Houston Rockets
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: Houston Rockets
Drugoligasi?
Znas koja ce razlika biti izmedju nas i vas nakon NBA finala? Mi cemo imati top 5 pick a vi necete...
Znas koja ce razlika biti izmedju nas i vas nakon NBA finala? Mi cemo imati top 5 pick a vi necete...
SI AMO CONte!!!
Hajde mitre bjezi s teme, pametujes tamo da se navijaci Lakersa ne javljaju na pdf ostalih timova, a vrlo cesto pises ovdje sve u vidu provokacije.
Djaba vam top 5 pick kad ste vreca krompira
Nama ne trebaju pickovi, mi vec imamo kostur ekipe
Djaba vam top 5 pick kad ste vreca krompira
Nama ne trebaju pickovi, mi vec imamo kostur ekipe

LOL
A Lakersi bi PO mozda izborili u WNBA. U NBA im je samo krompir.
Do titule ni u WNBA nebi mogli jer bi vas ona mala Brittney razvalila u vidu Hardena.
Do titule ni u WNBA nebi mogli jer bi vas ona mala Brittney razvalila u vidu Hardena.
Zadnja izmjena: alemsa, dana/u 09 jan 2014, 18:53, ukupno mijenjano 1 put.
alemsa je napisao/la:LOL
Do titule ni u WNBA nebi mogli jer bi vas ona mala Britnney razvalila u vidu Hardena.

neka Mitar je prognozirao da ce Spursi imat problem sa Lakersima u proslogodisnjem PO

Ja samo kazem, uzalud vam radost sad, na kraju cemo mi imati pick a vi mudo marjanovo.
SI AMO CONte!!!
Pa ja I ti samo kazem da bi Brittney Griner dominirala protiv vas.
Tjesi se ti pickem koliko hos, vi uopste I ne tankirate nego sto blago receno vreca krompira sto kupis na Stupu na pijaci po nabavnoj cijeni
Tjesi se ti pickem koliko hos, vi uopste I ne tankirate nego sto blago receno vreca krompira sto kupis na Stupu na pijaci po nabavnoj cijeni
Vi niste vreca krompira al necete osvojiti nista kao ni mi, plus sto vam je to vrhunac 

SI AMO CONte!!!
Pazi ovog genijalca. On provocira navijace Houstona jer kao nece osvojiti titulu. Inace nije da je titulu tesko osvojiti i da samo 1 od 30 ekipa dodje do iste.
Houston je odlicna ekipa, predvodjena dvojicom superstarova, od kojih jednog ocigledno nisi prebolio, a drugog mrzis jer je bolji igrac od tvog miljenika.

Houston je odlicna ekipa, predvodjena dvojicom superstarova, od kojih jednog ocigledno nisi prebolio, a drugog mrzis jer je bolji igrac od tvog miljenika.
Da postavimo i sliku igracice koja bi lagano bila bolja od svih trenutnih igraca Lakersa.alemsa je napisao/la:Pa ja I ti samo kazem da bi Brittney Griner dominirala protiv vas.

ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Ti se genijalac razumijes u kosarku ko marica u kriv qrac, i dalje ste smijesni jer brinete o Lakersima iako to nije tema ovog pdf-a. A Harden trenutno jeste bolji igrac od Kobea, i to zbog cinjenice da je zdrav dok je ovaj povrijedjen i star.
Kobe u svom prime-u s ovakvom ekipom oko sebe bi bio legitiman kandidat za prsten. Harden to nije... Tu se zavrsava sva prica oko poredjenja brade s drugim najboljim SG-om svih vremena.
Kobe u svom prime-u s ovakvom ekipom oko sebe bi bio legitiman kandidat za prsten. Harden to nije... Tu se zavrsava sva prica oko poredjenja brade s drugim najboljim SG-om svih vremena.
SI AMO CONte!!!
Harden jos nije u prime-uMitar je napisao/la:Ti se genijalac razumijes u kosarku ko marica u kriv qrac, i dalje ste smijesni jer brinete o Lakersima iako to nije tema ovog pdf-a. A Harden trenutno jeste bolji igrac od Kobea, i to zbog cinjenice da je zdrav dok je ovaj povrijedjen i star.

Drzi se Lakersa, stipu se Houstona, ovdje je jedino smijesno sto ti prdis tu kako nam je druga runda max kad tvoj tim ce Po gledati preko malih ekrana.
I sad placu na forumu Lakersa kako ih je jara Kobe zguzio u ledja i zauzeo im pola salary capa

Tako ste isto i za T-Maca mislili da nije u primeu...a ispostavilo se da je ipak bio:) A radna etika kod njega i bradonje je vrlo slicna:)
SI AMO CONte!!!
T-Mac je usao u ligu iz srednje skole jara, zato je I usao u prime ranije.
Harden ce uci u prime slijedece ili godinu poslje ;. Trenutno nije u prime-u, mada bi ti to nazor htio, da mos prdit.
Harden ce uci u prime slijedece ili godinu poslje ;. Trenutno nije u prime-u, mada bi ti to nazor htio, da mos prdit.
ma pusti ga brate, harden je ovakav i onakav, howard je ovakav i onakav, t-mac isto 

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Jedino ko trolla ovdje si ti, I prdis bezveze eo drugi dan. Nakon sto si pisao da navijaci Lakersa ne pisu na pdf-u ostalih timova
.
Koji bolid...

Koji bolid...
Jel se tako prica kad se izgube zivci i argumentacija? Al daleko od tog da ti zamjerim, nisi ti kriv sto si takav 

SI AMO CONte!!!
Pa kakvi argumenti kad konstatno ides metodom provociranja I trollanja, eo skoro godinu dana. Cisto prdis bezveze, kao u PO pa te nije bilo 3 mjeseca, I sad bez ikakve osnove.
Neam se razloga nervirati, ne zamjerim ni ja tebi, u dure provokacija ovo ono, ali mojne biti hinja.
Ako ces normalno voditi diskusiju uredu, ali po tvom sklopu mentaliteta je to ne moguca misija u ovom vremenu I prostoru.
Opet ti ne zamjerim ne komunikacija odnosno losa komunikacija s ljudima, bez mogucnosti normalnog dijaloga je obicno posljedica mentalnog defekta, tako da zivio ti meni.
Neam se razloga nervirati, ne zamjerim ni ja tebi, u dure provokacija ovo ono, ali mojne biti hinja.

Ako ces normalno voditi diskusiju uredu, ali po tvom sklopu mentaliteta je to ne moguca misija u ovom vremenu I prostoru.
Opet ti ne zamjerim ne komunikacija odnosno losa komunikacija s ljudima, bez mogucnosti normalnog dijaloga je obicno posljedica mentalnog defekta, tako da zivio ti meni.
I cek malo, zavrsis 8. osnovne i sad si odjednom psihijatar, uspostavljas dijagnoze? Ne ide to tako sine...
Ali u svakom slucaju sretno u vjecnom NBA prosjeku
Ali u svakom slucaju sretno u vjecnom NBA prosjeku

SI AMO CONte!!!
Zabrsio sam mnogo vise od 8 razreda, ako te vec interesuje. Ali upravo potvrdujes ono o cemu govorim.
Nea veze, hvala uzivat cu u vijecnom NBA prosjeku
Vozdra
Nea veze, hvala uzivat cu u vijecnom NBA prosjeku
Vozdra
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.