+1neroazzurni je napisao/la:sunce ti poljubim pa sta se ovo desava sa nasim klubom
mislio sam da se nikad necu popisanije osjecati nego za vrijeme Strame a vidi sad ovo![]()
sve se nesto bojim da ce datum kad je ovaj "biznismen" preuzeo klub biti crnim slovima upisan u historiji kluba
pa jel on svjestan kakav je klub preuzeo, jel on konta da mi nismo Parma ili Bolonja, cuj mu price kao narednih 2-3 godine je cilj stabilizacija kluba i vracanje dugova, pa jarane mogao se isto tako platiti neki dobar ekonomista i strucnjak koji ce sjesti napraviti plan za spas kluba te smanjenje troskova i cao, koji ce nam klinac sva ona pompa oko milijardera i preuzimanja i ulaganja bla bla
kaze lik, cilj je da od iduce godine ni jedan igrac nema vecu platu od 2,5 mil. hahahahaah pa jarane moj sta ti mislis kakav ce ti igrac u danasnje vrijeme igrat za te pare, dok se tamo seici razbacuju i nude igracima i pticijeg mlijeka on konta ucjenjivati neke igrace trazit da smanje plate, ma nema od tog nista kralju moj, onda nije ni cudo sto nam ona japanska spodoba odgovara ili sto ozbiljno racunamo na Kuzmanovica, nazalost takvi ce nam igraci i igrat u buducnosti.
nemamo mi sta pricati ako je njemu puno dati 15-20 mil. za nekog igraca, pa sta kontas, uzimat igrace iz BiH lige
ne znam ljudi za vas, al ja sam pravo razocaran u sve ovo, mislim nije meni tesko pao poraz niti bilo kakva serija losih rezultata(na to si naviknut ako si navijac Intera), ali kad vidis da nema buducnosti, da nema nikakvog plana za neke vece domete, kad vidis da ti je za "gazdu" dosao lik kojem nisu bitne pobjede i trofeji, nisu bitne zelje navijaca, nego je bitno samo pozitivno poslovat e onda ti se svijet srusi
inace sto se tice terena, tu je haos teski, nema kohezije izmedju uprave i struke, mislim vlasnik hoce da se smanje troskovi, da se proizvode igraci, da se ne trosi puno i onda se dovede WM covjeka koji je poznat da ne voli mlade igrace, da nije toliki strucnjak za proizvest igraca, nego da co'ek voli doci na gotovo sa dobrim i iskusnim igracima raspolagati, nazalost kod nas su i previse iskusni
ne znam braco po klubu, neka su nebesa sa nama i da nas sreca prati jer nam je jos ona ostala, od znanja nema nista![]()
forza Inter
FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: F.C. Internazionale Milano
Nikad ne vjeruj ženi koja traži da budeš žirant njenom bratu, koji ima 29 godina i student je treće godine hortikulture, pa malo riješio da uđe u biznis sa tartufima.
Polahko. Mnogi su očekivali mega pojačanja, ali baš kao što reče Thohir - stabilizacija kluba je na prvom mjestu. Lično bih odmah prihvatio još par loših sezona, i onda nakon toga zdrav Inter s pametnom politikom.
Čekićari su blizu dovođenja Belfodila... Zaista mi nije jasan potez njegovog dovođenja, i zašto nikada nije dobio pravu šansku kod Mazzaria? 'sem Alžirca, vjerovatno će i Guarin na ostrvo, a spominje se cifra od 15m.
Napisah top-novosti glede odlazaka, a što se tiče novih imena: spominje se Osvaldo, koji je nezadovoljan trenutačnim statusom u Southamptonu i želio bih povratak na Čizmu... Što zbog nostalgije, ali i dokazivanja pred reprezentativno prvenstvo u Brazilu. Baš smo se navalili na ostrvo
, jer čitajući članke dobih vijest kako su Lamela i Jovetić također u kontaktu s Brancom... Koliko istine tu ima ne bih znao reći, ali bih vrlo rado ovaj dvojac gledao u Interu, ponajviše zbog prijašnjeg iskustva igranja u Calciu. 
Čekićari su blizu dovođenja Belfodila... Zaista mi nije jasan potez njegovog dovođenja, i zašto nikada nije dobio pravu šansku kod Mazzaria? 'sem Alžirca, vjerovatno će i Guarin na ostrvo, a spominje se cifra od 15m.
