FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Kako sad Stevanovica premuntati
-
- Kontakt:
Sad treba biti pametan, mnogi ce pokusati da nas ogule, pojedinim ''igracima'' ce se otvoriti apetiti. Lova se ne smije rasipati, pod hitno krenuti punom parom sa akademijom jer vidim mnogi sad, na vrat na nos, kupe nekakve talente pokusavajuci da nam ga nekako suknu, a sebi podignu rejting. Medjutim ovo je sve vec otislo predaleko, svaki klinac vec sad zna sta ce mu pruziti FKS ako se odluci za njega, a proslo je samo 20-tak dana od kako je svevisnji Tan usao u klub. Kako ce to sve izgledati za par godina ne smijem ni pomisliti, zato samo mudro i strpljivo, u ovoj drzavi se nikome ni blizu ne smijesi tako blistava buducnost nego FKS
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
druze da ne bude zabune FKS je jedini koji postujem u nasoj drzavi ali polako s izjavama da se jedino vama smijesi blistava buducnost. Tan je vecinski vlasnik tako da se situacija u sekundi moze okrenuti negativno. Sto se mene tice ja vam zelim svu srecu ali lakapo s izjavamalafomamone je napisao/la:Sad treba biti pametan, mnogi ce pokusati da nas ogule, pojedinim ''igracima'' ce se otvoriti apetiti. Lova se ne smije rasipati, pod hitno krenuti punom parom sa akademijom jer vidim mnogi sad, na vrat na nos, kupe nekakve talente pokusavajuci da nam ga nekako suknu, a sebi podignu rejting. Medjutim ovo je sve vec otislo predaleko, svaki klinac vec sad zna sta ce mu pruziti FKS ako se odluci za njega, a proslo je samo 20-tak dana od kako je svevisnji Tan usao u klub. Kako ce to sve izgledati za par godina ne smijem ni pomisliti, zato samo mudro i strpljivo, u ovoj drzavi se nikome ni blizu ne smijesi tako blistava buducnost nego FKS
UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
http://www.fcsarajevo.ba/vijesti/komaze ... kipom/1377" onclick="window.open(this.href);return false;
Vidim da je vase gore list potpisao za Olimpik pa me zanima kakav je igrac?"Kenan Handžić igrač Olimpica u naredne dvije godine"

Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..
-
- Kontakt:
Gdje sam napisao da se jedino nama smijesi blistava buducnost? Nasa je najizvjesnija, to sam napisaoali polako s izjavama da se jedino vama smijesi blistava buducnost
Muštuluk
Čitam danas u Avazu Mahir Karić više nije igrač Sarajeva
kao ni Huseinbašić 

Čitam danas u Avazu Mahir Karić više nije igrač Sarajeva

- Evolution87
- Kontakt:
na posudbi su u vitezu, odnosno u velikoj obarskoj
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Ovo je dobra stvar oslobodili smo 2-3 mjesta,nekim drugim(nadam se boljim)igracima.Ono sto sam cuo da Osmanagic nece da raskine ugovor sa Sarajevom,jer ima dobra primanja.Sto se tice pojacanja,kao i svi navijaci Sarajeva, jedva cekam da neko potpise,ali nema vise dovođenja igraca,kao sto to radi Olimpic(dovedes igraca,koji vise realno nema gdje).Nema vise da nam iz prvih 11 ode 3-4 igraca,a dođe duplo toliko.Sad posle dugo vremena imao ekipu,iz koje nije otisao ni jedan igrac iz prve postave,pa cak i rezerve ne mozes puskom otjerati.
Svako pojacanje koje ubuduce dođu u'klub mora biti bolji od onih igraca sto su otisli,ili kao sto rece Jarni bolje dovesti 1-2 pojacanja,nego se gomilati prosjekom.
Do odlaska na prpireme ekipa bi se trebala kompletirati,a posle kad prođe prelazni rok u Evropi, mogli bi dobiti neko jace pojacanje,do tada tesko dok ne ispucaju, sve varijente.
Svako pojacanje koje ubuduce dođu u'klub mora biti bolji od onih igraca sto su otisli,ili kao sto rece Jarni bolje dovesti 1-2 pojacanja,nego se gomilati prosjekom.
Do odlaska na prpireme ekipa bi se trebala kompletirati,a posle kad prođe prelazni rok u Evropi, mogli bi dobiti neko jace pojacanje,do tada tesko dok ne ispucaju, sve varijente.
U prostorijama kluba danas je boo Kenan Hasagic. Sad da li ima ista od toga i koji je razlog njegove posjete, ne znam.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Kenan Hasagic ce potpisati za nas, Abdihodzica smo posudili Travniku otisao im Bukvic itd ..pisac je napisao/la:U prostorijama kluba danas je boo Kenan Hasagic. Sad da li ima ista od toga i koji je razlog njegove posjete, ne znam.
Sumnjam da Hasagic vise brani.
Da ga ne kontaju postaviti,kao trenera golmana.
Da ga ne kontaju postaviti,kao trenera golmana.

Oporavio se i navodno jos gaji ambicije da ce otici na SP.
pisac je napisao/la:Oporavio se i navodno jos gaji ambicije da ce otici na SP.
Tesko bogami,ali eto.
Ono sto je dobro da je Dejo,napokon dobio konkurenciju,naravno ako je ovo za Kenu istina.

Doci ce golman al ne Kenan Hasagic!aS_Roma je napisao/la:Kenan Hasagic ce potpisati za nas, Abdihodzica smo posudili Travniku otisao im Bukvic itd ..pisac je napisao/la:U prostorijama kluba danas je boo Kenan Hasagic. Sad da li ima ista od toga i koji je razlog njegove posjete, ne znam.
Ma i ja cisto sumnjam,da Keno ima vise motivacije da se vrati u Premijer ligu,i da uopste vise igra.
Nekako kao trener golmana i moze,ali kao golman tesko.
Nekako kao trener golmana i moze,ali kao golman tesko.
Nista od ona dva najavljena pojacanja sto je @rukfas najavio 

- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Karic otisao u Vitez
Huseinbasic na posudbu u Mladost
Abdihodzic na posudbu u Travnik
Odlicne vijesti
Odlicne vijesti

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Valjalo bi na posudbu poslati Hrelju, Čulova i A.Plakala, svakako ce klupu grijati.Bosniacum Lilium je napisao/la:Karic otisao u Vitez
Odlicne vijesti
Edit: Izgleda Plakalo u Slobodu ode, na posudbu do kraja sezone.
http://fksloboda.ba/vijesti/653-stania- ... a-pojaanja
Zadnja izmjena: cobefks, dana/u 09 jan 2014, 18:26, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], BeYaZ, NazorUso, PeppermintSA, relativizam, roccosiffredi i 43 gosta.