerna. :roll:
#divovi

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 09 jan 2014, 19:38

[quote="adnan24"]@MrMuscle
Vjerovatno se i pretjeruje ali nista neobicno :D

Sigurno je da su krivi i igraci jer svakom covjeku koji ima gram mozga je bilo jasno da Kirchoff i slicni nece dobiti priliku u Bayernu a opet su odabrali taj put...s druge strane Bayern je najveci njemacki klub i sigurno je da je tesko odbiti ponudu istog,posebno ako si clan Mainza,Frankfurta i slicnih klubova.Isto tako,nisu sigurno ovim igracima u startu rekli da ce igrati svaku petu utakmicu po 3 minute...sigurno su obecavali nesto vise.

Poenta je ta da je Bayern poceo dovoditi neke igrace a da ni oni ne znaju zasto jer im apsolutno nisu potrebni.Jedna je stvar kad dovedu Gotzea koji je vec afirmisan igrac a druga stvar kad dovedu Kirchoffa kojem je neophodno da mu u ovom dijelu karijere budu i oprostene neke greske a Bayern to nema kad raditi.

Vise bih volio da takvi igraci odu u Bayer,Gladbach ili Schalke koji su trenutno veci konkurent BvB-u nego Bayern,jer ti igraci su buducnost Bundeslige i glupo je da propadnu u Minhenu.

U potpunosti se slazem sa ovime ;)
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 09 jan 2014, 20:02

moustapha je napisao/la:Ja ponekad imam osjecaj da se mi trebamo nekome izvinjavati sto imamo previse novca. Bas ruzan osjecaj sto je taj uspjeh dosao predanim radom Ulija i kompanije u zadnjih 30 godina i sto nam ga nije poklonio neki bogati naftas. Toliko me sramota da se vise i ne radujem pobjedama Bayerna. :roll:
Kakva bola uprava i qrac-palac. Te pare kojima se razmecu vec 4-5 godina, nisu zaradjene, vec su ih ubrizgali Audi, Adidas, VW, etc. kroz lafo neku dokapitalizaciju i brutalne sponzorske ugovore. Niste valjda toliki naivci pa da fakat pomislite da je jedan krmogojitelj poput Ulija fakat zaradio te pare. :lol: Da ne govorim o bezrezervnoj podrsci Stoiberovih CDU gofana i sl. Nista drugo vec klasicni drzavni projekat. :!:
Der Mann für die entscheidenden Tore.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 09 jan 2014, 20:06

Zajeban taj Stiber :mrgreen: isto kao što je onomad Beckstein bio zadrt za našu nejač.
Hare_BvB je napisao/la: Nista drugo vec klasicni drzavni projekat. :!:
Ok, dokazano kao uspješan projekat. Slijedite ih :!: :?
Vom Jäger zum Gejagten

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 09 jan 2014, 20:15

Hare_BvB je napisao/la: Kakva bola uprava i qrac-palac. Te pare kojima se razmecu vec 4-5 godina, nisu zaradjene, vec su ih ubrizgali Audi, Adidas, VW, etc. kroz lafo neku dokapitalizaciju i brutalne sponzorske ugovore. Niste valjda toliki naivci pa da fakat pomislite da je jedan krmogojitelj poput Ulija fakat zaradio te pare. :lol: Da ne govorim o bezrezervnoj podrsci Stoiberovih CDU gofana i sl. Nista drugo vec klasicni drzavni projekat. :!:
A zasto su Audi i Adidas odabrali bas Bayern? Da nije mozda zato sto je to najvrijedniji brend u i izvan Njemacke? Mozda su trebali uci u dokapitalizaciju propalih milionera. Kad ste dobili ovaj nadimak, vi niste nista drugo radili do kurchili se parama. Sada kada to neko drugi radi, to je drzavni projekat, bla, bla...
#divovi

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 09 jan 2014, 20:32

geronimo je napisao/la:Ok, dokazano kao uspješan projekat. Slijedite ih :!: :?
Neka vatre roki, barem dok ne pocne proljetni dio. :mrgreen: Pa se onda koljite s ovima sto cekaju najdrazeg. :lol:

Nego, zar tebi nije barem malo sumnjivo da je Winterkorn (CEO VW-a) u nadzornom odboru tvog kluba. :mrgreen:

Musto, Audi je u 100% vlasnistu VW-a koji vrti godisnje 20-25 milijardi ojra, pa ti vidi sta za njih predstavlja kompletan jajin godisnji proracun od cca 350-400 milki. ;) Pa oni plate 30 puta toliko poreza na dobit godisnje. Eh zbog cega oni pumpaju lovu u jaju, to i meni nije bas najasnije. O tome kad budem imao vise cajta.