Napisah top-novosti glede odlazaka, a što se tiče novih imena: spominje se Osvaldo, koji je nezadovoljan trenutačnim statusom u Southamptonu i želio bih povratak na Čizmu... Što zbog nostalgije, ali i dokazivanja pred reprezentativno prvenstvo u Brazilu. Baš smo se navalili na ostrvo
NON MOLLARE MAI
“Alla Juve non sono dei gentlemen, è la mafia.” - Karl-Heinz Rummenigge
“Being Nerazzurri is like riding a motorbike: adrenaline and desire to win everything.” - Valentino Rossi
“Being Nerazzurri is like riding a motorbike: adrenaline and desire to win everything.” - Valentino Rossi
Mislim da je za Jovetica zavrseno odavno:MauroTB je napisao/la:Baš smo se navalili na ostrvo, jer čitajući članke dobih vijest kako su Lamela i Jovetić također u kontaktu s Brancom... Koliko istine tu ima ne bih znao reći, ali bih vrlo rado ovaj dvojac gledao u Interu, ponajviše zbog prijašnjeg iskustva igranja u Calciu.
Here are the statements made by the journalist Sky , "Branca, just before Christmas, he tried to snatch the player to Manchester City. He advanced a loan application with a blitz in England, but the leadership ofthe Citizens did not accept. "
Spominje se i Dudu, pravo gotivan igrac, ali prestar i prepotrosen.
Amar Osim selektor BiH
Jutros naletih na Jovetića, mada sam i ja pročitao navedeni izvor.
Dudu, ala Rocchi... Napadač DA, ali Dudu NE. Mazzariu napadač treba, ali mlađahan, na koga se ostali igrači mogu oslonuti. Msm kako se radi o običnom medijskom traču... Branca jeste lud, ali toliko baš ne.
Dudu, ala Rocchi... Napadač DA, ali Dudu NE. Mazzariu napadač treba, ali mlađahan, na koga se ostali igrači mogu oslonuti. Msm kako se radi o običnom medijskom traču... Branca jeste lud, ali toliko baš ne.
NON MOLLARE MAI
Od ona dva debila (B-A) me ne moze nista iznenaditi.
Evo kako sada stoje klubovi nasheg novog vlasnika:

Evo kako sada stoje klubovi nasheg novog vlasnika:

Amar Osim selektor BiH
Ma ako smo na to spali da Dudua dovodimo ko pojacanje onda nek slobodno raspuste klub
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
Propali smo mi s ovim zutim. Nikakva hajra od njega.
Botta zvanicno nas. Pozvan za sutrasnju utakmicu. Nadam se da ce dobit koju minuticu kad vec bude 2,3 razlike za Udinese...
Botta zvanicno nas. Pozvan za sutrasnju utakmicu. Nadam se da ce dobit koju minuticu kad vec bude 2,3 razlike za Udinese...
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
Inter waiting for offer on Guarin: the updates
http://www.gianlucadimarzio.com/calciom ... e-updates/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.gianlucadimarzio.com/calciom ... e-updates/" onclick="window.open(this.href);return false;
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Belfodil u West Hamu uz opciju da otkupe ugovor, tako javlja SKY. Nevjerovatno. Momak postene sanse ne dobi.
Ali et doveli su Bottu, jos jedan mladic da pravi drustvo Icardiju i Kovi na klupi.
Ali et doveli su Bottu, jos jedan mladic da pravi drustvo Icardiju i Kovi na klupi.
Volio bih da prodaju Guara jer čovjek igra na silu, i on može biti super igrač ali samo u nekom drugom
klubu!!!! Neka promijeni formaciju i opet ćemo biti među 3 !!
klubu!!!! Neka promijeni formaciju i opet ćemo biti među 3 !!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
ja nigdje nisam procitao da je zuti vlasnik navedenih klubova, nego ima neku sicu u udjelu, lik cak nije ni milijarder, nego 0,9 milijardi, kako ocekivati da cojk kupuje kad nema, ako neko ima bolje informacije bio bi zahvalan da ih podjeli
In 2011 Thohir was part of a consortium which led a takeover of NBA Basketball team, the Philadelphia 76ers, this coupled with his ownership of a number of Indonesian basketball franchises provided a solid base for Thohir to begin to understand how sports franchises worked and how to use his money to improve their success both on and off the field/court. It is interesting to note that in the takeover of the 76ers, Erick Thohir was closely aided by a former basketball agent, Jason Levien who has stuck with Thohir ever since.
