A sezonu je poceo sa 0-9.. Bez toga bi bio jos bolji.Fecox je napisao/la:viđo' i ja malopre negde taj info.mirzatele je napisao/la:14-i u NBA po % ubacenih trojki -- jednostavno MT3karanje je nauka
Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
- skyisthelimit
Re: Mirza Teletović
15.10 - 15.06 ...
I BTW POSTOJI JOS JEDAN NACIN KAKO DA SE GLASA DA SE NE BRISE HISTORI ZNACI OTVORI SE ONAJ ANONIMNI PROZOR ODES NA STRANICU LOGUJES SE GLASAS ZATVORIS PROZOR OTVORIS OPET ANONIMNI PROZOR I OPET GLASAS BRZE JE NEGO DA SE BRISE HISTORI
i nadam se da me admini nece opominjati zbog velikih slova htio sam da bude upecatljivo 

ko je prvi?Fecox je napisao/la:viđo' i ja malopre negde taj info.mirzatele je napisao/la:14-i u NBA po % ubacenih trojki -- jednostavno MT3karanje je nauka
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Belinelli
http://stats.nba.com/leadersGrid.html?S ... on=2013-14" onclick="window.open(this.href);return false;
http://stats.nba.com/leadersGrid.html?S ... on=2013-14" onclick="window.open(this.href);return false;
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Iguodala 52.8% iz polja i 58.9% slobodnakovacic je napisao/la:Belinelli

Još 11 dana agresivne uzurpacije ankete.2014 #NBAAllStar Balloting presented by @sprint concludes at 11:59pm/et on January 20, 2014
ne kontamsejo12 je napisao/la:I BTW POSTOJI JOS JEDAN NACIN KAKO DA SE GLASA DA SE NE BRISE HISTORI ZNACI OTVORI SE ONAJ ANONIMNI PROZOR ODES NA STRANICU LOGUJES SE GLASAS ZATVORIS PROZOR OTVORIS OPET ANONIMNI PROZOR I OPET GLASAS BRZE JE NEGO DA SE BRISE HISTORIi nadam se da me admini nece opominjati zbog velikih slova htio sam da bude upecatljivo

FK Sarajevo !
Who has been the best Nets player off the bench?
Mirza Teletovic
45%
Andrei Kirilenko
30%
Andray Blatche
25%
opet
Mirza Teletovic
45%
Andrei Kirilenko
30%
Andray Blatche
25%
opet

- Consigliere
- Kontakt:
Najbezposleniji narod... Jasta ce vec glasati
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
vjerovatno je mislio na incognito tab, a tu opciju imaš u google chrome browseru..badel62 je napisao/la: ne kontam
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
http://www.nba.com/nets/?ls=iref%3Anba%3Agnav" onclick="window.open(this.href);return false;
Glasanje za najboljeg igraca Netsa sa klupe.moramo preko 90 % ici
Glasanje za najboljeg igraca Netsa sa klupe.moramo preko 90 % ici

Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
http://www.nba.com/nets/?ls=iref%3Anba%3Agnav" onclick="window.open(this.href);return false;
JURISSSSSSS

JURISSSSSSS

Ko priča o slobodi,često zaboravi cenu,nekad slobodni hod je po kostima ..
zar im nisu neke stvari jasne nakon onog glasanja..sad je 60%..do 20h ocekujem bar 80
- skyisthelimit
Svaki browser to ima. Kod ostalih je "new private tab"kokuz je napisao/la:vjerovatno je mislio na incognito tab, a tu opciju imaš u google chrome browseru..badel62 je napisao/la: ne kontam
Za manje od 20 min je sa 45 na 85% skocilo

Zadnja izmjena: skyisthelimit, dana/u 09 jan 2014, 17:48, ukupno mijenjano 1 put.
15.10 - 15.06 ...
mirzatele je napisao/la:zar im nisu neke stvari jasne nakon onog glasanja..sad je 60%..do 20h ocekujem bar 80
Vec je preslo 80%

Kad dolazi dres za utakmicu sa miamijem ?
90% vec majkemi sto se tice ovih glasanja nema nam ravni u svijetu
kad ce neki nas igrac biti u konkurenciji za najboljeg igraca svijeta da se moze glasat pa izdominiramo anketu 

Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
Kako ne kontaš, pa anonimni prozor se ne pojavljuje u povijesti, a cookiesi se automatski brišu, tako da je ovo dobar način za uštedu vremena. Sejo je to dobro primijetio.badel62 je napisao/la:ne kontamsejo12 je napisao/la:I BTW POSTOJI JOS JEDAN NACIN KAKO DA SE GLASA DA SE NE BRISE HISTORI ZNACI OTVORI SE ONAJ ANONIMNI PROZOR ODES NA STRANICU LOGUJES SE GLASAS ZATVORIS PROZOR OTVORIS OPET ANONIMNI PROZOR I OPET GLASAS BRZE JE NEGO DA SE BRISE HISTORIi nadam se da me admini nece opominjati zbog velikih slova htio sam da bude upecatljivo

Haj neka neko ubaci onaj zvuk s parkinga na ovaj video " onclick="window.open(this.href);return false;
Mirza je sad na 88%Edviin je napisao/la:mirzatele je napisao/la:zar im nisu neke stvari jasne nakon onog glasanja..sad je 60%..do 20h ocekujem bar 80
Vec je preslo 80%![]()
![]()
Kad dolazi dres za utakmicu sa miamijem ?

-
- Kontakt:
Mirza je na 89%.
Ne treba preseravati sada - poenta je da Mirza bude izabran a da ne izgleda totalno ofirno.
Treba sad stati i pustit da padne na nekih 70% - i to bi bilo taman.
Ne treba preseravati sada - poenta je da Mirza bude izabran a da ne izgleda totalno ofirno.
Treba sad stati i pustit da padne na nekih 70% - i to bi bilo taman.

http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/