Ja vam jedino zamjeram to mitomanisanje uprave, a istina je da bi ja i ti jednako dobro obavljali njihov posao s takvim gigantom iza ledja. ;) Nego kad se vec dotices te ex-BVB uprave, i ona je bila krimogena kao i ova vasa. Sam znas sta vam onda slijedi. :mrgreen:

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 09 jan 2014, 20:37

Hare_BvB je napisao/la:a istina je da bi ja i ti jednako dobro obavljali njihov posao s takvim gigantom iza ledja. ;)
Sve sami ekonomski virtouzi. :lol:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

quadro
Kontakt:

Post Postao/la quadro » 09 jan 2014, 20:39

Hare_BvB je napisao/la: Nego, zar tebi nije barem malo sumnjivo da je Winterkorn (CEO VW-a) u nadzornom odboru tvog kluba. :mrgreen:
Hoćeš reći da ne smiju biti ili što?
Musto, Audi je u 100% vlasnistu VW-a koji vrti godisnje 20-25 milijardi ojra, pa ti vidi sta za njih predstavlja kompletan jajin godisnji proracun od cca 350-400 milki. ;) Pa oni plate 30 puta toliko poreza na dobit godisnje. Eh zbog cega oni pumpaju lovu u jaju, to i meni nije bas najasnije. O tome kad budem imao vise cajta.
Jer su im sponzori. I od toga imaju koristi.
Ja vam jedino zamjeram to mitomanisanje uprave, a istina je da bi ja i ti jednako dobro obavljali njihov posao s takvim gigantom iza ledja. ;) Nego kad se vec dotices te ex-BVB uprave, i ona je bila krimogena kao i ova vasa. Sam znas sta vam onda slijedi. :mrgreen:
Još uspjeha?

Zanimljivo je kako ovo nikome od pristaša BvBa nije smetalo dok su bili osrednji klub. Najednom, sve im smeta.
Ako ništa, lijepo za gledat.

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 09 jan 2014, 20:52

Saurman je napisao/la:Sve sami ekonomski virtouzi. :lol:
Iš-iš.
quadro je napisao/la:Hoćeš reći da ne smiju biti ili što?
Ocigledno da smije.
quadro je napisao/la:Jer su im sponzori. I od toga imaju koristi.
Ja ne znam ikog da je kupio auto na osnovu toga sto se reklama za isto nalazi na fudbalskom dresu/pored terena/na tribini. A ti? :?
quadro je napisao/la:Zanimljivo je kako ovo nikome od pristaša BvBa nije smetalo dok su bili osrednji klub. Najednom,sve im smeta.
I vice versa roki.

quadro
Kontakt:

Post Postao/la quadro » 09 jan 2014, 21:03

Hare_BvB je napisao/la:
Ja ne znam ikog da je kupio auto na osnovu toga sto se reklama za isto nalazi na fudbalskom dresu/pored terena/na tribini. A ti? :?
A, reci mi, kakve koristi Evonik ima? :lol: Još gore prijatelju.
I, ja znam. Ja. :mrgreen:
Hare_BvB je napisao/la: I vice versa roki.
Hm, ne vidim baš što navijačima Bayerna smeta kod BvBa?

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 09 jan 2014, 21:04

moustapha je napisao/la:Mozda su trebali uci u dokapitalizaciju propalih milionera
Kakvi oni i milioneri, 2 mil ih dijelilo od bankrota. :mrgreen:

Jaki sponzori neće doći u klub ako nemaju koristi,a Audi preko Bayerna dobija najbolju moguću reklamu.

Sponzorisati najvrijedniji fudbalski brend na planeti je san mnogih kompanija.

slika
1974---1975---1976---2001---2013---2020

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 09 jan 2014, 21:19

Vidim City osmi...pohvale i za njihovu upravu,odlican posao rade zadnjih nekoliko godina...sigurno jedna od boljih uprava na svijetu.

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 09 jan 2014, 21:25

Saurman dominator 8-)
adnan24 je napisao/la:Vidim City osmi...pohvale i za njihovu upravu,odlican posao rade zadnjih nekoliko godina...sigurno jedna od boljih uprava na svijetu.
To je uprava koja ne profitira, neovisno sto su osmi brand po vrijednosti. Vise ulazu novca nego sto dobivaju od prihoda sto se ne moze reci za Bayern koji ima najbolju upravu.

quadro
Kontakt:

Post Postao/la quadro » 09 jan 2014, 21:32

adnan24 je napisao/la:Vidim City osmi...pohvale i za njihovu upravu,odlican posao rade zadnjih nekoliko godina...sigurno jedna od boljih uprava na svijetu.
Kakve veze ima uprava s brandom? :lol:

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 09 jan 2014, 21:34

Nikakve,s tim se radjas...

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 09 jan 2014, 21:37

quadro je napisao/la:Kakve veze ima uprava s brandom? :lol:
Pa dobro, Adnan je mislio ono "ako su osmi brand po vrijednosti onda mora da imaju dobru upravu" ;)
Znaci ipak ima veze...

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 09 jan 2014, 21:41

Krmka Ulija ubrzo ceka zatvor. Sramota da je ovim zemljoradnicima kriminalac uzor. Tuzna vremena.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

quadro
Kontakt:

Post Postao/la quadro » 09 jan 2014, 21:55

Greivis je napisao/la:Krmka Ulija ubrzo ceka zatvor. Sramota da je ovim zemljoradnicima kriminalac uzor. Tuzna vremena.
Tuzna vremena da pojedinci nazivaju određene ljude pogrdnim imenima bez da imaju iole znanja o njima. To dovoljno govori o kućnom odgoju.

Oklada u trajni ban da Uli neće u zatvor?

Odgovori

Natrag na “Bundesliga”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.