Levien and Thohir then set their sights on a football franchise, this time targeting the MLS’ own D.C. United. Their takeover bid was successful in July 2012 with Thohir and Levien forming a three way ownership agreement alongside fellow investor Will Chang with the aim of propelling D.C. United to a successful period on the field as well as finally securing the funds for a new stadium which had been the **** of frustration for D.C. United for a number of years.
The partnership between Thohir and Levien is an intriguing dynamic. Levien has a background within the sporting world having made his name, and money, as a basketball agent. This experience within the sporting arena is something which I believe Thohir is trying to tap into when purchasing ownership of numerous sports franchises. There has been no official word as yet whether Levien would be part of Thohir’s consortium if and when the takeover of Internazionale is completed however it would be a pretty safe bet to assume Levien will be involved in one way or another. The way I can characterise the relationship between the pair and the job Levien does to an English audience specifically would be to recall the role undertaken for many years by David Dein at Arsenal.
Levien and Thohir then set their sights on a football franchise, this time targeting the MLS’ own D.C. United. Their takeover bid was successful in July 2012 with Thohir and Levien forming a three way ownership agreement alongside fellow investor Will Chang with the aim of propelling D.C. United to a successful period on the field as well as finally securing the funds for a new stadium which had been the **** of frustration for D.C. United for a number of years.
The partnership between Thohir and Levien is an intriguing dynamic. Levien has a background within the sporting world having made his name, and money, as a basketball agent. This experience within the sporting arena is something which I believe Thohir is trying to tap into when purchasing ownership of numerous sports franchises. There has been no official word as yet whether Levien would be part of Thohir’s consortium if and when the takeover of Internazionale is completed however it would be a pretty safe bet to assume Levien will be involved in one way or another. The way I can characterise the relationship between the pair and the job Levien does to an English audience specifically would be to recall the role undertaken for many years by David Dein at Arsenal.
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Icardi pauzira još 10 dana.. nista ni od njega izgleda.. nasi sad pokušavaju sa Osvaldom. Seljakamo se se posudbama kao Genoa.
Milito u prvih 11 nocas nakon 11 mjeseci.
Milito u prvih 11 nocas nakon 11 mjeseci.
Ocekivani sastav za veceras, ovo je uigravano na treningu
Carrizo; Campagnaro, Samuel, Andreolli; Zanetti, Guarin, Mudingayi, Kuzmanovic, Nagatomo; Kovacic; Milito
Botta uzeo Obijev broj
Belfodil blizu West Ham-a, posudba sa pravom otkupa. Sa nasima su se dogovorili, malo im Parma pravi problem.
Trener Marseillea rekao da pregovaraju sa Interom oko posudbe Pereire
Wallace se vraca u Chelsea
Dat je rok Chelsea-u za transfer Guarina do ponedjeljka, poslije toga ga nece prodavat
Za Osvalda nasi jos trebaju da se dogovore oko otkupnine, transfer bi mogo uskoro da se zavrsi
Spominje se zamjena Ranocchia - Quagliarella
Za D'Abrossia valjda ne nudimo nista para nego pola ugovora od jednog od Duncana ili Benassija i plus nekog na posudbu(Botta)
Carrizo; Campagnaro, Samuel, Andreolli; Zanetti, Guarin, Mudingayi, Kuzmanovic, Nagatomo; Kovacic; Milito
Botta uzeo Obijev broj
Belfodil blizu West Ham-a, posudba sa pravom otkupa. Sa nasima su se dogovorili, malo im Parma pravi problem.
Trener Marseillea rekao da pregovaraju sa Interom oko posudbe Pereire
Wallace se vraca u Chelsea
Dat je rok Chelsea-u za transfer Guarina do ponedjeljka, poslije toga ga nece prodavat
Za Osvalda nasi jos trebaju da se dogovore oko otkupnine, transfer bi mogo uskoro da se zavrsi
Spominje se zamjena Ranocchia - Quagliarella
Za D'Abrossia valjda ne nudimo nista para nego pola ugovora od jednog od Duncana ili Benassija i plus nekog na posudbu(Botta)
Zadnja izmjena: arminz, dana/u 09 jan 2014, 12:06, ukupno mijenjano 1 put.
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
Bilo bi odlično kada bi potpisali Osvalda.
Strašan igrač. 
Ne znam za D.C.jer MLS ne pratim,ali Phila je u vrlo dobroj situaciji.
Trebalo bi u naslovu teme u zagradi napisat kako novaca NEMA jer ovdje se vecina i dalje uzaludno nada nekim "velikim pojacanjima" i tome da ce Thorir nesto znacajno sada ulozit.Po ne znam koi put ponavljam da od toga nema nista jos 2,3 godine jer novaca jednostavno NEMA...N E M A.Klub se mora stabilizirat i trositi onoliko koliko i zaradjuje.Podrzavam to,samo se s time trebalo krenuti prije 3 godine jos.
Nadam se da ce ovo oko Ambrozija sto prije rijesit.Nek daju Bottu,Benassija...
Trebalo bi u naslovu teme u zagradi napisat kako novaca NEMA jer ovdje se vecina i dalje uzaludno nada nekim "velikim pojacanjima" i tome da ce Thorir nesto znacajno sada ulozit.Po ne znam koi put ponavljam da od toga nema nista jos 2,3 godine jer novaca jednostavno NEMA...N E M A.Klub se mora stabilizirat i trositi onoliko koliko i zaradjuje.Podrzavam to,samo se s time trebalo krenuti prije 3 godine jos.
Nadam se da ce ovo oko Ambrozija sto prije rijesit.Nek daju Bottu,Benassija...
-
neroazzurni
- Kontakt:
ko se nada velikim pojacanjima???
vec dugo vremena niko nista ne ocekuje, skontali smo svi da ovaj nije Abramovič i da mu nije cilj UZIVATI u fudbalu nego PROFIT. i ako smo imalu neku nadu to je bilo na pocetku, kad se jos pricalo o povlacenju MM i dolasku zvijezde sa istoka
s druge strane ja nikad necu reci da podrzavam tu njegovu politiku "stabilizacije" jer mi je to nidje veze i koji smo onda klinac prodali dusu vragu ako ce mi on nesto stedjeti i sparati, zar to nije mogao i Masimo uraditi, zar treba doci neki zutokljunac sa kraja svijeta i kao samo on zna kako se to posluje i kako se sprovodi politika "koliko para toliko muzike"
mislim smijesno mi je to, ne kontam nikako
vec dugo vremena niko nista ne ocekuje, skontali smo svi da ovaj nije Abramovič i da mu nije cilj UZIVATI u fudbalu nego PROFIT. i ako smo imalu neku nadu to je bilo na pocetku, kad se jos pricalo o povlacenju MM i dolasku zvijezde sa istoka
s druge strane ja nikad necu reci da podrzavam tu njegovu politiku "stabilizacije" jer mi je to nidje veze i koji smo onda klinac prodali dusu vragu ako ce mi on nesto stedjeti i sparati, zar to nije mogao i Masimo uraditi, zar treba doci neki zutokljunac sa kraja svijeta i kao samo on zna kako se to posluje i kako se sprovodi politika "koliko para toliko muzike"
mislim smijesno mi je to, ne kontam nikako
"Kod nas je reprezentacija kao kad dođeš malo na odmor. Kolači, porodica, pokloni i onda idu utakmice i tu si mrtav. Tako je bilo kod nas"
Govorka se da je posao sa Osvaldom zgotovljen i da dolazi na posudbu sa mogucnosti otkupa ugovora, ovo bi bila prva liga. Osvaldo je masina.
Botta pozvan danas za utakmicu protiv Udina, nadam se da ce dobit koju minutu, cisto da pokaze nevjernicima
Botta pozvan danas za utakmicu protiv Udina, nadam se da ce dobit koju minutu, cisto da pokaze nevjernicima
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Dobar je Osvaldo napadač, ali ne vjerujem da će ga Soton pustiti sad u januaru.
Ja te volim, volim Željo..
Mozda nisu zadovoljni sa njegovim ucinkom
a i imaju Rickiea Lamberta i onog mladog napadaca. Neam pojma, nebi se cudio da je jos jedna patka ali eto da je prenesemo 
a i imaju Rickiea Lamberta i onog mladog napadaca. Neam pojma, nebi se cudio da je jos jedna patka ali eto da je prenesemo Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.